Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 426
  • 782
  •   1
Отговори
# 180
Момичета и аз така. В понеделник съм на преглед и ако всичко е ОК ЗЕТ Grinning Grinning Grinning

# 181
  • Перник
Смениха ми естрофема с лепенки Климара, дано съм по-добре, че не се търпи направо. В понеделник от 10 съм в клиниката за втора кръв за РВМС, ОТ 12:30 имам час за поставянето. Ако има някой по това време там, нека пише.

# 182
Момичета, аз пак не разбрах - ако съм започнала стимулация и някой  преглед от проследяването се падне в неделен ден, ще го отложат за друг ден ли? newsm78

# 183
Не Линка няма да те отложат.Нежи аз съм чак по нощите 20ч и със закъснението.....

# 184
Алекса, и на мен д-р Персенска ми изписа лекарствата веднага след пункцията и каза да ги започвам същия ден,но аз нямах Естрофем. Сега си чакам цикъла и ще ходя пак на ЕЦ. Персенска иска да правим смесен трансфер,нали си имам едно замразено,трябва ни още едно свежо и така. Иначе не е съгласна да връщаме само замразеното,явно не възлага големи надежди,незнам.
Ако и сега не се получи ,ще искам да пробваме със стимулация по фонда.
На теб какво ти казаха,как ще продължавате?

# 185
  • София
Keylla, аз съм от 19.35, но ще отида към 8.30 сигурно, зависи как върви графика.

# 186
  • Перник
Днес за РВМС, ме бодоха 3-пъти, нямала съм кръв  Laughing Голямо чудо се оказва, че съм аз  Grinning

# 187
Ами ние се разбрахме преди опита на ЕЦ ако не стане да правим биопсия. Според мен лекарката не очакваше, че няма да стигнем до трансфер. Аз обаче си отмених часовете и чакам фонда, май март ще взема. Като гледам какъв е хазарт на ЕЦ не ми се иска да продължавам. При мен и яйцеклетка хубава, и сперматозоиди уж хубави, а нямаше оплождане, при това икси. ЕЦ не даде отговор на нищо реално при мен и не знам дали и на кой опит при ЕЦ ще стигнем до оплождане. Май няма смисъл да повтарям. Не знам.

# 188
  • София
Как може от един опит на ЕЦ да си вадите изводи newsm78

# 189
Ние имаме заповед от ноември,правихме и биопсия,резултатът беше много хубава,щяхме да направим и трансфер още след първата пункция,но TSH-то обърка всичко.Коригирахме ме за няколко месеца,но сега пък нямаме свеж ембрион и така се застояхме на едно място.
Искаше ми се да се получи на ЕЦ,защото е щадящ за организма и безопасен,не съм много за стимулациите,но ако този месец не се получи ще се наложи да включим "тежката артилерия".
Нека през тази година да се осъществят копнежите за бебче на всяка от нас. Hug

# 190
  • Перник
Момичета, лепенките Климара са ми на 3 дни 1 като изтекат преди да залепя нова, старата маха ли се?

# 191
Как може от един опит на ЕЦ да си вадите изводи newsm78

Още като започвахме на ЕЦ, бях приела възможността да не успеем, все пак една яйцеклетка, я я хванем, я не, я се оплоди, я не, я се хване, я не. Обаче:
1. Вкараха ме след 37 часа и половина за пункция, като на прегледа ми казаха, че е добре да мина първа, защото фоликула е започнал да се пука. Тресох се час и половина горе и гледах как се извикват пациентки на определен лекар, а тези на ЕЦ сме натирени в ъгъла или може би просто пациентките на д-р Шефкетова. После разбрах, че имало график уж, ама тресенето час и половина ми остави горещи следи и до днес.
2. Голям наплив, голяма работа, голям конвейр. Започнах да си задавам въпроса аджеба, ембриолозите могат ли да насмогнат на това чудо, че да направят добро оплождане. Щом докторите са 3-ма надали ембриолозите са повече, сигурно на смяна е само един....Много съмнения, много нещо. Горчиви спомени и засега предпочитам да се окайвам в ъгъла, но не и да се върна там. След време не знам, но сега не искам. Само Шефкетова ми остави топли спомени, много мила жена.  Peace

Скрит текст:
голите задници, обличането на стол като допълнение, после и прочететното във форума и така.

# 192
  • В сърцето на любимия човек
На страницата на клиниката има списък на екипа, според който биолозите са 16 души.
http://www.nadezhda.bg/ekip/reproduktivna-medicina/biolozi/?referer=1

# 193
Здравейте, днес мина трансфера ми.Док.каза, че ще има за замразяване, но кой и кога ще ми даде повече информация? И каква е   цената за замразяване?

# 194
  • София
Не е и няма как да е 1 ембриолог на смяна. Един поема аспирирана течност, друг се занимава с подготовката на сперматозоидите, трети прави опрождането... Четвърти наблюдава развитието на ембриолозите... При трансфера нали ти дават доклад, там са изредени кой какво е правил. Това дали яйцеклетката ще се оплоди си е повече божа работа, а развитието на ембриона съвсем Simple Smile щом са извадили яйцеклетка значи не е било късно. Късно е ако се е спукал фоликула, защо няма как да я гонят по тръбите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт