Значи да разбирам, че това не го коментирате, че ви е срам да пишете за поводите, та сте го оставили да се разбира по дифолт. Да, ама аз като само чета ме касае, пък вие ме държите в инфо затъмнение.

Сурадж и Сандия идват от различни светове.В началото като ги даваха двамата за какво мечтаят стана ясно ,че те изобщо мямат нито една допирна точка.Сурадж просто си мечтае за една добра жена която ще се грижи за майка му ,ще и помага в домакинството ,ще и вее с ветрило ,ще си изпълнява задълженията и толкова .Пък Сандия си мечтае да стане полицай ,да спасява света ,да служи на Индия

Та те доскоро двамата не спяха на едно легло ами на дюшеци от двете му страни и чак сега след като Сандия разбра ,че може да му се довери и че въпреки липсата на образование той е добър човек се престраши и отсрами да спи с него на леглото .

Да Сурадж е срамежлив ,но той така е възпитан.Израснал е в семейство където интимниченето пред хора е забранено.Той сега горкия е лудо влюбен в Сандия обаче само като я погледне или се доближи до нея и веднага някой и най-вече майка му му сецват мерака

Сандия за разлика от Сурадж е израсла в семейство където чувствата се показват ,няма викове и крясъци и затова и тя е по свободна въпреки че и нея бая си я е срам и в понантъшните серии Сурадж като набере достатъчно кураж тя все ще му бяга по тъча докато накрая в 600 и някоя серия ще се случи тая работа с кекса

Ооох бая се разписах и забравих ,че основния ми въпрос Зиске е за вампирите в подписа ти

Точно така е, Сурач и Сандия са прекалено различни. Който е гледал първите епизоди може да го разбере, понеже там показват Сандия, когато живееше с родителите си. Те са възпитани и образовани хора, мисленето им беше съвсем различно от това на Сантош и семейството и. Те искаха да омъжат дъщеря си за богат и образован мъж, даже баща и и го обеща. Брат и и тогава искаше да я омъжи, но баща и се противопостави, като каза, че тя ще си завърши образованието и ще стане полицай. Тя въобще не беше такава примирена, напротив, беше доста отракана. Нямаше вид на момиче, което би се подчинявало на подобни прищевки, каквито има Сантош. Не умееше нито да готви, нито дори да направи един чай, защото знаеше, че за женитбата и има много време и не се е учила на нищо подобно. Всичко се промени откакто родителите и починаха внезапно. Затова Прити им наговори тези неща, защото тя знаеше какви бяха мечтите на Сандия. Така че нито тя има вина за дето бяга от Сурач, нито пък той е виновен, защото както тя, така и той бе излъган, че тя е необразована и добра домакиня. Честно казано на нейно място ако трябваше аз от толкова добро място да отида в такъв хаус, първото ми посрещане да е с наводнена къща и да ми връчат метла, да изхвърлям водата и всички да крещят дивашки нямаше по никакъв начин да издържа.