Парфюмни размисли и страсти - 187

• 69 014
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ели, а няма ли бутик на Ели Сааб в Брюксел?

Там би било най-вероятно да ги има приве и ексклузивните линии. Както и всичките му останали парфюми разбира се.

Няма  Confused
Според сайта им, ексклузивната линия се предлага само в 4 страни - Германия (Дъглас в Дюселдорф), Швейцария (бутика в Женева), Франция (бутика в Париж) и Англия (Харъд'с в Лондон) .. И те така  Crossing Arms

Misia ми казаха в Брюкселския бутик, че чак март месец ще я има. Ако ходя другата седмица до Ермес, пак ще ги преслушам, така и така са наблизо  Whistling

Цената на Ексклузивите в Европа май не е една и съща във всички бутици, но плюс-минус 75мл се въртят около 130+ евро, а 200мл - около 250 евро. По инфо от Courage, на летището в Истанбул цените са горе-долу същите. От Дубай внимателно, обаче, Макарон много добре беше описала достигнатите висоти на same same copy  Peace

# 571
  • Бургас
Благодаря  Hug
Понеже видях в сайта им, но там е в долари . Ако не на пролет , хем ще си го видя на място, което май е най- добре . Ама пусти му желание  Crazy

# 572

Там би било най-вероятно да ги има приве и ексклузивните линии. Както и всичките му останали парфюми разбира се.

Няма  Confused
Според сайта им, ексклузивната линия се предлага само в 4 страни - Германия (Дъглас в Дюселдорф), Швейцария (бутика в Женева), Франция (бутика в Париж) и Англия (Харъд'с в Лондон) .. И те така  Crossing Arms

За четирите есенции ли говорите? Други във Фрагрантика не виждам.

# 573
  • София

Няма  Confused

За четирите есенции ли говорите? Други във Фрагрантика не виждам.

Точно за тях  Flutter

# 574
  • Belgium

Няма  Confused

Ей, много специален този мосю Сааб.  Laughing
Ще се наложи да карам мой приятел в Швейцария да иска виалчета явно.

# 575
  • USA, Steak State
Мисля да си закупя 200мл от Misia, ако има някой желаещ за 50ца да пише. Имайте предвид обаче, че няма да е в оригиналната опаковка. Мисля да я запазя за себе си.

# 576
  • София
Дезидерата, сладък ли е този парфюм на Ели Сааб?

Плодово-сладък е, да.
И аз съм хвърлила око на този Ели Сааб, струва ми се, че много ще ми хареса за лятото, въпреки че отзивите, които прочетох, не са много добри. Виждам, че онлайн вече го предлагат, но не съм го тествала. В Бургас знам само за едно място, където предлагат  марката, трябва да мина оттам Simple Smile
KDS, видях че пишат за този Ели Сааб в последния брой на JOY от вчера,а обикновено ароматите идват месец след като започнат да ги рекламират в списанията.Аз също проявявам интерес, защото досега нито един от неговите аромати не съм харесала.
Ще има дамски Версаче Ерос, но ако съдя по отзивите във Фрагрантика надали ще е толкова добър като мъжкия.

# 577
Самсара, ще чакам твоя отзив за Ескадата! Hug  (По принцип си падам по техните лимитки за лятото, непретенциозни са, носят добро настроение  Heart Eyes ).

Петя, тествах Simple Smile
Дали, защото пита за ананас в първия момент само ананас ме блъсна в носа.
Два часа по-късно мога да заявя, че ароматът е много приятен, няма нотка плодова, която да е нахална и да доминира.
Ананасът за мен беше най-силен, ако беше питала за кокос..много е вероятно  него да бях отразила като най-силен в началото. Защото в момента най-силно ми избива на кокос.

Питах приятелка - "Мирише ли ти на ананас?" - Каза ми: "Не, много ми харесва. Кой е парфюма?"
Много морски и летен аромат. Една идея по-сладникав за моя вкус, но ако някой ми го подари няма да му се разсърдя и ще го нося.

# 578
  • Бургас
Дезидерата, сладък ли е този парфюм на Ели Сааб?

Плодово-сладък е, да.
И аз съм хвърлила око на този Ели Сааб, струва ми се, че много ще ми хареса за лятото, въпреки че отзивите, които прочетох, не са много добри. Виждам, че онлайн вече го предлагат, но не съм го тествала. В Бургас знам само за едно място, където предлагат  марката, трябва да мина оттам Simple Smile
KDS, видях че пишат за този Ели Сааб в последния брой на JOY от вчера,а обикновено ароматите идват месец след като започнат да ги рекламират в списанията.Аз също проявявам интерес, защото досега нито един от неговите аромати не съм харесала.
Ще има дамски Версаче Ерос, но ако съдя по отзивите във Фрагрантика надали ще е толкова добър като мъжкия.
Да, и аз четох отзивите за дамския Ерос. Май натам отиват нещата - нищо ново и впечатляващо, но ще тестваме и ще разберем. Simple Smile

# 579
  • Бургас
Здравейте, бихте ли си дали мнението по следния казус  Simple Smile :

Между тези трите- Алиен Аква Шик 2013, Алиен О Луминесценте и Алиен О Екстраординер, кое според вас е по-трайно, по-напомнящо на оригинала и си заслужава да бъде взето за летен заместител на класическия Алиен? По принцип досега съм харесвала всичко, което е съм подушила с името Алиен, но ми е трудно да реша.Пресен спомен имам само за Екстраординерната вода.

Абсолютната Еснеция мисля, че няма да става за тази цел  newsm78 макар, че много я харесвам и нея.

# 580
  • София
От тези трите задължително ли? Понеже за мен нито един от тях не става достатъчно. Най-добрите летни фланкъри на Ейлиън са двата Sunessense-а - Legere и Saphir Soleil.

# 581
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз се сдобих с http://www.fragrantica.com/perfume/Sisley/Eau-du-Soir-1002.html Страшно ми харесва, никога не го бях пробвала, но направих тази грешка и реших, че го искам веднага! Спада към шиприте, което е нетипично за мен. Както и да е де, много интересен и пристрастяващ парфюм е.  Heart Eyes

Получих като подарък за Св. Валентин и  http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chanel-N-5-Eau-Premiere-1360.html

Не знам какво става тази година, но при мен идват аромати, които не съм планирала, а тези, които са ми в уиш листата, все още ги нямам  Confused

# 582
gadamer би ли споделила от къде го взе-аз отдавна му точа лиги, но все отлагам newsm78

# 583
gadamer би ли споделила от къде взе първия-аз отдавна му точа лиги, но все отлагам newsm78
Имам втория и го обожавам!

# 584
Момичета, имам питанка newsm78
Любими парфюми са ми Sensuous Noir на EL и Coco Noir. Има ли шанс да харесам и Целувката на дракона на Картие? Хареса ми много пирамидата му, но не съм го тествала офлайн. Мерси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт