Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 59 841
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Ох бе Роске...само го споменах като факт. ooooh! ooooh! ooooh!
Инак е забарвено, ама Бубето ме дърпа за езика да пиша някакви неща дето не исках да пиша.
Просто си изложих аргументите Peace

Та по повод Светлината...не съм чела да спали заедно втори път...или съм пропуснала.
Но, ако е така...ще чакате бебе към 1300-тия епизод, ако Сандия е в овулация. Joy Joy Joy
Инак не ви мърда до 2000 епизод...да чакате същото... Naughty

О след първият път, когато спаха заедно - после вече това се предполага, че е редовна практика при тях. Защо да го споменаваме - напротив имат още доста сцени. Например  като тя тръгна да го целува в леглото докато спеше и той се събути и си я прикотка и награби. Много готина сцена. Въобще имат прекрасни моменти - така, че за техния интимен живот въобще не се притеснявам ...  Mr. Green   Kissing Heart Two Hearts newsm76  txtloves txtloves txtloves

По отношение на другото - няма проблем ...
  Hug Hug Hug

# 631
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ми ти ако се беше притесла...аз щях да се притесня за теб Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Значи да разбирам, че това не го коментирате, че ви е срам да пишете за поводите, та сте го оставили да се разбира по дифолт. Да, ама аз като само чета ме касае, пък вие ме държите в инфо затъмнение. Naughty

# 632
Ми ти ако се беше притесла...аз щях да се притесня за теб Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Значи да разбирам, че това не го коментирате, че ви е срам да пишете за поводите, та сте го оставили да се разбира по дифолт. Да, ама аз като само чета ме касае, пък вие ме държите в инфо затъмнение. Naughty

Просто не е станало дума за това! То кое по-напред да обсъдим ... Joy Joy Joy  Joy Joy

# 633
Зиз,сигурно за моя линк си писала! Hug
И аз почти нищо не виждах,но това за Рамаяна се назорих и го видях,защото беше малко!
Надолу имаше и за любимите му неща ,но ме заболяха очите и спрях. Heart Eyes

Рокси,стига си се впрягала,наистина Развратови са по добри в интимните моменти,ако погледнеш и ти ще видиш разликата!
При нас историята на връзката им е необикновена, но дано Зиз не се окаже права за 2000 ния епизод! Hug

# 634
Рокси,стига си се впрягала,наистина Развратови са по добри в интимните моменти,ако погледнеш и ти ще видиш разликата!

Така, така, по-бързи са, да. В един сериал интимността е много по-явна, а в друг се туткат едва едва. В Цветовете ако си спомняте, Ранвир и Рагини имаха много интимни сцени и спокойно си ги даваха как флиртуват явно, кога ще правят кекс и т.н., а Садна и Алек бяха много бавни. Та се гледаха, та се докосваха, докато стигнат до кулминационата точка, но за сметка на това "точката" пък беше направо G точка, в сравнение с първата брачна нощ на Рагини и Ранвир.
Та сега и Сурадж и Сандия са същите. Всичко при тях се случва много бавно, но кулминацията е важно да е на ниво, че то голямо чакане ще падне от страна на Сурадж. Щом сега на близо 200-та серия той каза, че е изминала една година откак са заедно, а още не са правили кекс, а кекса ще се прави чак около 600-та серия, значи ще минат има-няма три години в чакане. Не му блазя на Сурадж, ама изобщо. По-рано трябваше Сандия да му позволи да прави Сурадж кекс, нали е майстор сладкар, та съм сигурна, че щеше хубав да го извърти. Mr. Green

# 635
 Ако някой е гледал Кармата напреде нека да каже това Ванш ли който се появява около 763 епизод или нов персонаж който се играе от Ванш.Изгледах от тук оттам епизодите от сватбата на Вир и Ичха.Най ме изкефи сцената на Свети Валентин.Тапасия се пукна от яд че Вир беше приготвил подарък изненнада за Ичха а не за нея.

