Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 074
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
Колко са фоликулите и колко са големи?
На мен ми се е случвало веднъж, но без стимулация - фоликула стигна 15мм, но ЛХ започна да се покачва и въпреки Цетротид-а фоликула лутеинизира и ми отложиха пункцията.

Два в единия и три в другия. Каза на сестрата 11,6. И един термин - ситуация ...... Забравих точно каква newsm78

# 76
  • София
Благодаря,Бамби!   bouquet
Късмет на чакащите за положителен тест и темата да се напълни със страхотни новини !
Понеже по пътя ни към постигане на мечтата за бебе ни трябват много вяра и сили предлагам в тази тема под всеки пост всяка една да напише нещо окуражаващо за другите момичета в син или червен цвят.
И в мига когато те прегърна ще забравя за сълзите и твоята усмивка ще бъде моето слънце!

# 77
На мен ми се е случвало веднъж, но без стимулация - фоликула стигна 15мм, но ЛХ започна да се покачва и въпреки Цетротид-а фоликула лутеинизира и ми отложиха пункцията.

Два в единия и три в другия. Каза на сестрата 11,6. И един термин - ситуация ...... Забравих точно каква newsm78

Крис, а предложи ли ти след Аримидекса да продължите с нещо друго, за да ги накарате да пораснат? Аз бях с Аримидекс миналия март и направих 7-8 фоликула и ми предложи няколко дни Менопур, може би 3 дни бяха. В крайна сметка извадиха само една Я и тя не се оплоди правилно.  Тоест има вариант да не може да нараснат и да узреят всички тези фоликули само с Аримидекс. Не се тревожи, ще намерите верния път  Hug

# 78
Днес  ми предстои биопсия.
Трябва ли да слагам утрогестан вагинално или да пропусна? Приемам го от една седмица, но не питах Персенска за днес.

# 79

Крис, а предложи ли ти след Аримидекса да продължите с нещо друго, за да ги накарате да пораснат? Аз бях с Аримидекс миналия март и направих 7-8 фоликула и ми предложи няколко дни Менопур, може би 3 дни бяха. В крайна сметка извадиха само една Я и тя не се оплоди правилно.  Тоест има вариант да не може да нараснат и да узреят всички тези фоликули само с Аримидекс. Не се тревожи, ще намерите верния път  Hug

Аз я попитах дали не може да взема и нещо друго, тя каза - не. Вече пи и не действа. Разбрахме се сега в понеделник като ме види, да смятаме какво ще правим занапред. Но ми се струва, че няма да е този цикъл.  Confused

# 80

Аз я попитах дали не може да взема и нещо друго, тя каза - не. Вече пи и не действа. Разбрахме се сега в понеделник като ме види, да смятаме какво ще правим занапред. Но ми се струва, че няма да е този цикъл.  Confused

Какво си пила досега? От казаното разбирам, че само Аримидекс. Така или иначе тв знае нсй-добре пт всички тук кое е работещото за теб. В понеделник ще решите, стискам палци.

Аз отивам сега при нея, да видим ние какво ще правим, че още нямам резултат от биопсия.

# 81
Запис и от мен!   bouquet
Момичета, предстои ми разширена биопсия до няколко дни. Да знаете за нея дали дават обикновено сутрешни или следобедни часове? Въпросните два хормона преди нея или след това се изследват? Всичко, което се сетите за биопсията ще ми бъде много полезно. Благодаря!

# 82

Какво си пила досега? От казаното разбирам, че само Аримидекс. Така или иначе тв знае нсй-добре пт всички тук кое е работещото за теб. В понеделник ще решите, стискам палци.

Аз отивам сега при нея, да видим ние какво ще правим, че още нямам резултат от биопсия.

Благодаря ти много, че отдели от времето си за мен. Дано решим нещо в понеделник, че вече тази неизвестност ме убива. Успех на теб с резултата от биопсията.   bouquet

# 83
Момичета, предстои ми разширена биопсия до няколко дни. Да знаете за нея дали дават обикновено сутрешни или следобедни часове? Въпросните два хормона преди нея или след това се изследват? Всичко, което се сетите за биопсията ще ми бъде много полезно. Благодаря!
Моят час беше за 17ч. отидох 1ч по-рано и си пуснах хормоните,докато ми дойде реда вече бяха готови резултатите

# 84
Моят час беше за 17ч. отидох 1ч по-рано и си пуснах хормоните,докато ми дойде реда вече бяха готови резултатите

Моят час беше преди обед, дадох хормони след вземането на материала, но вече месец нямам резултат. Явно за разширената биопсия се чака дълго. Иначе с катерър взимат тъкан, при мен беше почти безболезнео, след процедурата отидох на работа, имах лека тежест и зацапване само час-два след манипулацията. Док ми беше казала да пия час преди манипулацията Аулин, но аз пропуснах. Няма страшно, важем е добрият резултат на финала

# 85
Keylla, Mars_4e, благодаря ви!   bouquet   bouquet
Момичета, кой два хормона пускахте? Те не трябва ли да се изследват сутрин, гладен и жаден?  newsm78

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 11:53 от АНИ-82

# 86
  • София
Keylla, Mars_4e, благодаря ви!   bouquet   bouquet
Момичета, кой два хормона пускахте? Те не трябва ли да се изследват сутрин, гладен и жаден?  newsm78
естрадиол и прогестерон. Не се изследват на гладно и жадно.

# 87
  • на морето
 И аз да се запиша в новата темичка!
След неуспешният ми опит през декември ми предстои хистеро в края на месеца. Надявам се да се открие проблемът и да продължиме към следващия опит.
Пожелавам ви успех!

# 88
  • София
на нас ни вдигнаха колата с паяка днес, шофьора на таксито, който ни извози каза че дошли поне 4 паяка и набързо натоварили и изчезнали.
отдавна не бях чувала някой да се оплаква от това  Rolling Eyes
там насред нищото някак не мога да приема че трябва да паркирам на платения паркинг.

# 89
Само да ви прошепна нещо под сурдинка.
Скрит текст:
Хванах дядката на паркинга да се обажда на паяка. Така, че не си оставяйте колите непаркирани където трябва.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт