Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 455
  • 782
  •   1
Отговори
# 210
Малко пресилено ми се струва някой да си мисли, че ще бъде "изгонен", защото е изказал мнение във форум, това вече си е граничи с психоза. Още повече, че си плащаш някой да си свърши работата, едва ли той пък има интерес да те загуби като източник на доход, най-малко, изключвам моралната страна на въпроса.
За паркинга, ако наистина някой звъни специално, за да бъдат вдигани колите е гадно, независимо, че има нарушения при паркирането.
За това, кой колко чака пред кабинет, това е положението, всички чакат, някои и с много, много години, което сравнено с часове, е мноооого по-малкия ад.  
За чакането за хистероскопии, и пр. интервенции, не знам защо просто не се предвиди влизането да е просто по-късно, предполагам, че мотивът е някаква болнична дисциплина, защото ако си до обяд на вън, свободен, много по-вероятно е да пийнеш, хапнеш или изпушиш една цигара, а това е напълно забранено (това ми е най-изнервящото чакане всъщност, защото ти е притеснено как ще мине, виж за трансфер мога да чакам с усмивка и до сутринта).

# 211
  • София
Алекса, за мен, тази болница си е много добре подредена. Паркинга отвън няма нищо общо с болницата. Болницата си има собствен подземен паркинг, аз повече от 7 лв. не съм плащала до сега. И тези 7лв ги платих когато бях на пункция и съответно съм се забавила няколко часа. А и на паркинга на болницата първите 10 или 15мин (не съм сигурна кое от двете) са абсолютно безплатни.

Последна редакция: сб, 24 яну 2015, 20:14 от Nandin

# 212
  • София
Чакала съм с доста т.нар.ВИП-ове на опашка, никога не са ги викали да влизат преди другите. Или не са били достатъчно випове.

# 213
Лежащоболните имат ли някаква привилегия, ако са си паркирали колата на паркинга? Пак ли се плаща по левче и нещо на час?
Някой има ли опит в подобна ситуация?

# 214
Нещо не разбирам-Защо коментирате цената на паркинга и търсите под вола теле. Защо не коментирате, че прегледите са по 20 лв., а когато съм била за опит при проследяването е 0лв. За паркинг съм давала по мах 9лв. в рамките на деня, като съм идвала по три пъти на ден (страх ме е и съм идвала на инжекции в манипулационната). Хайде сега да смятаме кое е повече 29лв./като не винаги са ми искали 20лв./ или 35лв., които плащах в Щерев при всяко влизане при док.
Не съм и не познавам никой от "Искам бебе". Аз и мъжът ми го искаме и се борим!
ДА-виждала съм фолк певици, актриси, манекенки, известни доктори от др.болници с жените си и всичките чакаха. Само да спомена, че единият доктор е завеждащ отделение в голяма частна болница с АГ отделение, но жена му беше по нощница-защо е избрал Надежда вие решете!

# 215
  • София
Абсолютно съм съгласна с теб Ина Simple Smile

# 216
Защо питам аз като от паркинга се обаждат, ръководството не направи нещо? Трябва ли да има такива елементарни цигании. Чий е този паркинг отвън и защо се правят такива мръсни номера. Това нямах намерение да го пиша, но смятам, че е редно да се промени нещо. Чинно си плащах всеки път паркинга. За 3 посещения съм дала около 20лв. Пожелавам на болницата да запазва доверието на пациентите си и те да си тръгват оттам с усмивка и дечица.

Ти какво очакваш да се направи и от кой? Репродуктивната медицина се превърна в печалбарство и това си е.  От друга страна като караш скъпа кола какво са за теб 20 лв. за 3 ходения до клиниката?

Да виждала съм ВИП посетители. Мога да кажа, че не си чакаха номерата. Може би изобщо нямат такива. Обаждате се по телефона, вратата се отваря и биват грижливо викани по име от вътре.

# 217
Искам да ви кажа нещо за паркинга, а вие си решете сами - на първичния ни преглед, когато подземният паркинг не беше отворен за пациенти, ни разбиха стъкло заради оставена чанта от лаптоп на задната седалка - знаете кой квартал е отсреща, оттогава никога не рискуваме да оставяме колата без надзор. Да, за двойките, които идват от страната сигурно е проблем и допълнително оскъпяване, но разберете, че това е за нашата сигурност. Ина е права за ниските цени като цяло, аз също имам позната ВИП, ама много ВИП и си чакаше чинно реда наред с останалите и на нея Стаменов също й пестеле пари, не я е вземал за касичка. Сребролюбието и кожодерството са последното нещо, в което може да обвините клиниката. Явно е въпрос на стандарти, но като чета някои мнения се чудя в една ли клиника ходим.

# 218
Браво на момичетата с кураж.Simple Smile
Истината е, че всички сте недоволни от др.Стаменов, но мълчите от страх да не ви прокуди и да нямате никъде други шансове. Седите и търпите. Припадате от глад докато чакате три часа хистеро или пункция. Плачете като спукате фоликул, но мълчите.??? Вдигат ви колите и обират в кафето докато часове чакате някои Вип да мине. Ужаса от това администраторки да ви разчитат изследвания и да ви викат, а в манипулационна да чувате псуване, че им е писнало....Да ми викат и обиждат. Стоите и мълчете. Аз вече един път паднах и може и да не стана майка. Но и каква майка, на какво ще науча детето си да е мижитурка. ? Не, благодаря. Трябва да си от фондация "Искам бебе" за да те зачетат. Безобразията нямат край.
Не знам Izumena от какво е изумена, мен ме изумяват такива дребни душици като нея - регистрирала се заради нас (даже се почувствах някак специална)- за да се опита да ни откаже от клиниката, вероятно и да ни препоръча друга...
Божееее, колко мъка има по тоя свят, Боже  hahaha

# 219
Явно е въпрос на стандарти, но като чета някои мнения се чудя в една ли клиника ходим.
А може би просто истината е по средата. Да, имат нужда от по-добра организация. Да, има огромно струпване на пациенти, което изтощава и без това вече крехката ни психика. Да, има и груби дами от регистратура, има кисели сестри понякога, има сигнали от паркинга. Но също така е вярно, че имат едни от най-ниските цени, една от най-модерните болници и едни от най-добрите специалисти.

Аз лично не виждам нищо лошо в това някой да сподели негативно впечатление - всичко, което се спомена до тук съм го изпитала и аз. Но полза от това да се дракаме във форума никаква - всеки си казва какво му е на душата и после тича към друга тема. Иначе си говорим едно и също по 10 страници.

# 220
Искам ръководството да скръцне хубаво със зъби на собственика на паркинга. Да не се окаже, че всъщност болницата е собственик. Не ме боли за 20лв. И бакшиши му оставях на охраната. Стана ми кофти за колата...Първичния преглед в Надежда е 50лв+20лв проследяване правят точно 70лв=35+35 при Щерев. Само че при Щерев паркинга е безплатен и защитен с охрана и бариера. Оставам с впечатлението,че само привидно ин витрото в Надежда е по-евтино от Щерев. Тук биопсия,там вливка, там разширена биопсия, айде замразяване, ЕЦ, такси ала бала. Мери Дик попитай Персенска защо не те пуска по фонда и ако недай си Боже не стане не използва остатъчния ефект от стимулацията. Така хипотетично може да извадят повече фоликули. Това се замислих за теб, не съм лекар, просто ми стана любопитно защо те пуска на ЕЦ като имаш готова заповед. Ако нещо не съм разбрала се извинявам.

# 221
Не мога да разбера защо на някой все му е крив света и кому е нужно да му се отделя толкова внимание ?
Аз съм пациент на клиниката над година и в началото и аз се впечатлявах от глупости, но истината е че съм получавала внимание и разбиране от всички, които работят там и в моменти когато се е случвало обратното си устоявам правата. Винаги използвам паркинга на клиниката и в началото негодувах че се плаща при всички други разходи които имаме, но като се замислих и установих че предпочитам да съм спокойна и колата ми е на сигурно място!
Имам база за сравнение и с други клиники и мога да заявя че не я сменям за друга, колкото време и нерви да ми струва това, докато не постигна мечтата си!
А на който не му харесва да я смени - избор има!
Тук момичетата си помагат и споделят и няма нужда от излишни безполезни дискусии!!!

# 222
Така е! От дракане полза няма. По-добре темата да си върви разяснително както преди.

# 223
Аз също съм свидетел, че от отсрещния строеж и` стъклена сграда`бяха извикали два паяка. Аз ги чух.
Но не се сърдя на никого, защото знаците са ясни и закона е за всички.

# 224
Улицата пред клиниката е направена от самата клиника. За това си избраха и желаното име: "Блага вест". Не се ли питате по чие желание са сложени тези знаци? Ако погледнете реално това си е една квартална улица, същата като пред моя блок, където забранителни знаци няма.
Много ми е интересно ако някой ден няма никой на улицата и двата паркинга са пълни с коли и няма къде да спират пациентите им какъв ще бъде подхода? Бих казала: "Дай Боже да имат такъв голям наплив!" след което хората да се отказват от тях.

Общи условия

Активация на акаунт