# 636
  bouquet за страстните почитателки на Сурадж!Включвам най-вече себе си Embarassed
         Много моля да дадете линк към тяхната песен с български текст.Не мога да я открия...
         И двамата са повече от прекрасни.Красива ЛЮБОВ,а не ......

# 637
Сега и аз изгледах новите 3 серии от Войо. Много бяха сладки в килера  Crazy
Имам няколко питанки:
- сега ли ще ходят в Сингапур за състезанието, където ще са им хубавите моменти, за които говорите
- ще спечели ли Сурадж състезанието, ако ходят де Simple Smile
 - кога Сандия става полицай, кога решават пак да се оженят и защо после пак се разделят, нещо съм пропуснала в коментарите?
Много искам да знам  Mr. Green ще кажете, но са ми толкова симпатична двойка, че нямам търпение да качат новите серии преведени и да гледам. Вчера гледах момента на"сефтето" - наистина много силна сцена, с тези погледи и тръпки помежду им, как го изиграха. Подействаха ми много по-романтично, отколкото ако бяха дали целувки и прочие, както в американските сериали....

# 638
  • София
"Светлината на моя живот" в Индия 03.02.15г.

Епизодът започва с изповедтта на Сурадж:

"Не съм в състояние да изпълня седемте обета за брак. Ако е възможно прости ми. Ти си моята втора половина без която не мога. Толкова много имам нужда от теб. Моля те върни се в живота ми.
Оставям решението на теб. Ти ще решиш дали имаш нужда от мен.
Мога да чакам девет дни, девет години или девет раждания докато решиш." Praynig Praynig Praynig

В дома на Рати, братята и жените им,са възмутени от поведението на Сурадж.
Викрам казва:
"Сурадж разбива семейството ни от вътре. Говори публично за проблемите ни.  Защо трябваше да го прави по телевизията!"
Мохит му отговаря, че всички са го видяли.  А Мена му приглася:
"Криехме това от всички. Сега и Даиса(леля) със сигурност е гледала.  Всички има да ни се подиграват като са разбрали вече."
Сантош не издържа и им отговаря:
"Трябва да имаш чисто сърце да се извиниш публично.  Което вие всички не притежавате. Той пази любовта си, можеше да и се извини лично.  Но е честен, така върна доброто име на жена си. За това го направи публично."
Мохит ядосано и отговаря:
"За какво му трябваше да прави такъв цирк от всичко.   Това е личен проблем, който можехме да решим у дома."
Сантош казва:
"Покаянието му нямаше да е пълно, ако не го беше направил по този начин."
Развълнувана е и плаче.....

Сурадж се прибира вкъщи.  На входа, още докато е в рикшата, го посрещат жени от квартала.  Те го поздравяват и хвалят за неговата честност.  Благославят го и му казват, че сега двамата ще бъдат заедно. Сандия , ще се върне при него веднага.
Влизайки в къщата чува звук от гривни за глезен  и се сеща как  на тържеството на Мена е сложил такива на глезените на Сандия.
Сантош го пита какво се е случило. Той и казва, че е чул звук от гривни, но тя му казва,че не чува нищо.
Показва и наградата и тя му отговаря, че го е гледала по телевизията:
"Лицето ти грееше, ти постъпи правилно. Всичко ще се оправи"

"Майко благодаря ти! Ти ми показа правилния начин. Сега се чувствам щастлив, леко ми е на сърцето. Ще сложа тази награда в стаята ни."

Качва се и вижда на вратата висулката от шала на Сандия, която се закачи и скъса в дрехата му, когато се разделиха на тържеството на Мена.
Влиза вътре и я търси...Вижда снимката и, със статията от успеха и започва да и говори:
"Чувствам се така сякаш си близо до мен. Не знам дали е сън или реалност, но имам надежда и вяра. Тази награда трябва да е в ръцете ти.  Липсваш ми. Знам, че си далече, но искам да те видя."

Обръща се,вижда друга нейна снимка, с купата за отличие от офицерската школа и се чуди как е възможно това, след като лично я е сложил в багажа и, когато си тръгна.
Това означава, че Сандия е тук. Но се чуди как е възможно.
Пита майка си дали някой е дошъл, а тя му казва, че продавачът на мляко е минал да му платят.

"Не, питам дали Сандия не е дошла. Снимката която и дадох е в стаята ми."

"Не е възможно сине, тя е в чужбина. Бирджу каза да отидеш в магазина."
Отива и помощникът му казва,че една жена, облечена в бурка е оставила една кутиика за него.   Отваря я, и вижда ключовете за скутера си.  Отива да скутера и вижда на огледалото, залепено бинди.  Мисли си, че това е биндито на Сандия. Laughing
Идват деца и го молят  да свали пръчката им за игра, която се е закачила на стената на къщата.
Качва се и вижда,и хвърчило, на което пише"обичам те"на японски. Казва, че само Сандия знае тези думи Laughing
Сантош и Чоту си говорят вътре, а Сурадж ги чува.       Чоту пита къде му е учебника, тя му отговаря, че ще го намери, там където го е оставил. Да отиде, да види Wink Laughing Wink

Сурадж си мисли, че я е оставил в парка, значи трябва,да отиде там Laughing
Сантош го вижда и се моли, господ да помогне и всичко да мине както трябва. Praynig

В парка започва да я търси и вижда на земята, нарисувано в пясъка сърце с тяхните инициали.  Чува тяхната песен, коята звучи от някъде.
Вятъра духва и се появява червен шал, който пада върху лицето му.
На фона на новата песен за тяхната любов, в която се пее за Рам и Сита  , се появява Сандия txtloves тичайки един към друг се прегръщат.

txtloves txtloves txtloves

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 14:54 от miha-

# 639
  • София
Липсва ми Куини newsm17 newsm51

Друга беше атмосфеpата в темата, докато пишеше тя newsm10 newsm51 smile3525 newsm51

# 640
MIHA,Благодаря многоооо! Hug

# 641
  • София
  bouquet за страстните почитателки на Сурадж!Включвам най-вече себе си Embarassed
         Много моля да дадете линк към тяхната песен с български текст.Не мога да я открия...

"Ти си моето слънце, ти си крилата на моите мечти

Ти и аз заедно сме, като свещта и светлината

Когато вървим двамата, ние ще махнем всички тръни от нашия живот

Ще бъда сянката а ти слънцето

Уникална за света ще бъде връзката ни

Аз ще приема и твоята мечта, с ударите на сърцето ми, с усмивката на устните ми

Обещай ми, че ще крачиш заедно с мен

Ти си крилата на мечтите ми

Да ние сме като свещта и светлината..."

Превода  го направих докато я слушах.   txtloves

Що пък така се изчеpвяваш Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joyхубаво ни е момчето newsm51

# 642
Здравейте!

Миха благодаря много за превода на тази серия, страхотна е, много добре си я описала. С всеки изминал епизод става все по интересно. Бандитка много ми липсва и на мен, предполагам, че и на всички останали, нейното присъствие и разказите никога няма да се забравят.

Днес изгледах поредните 3 епизода, които смятам да разкажа. Роксис, благодаря ти, сега в тези епизоди Сурач го нарече по име, та разбрах, че е бил Мухит, но когато някой не му назове името наистина не винаги мога да разбера кой от двамата говори, той или Викрам.

Мухит извика всички да им покаже, че това е международното състезание, което се провежда в Сингапур. Каза, че от 1000 ще изберат 100, от тези 100 10 и един ще бъде победител. Сурач каза на Сандия, че Мухит е прав и че не мисли, че той е достатъчно добър затова. Това е голямо състезание, в което той не може да вземе участие, понеже е прост сладкар и не е достоен затова. Не би могъл да се пребори с останалите. Сандия го попита, как може да се отказва, без да се е опитал. Неговите сладкиши са в центъра на всяко голямо събитие в Пушкар, защото всеки ги смята за прекалено вкусни. Състезанието може да е голямо, но той е добър в това. Каза, че Джулияна, жената, която е опитала сладкишите му не е от там, но е харесала сладките му единствено заради неговия талант и точно тя я е посъветвала да го запише в конкурса, защото е открила неговия потенциал. Не е важно да спечели, а да покаже таланта си на всички. Добави, че неговото докосване променя не само храната, а може да промени и живота. Сурач отговори, че близките му забелязват такива качества у него, понеже са семейство, но той не е толкова добър. Не само, че няма да спечели състезанието, а не може и да участва. Попита брат си Викрам дали според него е прав, или греши. Викрам отговори, че е съгласен с него, понеже не познават нито страната, нито знаят език, как може да мисли, че ще спечели. Чави му каза, че ако замине, ще трябва да затвори магазина и ако го победят ще стане за смях. Това, което прави е достатъчно. Мухит му каза, че хората трябва да се задоволяват с малко. Менакши казва, че ще е в нейна полза да подкрепи Сандия и започна да ги убеждава, че Сандия знае английскии може да помогне. Бащата на Сурач също каза, че Менакши е права и че не бива Сурач да се ограничава с постигнатото до момента. Никое състезание не е лесно и неговото мнение е, че Сурач трябва да вземе участие. Сандия попита Сантош тя какво мисли, понеже никой не познава Сурач по добре от нея. Сантош отговори, че това състезание не е за нея или за Сандия и единствено този, който ще участва може да прецени.

Менакши не може да заспи и започна да се прави на жертва, че се страхувала. Опитваше се да заговори Викрам, но той пак не и обръща внимание. Каза му, че се страхува, пита го дали това може да се отрази на бебето и. Каза си, че поне го е примамила да отиде по близо до нея и ще му спретне някакъв номер.

Сурач си мислеше, че вероятно като е отказал да участва в състезанието Сандия се е натъжила и трябва да говори с нея. Каза и, че в магазина идват много странни клиенти. Някакъв клиент започнал да пита за цената на сладките и взимал от всички сладки, а Чото се ядосал. После и каза, че е решил, че е ядосана, понеже е отказал да се яви на състезанието затова е отишъл да говори с нея. Сандия му отговори, че е била ядосана, но вече не е. На ясно е, че причината за проблема е това, че се страхува, но тя е намерила решение да се справи с този страх. Да забрави за момент, че не знае английски и да си представи, че лъжицата в ръката му е неговата вълшебна пръчица и целия град е паднал под неговата магия. Каза му да сънува с отворени очи, понеже така мечтите се сбъдват. Да си представи, че се качва в един голям самолет и отива на състезанието, а цяла Индия се моли за него. После да си представи блясъка в очите на родителите му, за Чави как щяла да разказва на приятелките си за него и ще го гледат по телевизията. Аплодисментите, които ще отекват не само в Индия, но по целия свят. Как родителите му ще му казват, че се гордеят с него, а тя ще показва на всички, че е жената на Сурач рати, който пребори своя страх, отиде в чужбина и покори света. Попита го може ли да почувства това, което му казва. Сурач каза, че е права. Винаги е виждал обич и привързаност от родителите си, но никога не е виждал истинско щастие. Каза, че ще участва в състезанието.Иска да види родителите си щастливи и горди с него. Помоли Сандия да го научи на някой думи по английски, както е научила Чото.

Сандия започна да го учи, а той не можеше да запомни думите бяха много интересни. Тя му казва, а той повтаря след нея. Сантош се разкрещя, че вече е сутрин, а Сандия не слиза. Каза, че ако иска може да каже на боговете да върнат нощта.

Менакши се ядосваше, че си облякла новото сари да впечатли всички, а те я пратили да мели брашно. Започна да се жалва на Чатури, но че камъкът е много тежък, тя да смели брашното. Чатури тъкмо се съгласи и Сантош и каза да и каже, че при бременността се изисква майката да работи повече, за да и укрепнат мускулите и детето да се роди здраво, та пак не я огря. Много са смешни. Сандия каза, че Менакши трябва да се прегледа от добър лекар, понеже било много важно. Сантош я попита дали познава някой, тя каза, че ще я запише където са водили Анкита.

Сурач попита Чото дали знае от къде си купуват дрехи героите от филмите. Той го попита защо се интересува, да не би да мисли да се облича като някой герой. Сурач му каза, че просто пита, така и не посмя да каже защо се интересува. Сурач гледаше обувките на Мухит и си мислеше, че на състезанието всички ще са с такива обувки. Мухит го попита какво прави, защо се опитва да обуе обувки, които не са негов размер. Сурач му каза, че просто ги пробва.

Чатури май намери книгата, която Сурач щеше да подарява на Сандия. Попита Мухит дали не е негова, а той каза, че не е. Тогава Менакши каза, че вероятно книгата е за етърва и Сандия, понеже тя чете книги. Чатури попита Сандия, но тя каза, че това е книга за диабет и не е нейна. Сантош и каза, че щом никой не познава книгата, вероятно е на Сурач, сигурно я е взел да прави пликове от страниците и. Сандия каза, че това е съвсем нова книга и едва ли е на Сурач. Сантош каза, че щом не е на никой по добре да я дадат на Сурач да си прави пликове.

Сандия каза на Сурач, че трябва да говори с майка си за състезанието, но тъй като той не смее, тя каза на Сантош, че Сурач има да и казва нещо. Сантош го попита какво има да и казва, но той каза, че няма нищо и че ще поговорят друг път. После каза на Сандия, че знае, че се е обидила, че не е казал на майка си за конкурса. Попита я не иска ли да разбере защо не го е направил. Каза, че книгата я е купилза нея когато е приключило изпитанието и майка му и е разрешила да остане. Искал да и направи подарък, но понеже е прост сладкар и не разбира езика, не знае каква книга е купил. Видял, че някой я купува и е купил същата. От тази книга е получил урок. Засрамил се е, че щом една книга не може да избере, значи не го бива за нищо, няма и състезанието да спечели. Сандия му отговори, че когато тя е трябвало да готви и когато е приела 15 дневното изпитание също не е била подготвена, но я е крепяла вярата, че той е с нея. Попита го защо и той няма същата вяра в нея и защо не смята, че заедно могат да постигнат мечтата му. Сурач и каза, че когато очите са отворени не виждаш само мечтите, а и реалността и той виждал неговата реалност.

Сурач помоли Чото да предаде на Сандия кутия със сладки. Той и я предаде и и каза, че Сурач изглежда много напрегнат. В кутията явно имаше бележка, защото Сандия си каза, че когато прочете отговора и, сигурно ще се съгласи да участва.

Чото върна кутията с отговора, но Менакши май доколкото разбрах се блъсна в него и той сигурно я изтърва. Сантош го попита защо не е в магазина, а се шляе наоколо. Попита каква е тази кутия, а той каза, че Сурач я е изпратил, но се спря. Менакши видя бележката и започна да чете. Прочете, че Сурач е написал на Сандия, че няма да участва в състезанието. После прочете отговора на Сандия, че го моли да участва заради нея. Започна да настройва Сантош против Сандия, че е решила на всяка цена да го изпрати на състезанието.

Сантош започна да се кара на Сандия да не принуждава Сурач на сила да участва в състезанието. Сандия я попита смята ли, че синът и не е достоен да участва. Каза, че нейното мълчание и дава отговора. Щом има непоклатима вяра в сина си, защо той да не участва в конкурса, за един син майката е най голямата опора и е сигурна, че ако тя го подкрепи, той ще участва. помоли я да му разреши ако не за друго, то поне заради него. Попита я, няма ли да е щастлива като започнат да го хвалят. Сантош каза, че е невъзможно и че не може да се съгласи. Сандия отиде при баща му и каза, че има нужда от неговата помощ. Попита го дали си спомня случката, когато и е помогнал като не е можела да готви. Каза му, че според нея Сантош не смее да убеди Сурач да участва в конкурса, понеже нещо я спира. Ако може той да и помогне да убедят Сантош да разреши на Сурач да участва. Той каза, че е готов да се изправи пред лъва, но трябва да му каже какво да направи. Сандия му каза да не се тревожи, все ще измисли нещо. Така свърши последния епизод.

# 643

"Ти си моето слънце, ти си крилата на моите мечти

Ти и аз заедно сме, като свещта и светлината

Когато вървим двамата, ние ще махнем всички тръни от нашия живот

Ще бъда сянката а ти слънцето

Уникална за света ще бъде връзката ни

Аз ще приема и твоята мечта, с ударите на сърцето ми, с усмивката на устните ми

Обещай ми, че ще крачиш заедно с мен

Ти си крилата на мечтите ми

Да ние сме като свещта и светлината..."

Превода  го направих докато я слушах.   txtloves

Що пък така се изчеpвяваш Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joyхубаво ни е момчето newsm51

Миха, благодаря и за превода на песента, аз така и не го разбрах, когато бяхте пуснали линк към нея, понеже субтитрите когато са директно от сайт програмата не ми ги чете. Много ми хареса текста, би трябвало да се подразбира, че ще останат заедно ако се съди по песента, дано да е така.

# 644

Така, така, по-бързи са, да. В един сериал интимността е много по-явна, а в друг се туткат едва едва. В Цветовете ако си спомняте, Ранвир и Рагини имаха много интимни сцени и спокойно си ги даваха как флиртуват явно, кога ще правят кекс и т.н., а Садна и Алек бяха много бавни. Та се гледаха, та се докосваха, докато стигнат до кулминационата точка, но за сметка на това "точката" пък беше направо G точка, в сравнение с първата брачна нощ на Рагини и Ранвир.
Та сега и Сурадж и Сандия са същите. Всичко при тях се случва много бавно, но кулминацията е важно да е на ниво, че то голямо чакане ще падне от страна на Сурадж. Щом сега на близо 200-та серия той каза, че е изминала една година откак са заедно, а още не са правили кекс, а кекса ще се прави чак около 600-та серия, значи ще минат има-няма три години в чакане. Не му блазя на Сурадж, ама изобщо. По-рано трябваше Сандия да му позволи да прави Сурадж кекс, нали е майстор сладкар, та съм сигурна, че щеше хубав да го извърти. Mr. Green

Съгласна съм с теб Кирионка!   bouquet Това опитвах да кажа и аз, но явно не се изразявам като хората. Всеки сериал е различен и всяка двойка изразява различно чувствата си - едни са по-бързи, други по-бавни. По-важното за мен е какво ни показват през цялото това време - каква е връзката им, колко специални и хубави мигове имат. Важното е мен лично да ме пленят. Примера, който си дала също е точен - при Садна и Алек нещата също се развиваха по-бавно и спокойно - първо защото той не беше добре, но въпреки това лично мен техния първи път, а и всички останали сцени ме впечатлиха много повече от първия път на Ранвир и Рагини. Да те също са много сладки и имат прекрасни сцени, но някак Санда и Алек ми влязоха под кожата - всеки техен поглед, техен жест, докосване, прегръдка и т.н. направо изгаряха. Уникална химия между Сара и Ангад - не случайно те винаги ще са моите най-големи любимци ...  txtloves txtloves txtloves  newsm76 Two Hearts

Аз гледам емоциите, които предизвикват у мен актьорите! Важно е да ми хареса самият сериал, героите - цялостната история между двамата главни ...  Hug Hug Hug

Сурадж и Сандия определено успяха да ме впечатлят! Да - те са по-стеснителни, по-срамежливи - връзката им се развива малко по малко, но пък във всеки епизод с тях има по някоя готина и романтична сцена. Първият им път може да е след 600 серии, но е уникален и запомнящ се. А преди това те имат толкова много прекрасни моменти, на които са на косъм да се отдадат на любовта си, имат толкова мигове на щастие. Въобще са много хубава и сладка двойка ...
Two Hearts Two Hearts Two Hearts smile3521 Flushed

Общи условия

Активация на акаунт