МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "СВ. ИВАН РИЛСКИ" - ГР. ТУТРАКАН

• 110 681
  • 833
  •   1
Отговори
# 195
  • България
Каза 35-та седмица, преди това бебето не може да диша самостоятелно и ги пренасочват.
Това имам предвид. Понеже не ми се иска да ме пренасочват към Русе, затова питам дали към конкретен лекар в друг град насочват.

# 196
Аз говорих с Георгиев тук във Варна, ако се случи нещо да го викам в АГ-то. То тук на около няма къде другаде. Другия лекар е Танев пак в същата болница. Той е по-добрия вариант май, но по-трудно ще дойде. Аз просто не успях да се срещна с него. Видях и прословутия пети етаж дето не се плаща, та се травмирах, свикнали сме ние в Тутракан а това си беше еба си бордея. Имах ужасно много контракции, че е продължавам. Вчера през 15-20 минути следобеда, така два часа и половина. Пих магнерот, папаверин и но-шпа ако имаш такива проблеми уведоми Бойчев. Мен вече цял месец ме задържа без проблем. Е не е лесно ама това е най-малкия проблем.

# 197
  • България
Ани, ти следващата седмица вече можеш да раждаш в Тутракан, нали? Дано да удържиш фронта! Flowers Four Leaf Clover

# 198
  • ruse
За съжаление преди 35-та седмица нямат апаратура за бебчо. Ако се наложи да го обдишват там не могат. Излишно съм го коментирала с Любомир Бойчев. В тези случай детето се пренасочва веднага към Варна или друга болница, която можеда го поеме. За съжаление това е реалността и аз чакам 35-та седмица с трепет после като видя табелката Тутракан знам, че всичко ще е наред. Не мога да опиша колко спокойна ставам.
Незнам но си имат кувиози и в тях имаше бебчета видимо мнооого недоносени имаше и тризнаци по 1500

# 199
Кувиози да Деси, но апаратурата за командно дишане разбрах че я нямат. Ако не са добре развити дробчетата и бебето не може да диша само. Това ми каза Бойчев, увика ме че не са ми пуснати едни изследвания. Аз се прибрах увиках следящия ме лекар. Тази и още една седмица и може, обаче вървял дребничък, че аз не можех да се храня то сега съм 65 кила. Направлението за раждане и последните изследвания са ми на осми март. Ако не може и някоя нощ да тръгна по спешност. То термина ми е чак пети април. Ще се опитам да ги дочакам и уговорката е да се мъчим да го държим до 15-ти март. Дори и ако трябва в болницата на системи. Щом Бойчев е казал, значи така ще бъде. Лежа и цял ден клюкарствам.

# 200
  • България
Почивай и гледай да си спокойна, пък ние ще стискаме палци!

# 201
Здравейте,момичета! Може ли някоя да сподели какво е нужно да се носи за бебето като дрехи за раждане в Тутракан?

# 202
  • ruse
Здравей каквото искаш аз занесох боди блузка с дълаг ръкав,ританки,едно космонафтче ,едни чорапки ,шапка и одеало.

# 203
  • България
ivanel83, леко раждане!
Ани, как си?
Деси, възстанови ли се? Добре ли сте с бебчо? Кърмиш ли?

# 204
Здравей каквото искаш аз занесох боди блузка с дълаг ръкав,ританки,едно космонафтче ,едни чорапки ,шапка и одеало.

Мерси за отговора, предполагам, че говориш за комплекта за изписване Simple Smile Той е ясен, но тъй като чета, че в други болници носят примерно по 5-6 бодита, 3-4 ританки и т.н., ме интересуваше те обличат ли ги с дрехи, докато са в болницата или само ги повиват и колко комплекта от дрешките трябва да се носят?

# 205

Мерси за отговора, предполагам, че говориш за комплекта за изписване Simple Smile Той е ясен, но тъй като чета, че в други болници носят примерно по 5-6 бодита, 3-4 ританки и т.н., ме интересуваше те обличат ли ги с дрехи, докато са в болницата или само ги повиват и колко комплекта от дрешките трябва да се носят?
Бебчетата там ги повиват. Не се носят дрехи. Предполагам,че ако ти искаш и им занесеш дрешки- ще го обличат с тях, но принципът им е да ги повиват.

# 206
Здравейте аз съм добре и стискам на инат. Комплект за изписване само ще нося, поръчах на свекървата да купи има готови. То беше такава радост, съветвам ви да пратите някоя баба да се накефи. Иначе тайничко поръчах на Ферари той е готов комплект също.
За болницата се носи памперси, мокри кърпитки и бутилка олио за бебето. Пелени не взех ще го натикам в един космонавт. Иначе много оделца и пелени ми подариха, както и слинг много му се радвам и дано ми е удобен.

# 207
Момичета, искам да ви питам първата ФМ, която по принцип се прави в 11-13 седмица, на вас правиха ли ви я, или направо тази, която е към 19-21 седмица  Rolling Eyes

# 208
Много ви благодаря за отговорите,момичета,дано да устискаме до финала всички Simple Smile

# 209
  • България
Поли, направо втората ще правим. Първото беше БХС - замерване+кръв.
Ани, в Тутракан ще раждаш, нали? Достигна ли до 35 седмица?

Общи условия

Активация на акаунт