Случи ми се нещо странно XII

• 161 846
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Spiritlight, историята на мен лично ми е супер странна и мистична. И както тук се споделят такива истории, така имаме възможност в момента да проследим такава и по ТВ. Какво лошо има, че го излъчвали по някое тв шоу? Аз вярвам на това семейство. Дали тук ще прочета поста на някой или ще изгледам една история по тв ми е все едно и също. Затова и предупредих тук да гледа, който иска. Все пак свързано е с тематиката

Неприятното е, че когато ми излязат известия за нов отговор, очаквам да прочета някаква странна случка, а то се оказва някакво предаване. Въобще не знам дори за какво говорите в момента, не съм гледала предаването. Започва едно обсъждане на тв шоута, което останалите следящи темата четем с недоумение. Затова съвсем добронамерено предложих да се създаде тема в съответстващия подфорум, която може да касае предавания и филми с такива сюжети, но не, настоявате тук да си обсъждате предавания, шоута, филми, статии, може и книги да включим... Ами ок.

# 151
  • Sofia
Обсъждаме истински случай с малко дете в българско село,не тъпото предаване по нова -Мистични истории.

# 152
Обсъждаме истински случай с малко дете в българско село,не тъпото предаване по нова -Мистични истории.

Добре де, поне кажете какъв е случаят. Обсъждате си го само тези, които сте гледали предаването, а останалите не искаме или не можем точно в момента да гледаме тв и само ви четем как си говорите ваши си неща... За какво става въпрос?

# 153

Добре де, поне кажете какъв е случаят. Обсъждате си го само тези, които сте гледали предаването, а останалите не искаме или не можем точно в момента да гледаме тв и само ви четем как си говорите ваши си неща... За какво става въпрос?
Знаеш ли, сетих се, че можеш да го гледаш в новаплей, вече е качено днешното предаване на Гала, малко дразни с тия реклами, ама то и по тв е същото.

# 154
  • Sofia
много е дълго за разказване,а и има снимков материал,който трябва да се види....ако имате възможност го изгледайте,другия петък ще е продължението,в къщата останаха поп,радиестезист,ясновидката Николета,ще правят замервания,снимки и т.н.

# 155
Ако искате да се обсъжда видеоматериал пуснете линк към него.  Rolling Eyes или го прераскажете. Много от нас няма да седнат да гледат Гала или ония измислени мистики по Нова. Така няколко човека си обсъждат някакво филмче и ние спираме да четем. Убива се темата.

# 156
  • София
http://play.novatv.bg/programi/na-kafe/592723?autostart=true Ето го предаването, след 35-тата минута. Наистина е дълго за обяснение, има и снимки, на които се вижда някакво лице. Не знам всичко реално ли е, уж се опитвам да гледам реално на нещата, но беше малко зловещо.

# 157

Много интригуващо!  Shocked Някой знае ли какво е станало с къщата и жената собственичка? Вярвате ли в историята, че там е убита млада жена и бебето и?
Нищо друго не съм чела по темата, освен тази статия. Доста страховито ми стана, когато попаднах на нея. Обикновено не вярвам на такива работи, но при този случай не е така.

# 158
  • Gotham City
Гледам в момента предаването, снимките са фалшиви Confused не ми е нужен специалист за да го кажа. Ванеса е създала целия ужас Confused

# 159
  • София
За какво говорите, разкажете с няколко думи, така се прави!

# 160
За какво говорите, разкажете с няколко думи, така се прави!

Семейство с 3 деца, след първото детенце загубват едно при раждането. След време започват да се случват странни неща, средното дете си говори с някой, появява се силует на момиченце на снимките им. Един вид, детето, което са загубили не е намерило покой и взема енергията на средното дете. Усещат присъствие, подръпване, почукване, това е накратко. Предполага се, че е добре да се прочете молитва, за да се успокои духа на починалото дете.

П.П. На мен хората от историята ми изглеждат адекватни, не е като да търсят евтина сензация.

# 161
  • Варна
А Ванеса е...?

# 162
Ванеса е най-голямото дете на семейството, показват нейни снимки, на които излиза силует на момиченце.

# 163
  • Gotham City
Само дето снимките са фалшиви, http://prikachi.com/images/799/8008799K.png
http://prikachi.com/images/811/8008811z.png
ще се амбицирам да намеря точно с кое приложение са направени, за да го докажа.
Голямата дъщеря трябва един хубав бой да изяде след това, а тази Николета като я питаха "Не! Не, истински са!!!" били катастрофирали с нейната кола тръгвайки натам, като и гледам акъла, като нищо може нарочно да го е направила......
Не случайно не си носи телефона...
Не съм скептик, дори напротив, ама мразя да ме правят на балък.

Който има възможност, нека го гледа обаче, има интересно клипче накрая

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 14:03 от Awesome user name

# 164
  • София
"Mi", много благодаря за прекрасното разяснение - ето така се прави - с няколко думи.

Awesome, кой катастрофирал?
Инак си права, и според мен са мнооооого фалшиви снимките!
Само дето снимките са фалшиви, http://prikachi.com/images/799/8008799K.png
http://prikachi.com/images/811/8008811z.png
ще се амбицирам да намеря точно с кое приложение са направени, за да го докажа.
Голямата дъщеря трябва един хубав бой да изяде след това, а тази Николета като я питаха "Не! Не, истински са!!!" били катастрофирали с нейната кола тръгвайки натам, като и гледам акъла, като нищо може нарочно да го е направила......
Не случайно не си носи телефона...
Не съм скептик, дори напротив, ама мразя да ме правят на балък.

Който има възможност, нека го гледа обаче, има интересно клипче накрая

Общи условия

Активация на акаунт