Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 103
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, чета ви и си мисля. След като мислехме с Шефкетова за последно да пробваме нормално забременяване с мааалко помощ от лекарства (Аримидекс), може ли сега  да поискам пункция и след това трансфер или това не е концерт по желание  newsm78

# 106
  • В сърцето на любимия човек
Ванче - И аз така предполагам, а и от клиниката, която са посещавали са им казали, че не могат да им помогнат и са ги насочили към Надежда или клиники в чужбина  Tired
Сега видях, че са им дали час за юни (аз нещо съм се объркала, че е за май), но така или иначе е доста по-малко от 1 година.

kriss_and - най-добре говори с д-р Шефкетова. Може поне една инсеминация да направите  Peace

# 107
kriss_and - най-добре говори с д-р Шефкетова. Може поне една инсеминация да направите  Peace
[/quote]

Точно това щеше да е следващия ми въпрос - може ли сега да поискам инсеминация при положение, че не я планирали още от началото на цикъла

# 108
  • София
Може всичко да поискаш, нали ти си плащаш.
Въпроса е, че не намирам никаква разлика между инсеминация и естествено забременяване в твоя случай.
Вече при пункция е друга работа.

# 109
Може всичко да поискаш, нали ти си плащаш.
Въпроса е, че не намирам никаква разлика между инсеминация и естествено забременяване в твоя случай.
Вече при пункция е друга работа.

И тя това ми каза, че няма смисъл. Но ние предходните три месеца правихме фоликулометрия и опредляха точно кога са подходящите дни за зачеване. Е хубаво, но няма резултат  newsm78 Та ИНСЕ-то не дава ли по-голяма гаранция?

# 110
  • В сърцето на любимия човек
Инсеминацията е много по-лесна процедура от пункцията, не е нужна нито упойка нито особена предварителна подготовка. 2-3 въздържание и в зависимост от схемата, която избере д-р Шефкетова може да я направите на спукани или неспукани фоликули + реинсеминация.
Дава малко по-голям шанс от естествено забременяване.
Най-добре и кажи на следващия преглед, че искаш да опитате пункция или инсеминация и да те има предвид  Peace

# 111
Здравейте момичета  Grinning,

Мина моят първи преглед при доктора и сега следват следващите неща. Още хормончета ще пускам, иначе като цяло съм много доволна и той ни успокои, че всичко ще бъде наред. Излязох си много заредена от кабинета, може би щото ни е първи опит и не знаем какво ни чака...

Моля за малко помощ с цените  Praynig

Рових, рових и не ги намерих. Колко струва разширена спермограма и цветна снимка с пълна упойка?

Да попитам как сте били след пълната упойка?!?!? Нещо взех да се шашкам  сега след като мина първия преглед... Правят ли маркери за алергии към упойката... колко време се стои там... На кой ден от цикъла прави цветната снимка д-р Стаменов?

Благодаря предварително...

# 112
Инсеминацията е много по-лесна процедура от пункцията, не е нужна нито упойка нито особена предварителна подготовка. 2-3 въздържание и в зависимост от схемата, която избере д-р Шефкетова може да я направите на спукани или неспукани фоликули + реинсеминация.
Дава малко по-голям шанс от естествено забременяване.
Най-добре и кажи на следващия преглед, че искаш да опитате пункция или инсеминация и да те има предвид  Peace

Много благодаря за помощта. Точно това ще направя в понеделник. казвам, че искам инсеминация и това е. Няма какво да продължаваме да отлагаме във времето

# 113
КРИС, пробвайте инсеминация. След инвитро не се прави инсеминация. Питах доки за мене и тя не хареса изобщо идеята ми.
Успех  Peace

# 114
 Упойката за цветната снимка е нещо уникално. Явно е някаква модерна. Когато излизаш от упойка само малко ти е замаяно, леко е, в сравнение с другите упойки, които съм имала.
 И около теб се  въртят четири човека.
 Модерна работа. Чистичко, страхотно. Обслужването и отношението е страхотно.
 И цените са едни от най-ниските, които съм виждала.
   bouquet

# 115
КРИС, пробвайте инсеминация. След инвитро не се прави инсеминация. Питах доки за мене и тя не хареса изобщо идеята ми.
Успех  Peace

Аз още на миналия преглед се опитах да прокарам таи идея, но тя я отхвърли и аз да си призная, малко се уплаших да не я ядосам. Ако не е прекалено нахално, би ли казала при теб как се развиха нещата

# 116
  • Перник
Бях обещала да питам, да има нова цена на ЗЕТ - 600 лв. Персенска даде зелена светлина и във вторник или петък ще си прибера ембриончетата.  Praynig Praynig Praynig

# 117
Здравейте момичета,
Започнах процедура по дълъг протокол и днес ми поставиха блокиращата инжекция /18-ти ден/. Док. ми каза да си запиша час за 6-ти февруари, което е точто 14 дни след блокажа за започване на стимулацията. До 6-ти обаче не само, че ще ми е дошъл МЦ, но ще ми е и свършил. Не съм наясно въобще с дългия протокол и искам да попитам нормално ли е стимулацията да започне на 8/9-ти ден от цикъла?/попринцип съм малко със скъсен цикъл и ми идва на 25-26 ден Thinking

# 118
КРИС, имам две инсеминации+1опит в др.клиника. В Надежда след 2-ия неуспешен се чудех какво следва и предложих на д-р Персенска инсем-ия и тя отказа. След инвитро /а моите са 3бр./ не било подходящо.Защо не съм питала.Вярвам и.

# 119
Здравейте, да се включа и аз в новата темичка..Предстои ми второ инвитро на ЕЦ отново само финансиран опит и искам да попитам някой правил ли е пункция без упойка и как е newsm78. Трябвали да се пуска освен хормоните и вирусология отново?

Общи условия

Активация на акаунт