Случи ми се нещо странно XII

• 161 849
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Gotham City
"Великата" ясновидка Николета катастрофирала, после се разбра, че лекичко е ударила колата де

# 166
# 167
# 168
  • Sofia
може би нафора

имало е чистка в темата

# 169
Скрит текст:
Ако се интересувате от екзорсизъм ,книгата е документална .
 http://www.helikon.bg/books/120/-%D0%A0%D0%B8%D1%82%D1%83%D0%B0% … D1%82_157491.html
 http://vbox7.com/play:2865b6f1ad филма вече си е чисто по холивудски тертип Grinning

# 170
може би нафора

имало е чистка в темата

Или пък нещо дето се пени и пъхнаха в гърлото ...  Rolling Eyes

Да имало е чистка. Леко се чувствам като в детската градина дето госпожата преценява кое казано от дечицата е правилно  и важно  Crazy ...

# 171
  • В една слънчева къща...
В четвъртък някак работата не ми вървеше, беше ми тягостно и не можех да се концентрирам. Реших в обедната почивка да се поразходя, за да ми се поизбистри съзнанието. Както си вървях, нещо ме накара да се обърна назад и влязох да разгледам някакви дрехи. Хванах някаква черна дантелена блуза и без да я меря направо я купих. След около 2 часа баща ми внезапно починал. Сега се чудя тази блуза да я изхвърля ли, да я изгоря ли... Ако я облека, вероятно ще ми напомня за случилото се... Страхувам се и да я подаря...

# 172
  • Sofia
Съжалявам за загубата ти,мир на душата му  Flowers Rose Flowers Rose

изхвърли дрехата

# 173
  • Варна
tany3dj,
искрени съболезнования, да е светло на душата му Flowers Rose

# 174
Съжалявам за загубата ти.
Нищо й няма на блузата, внушаваш си. А ако беше розова?

# 175
  • София
Моите съболезнования! Sad

Не знам какво да те посъветвам за дрехата. На твое място и аз щях да се колебая. Първото, което би ми хрумнало вероятно е да я изхвърля, но това може би ще е по-скоро емоционално решение. Черното е просто цвят, който хората натоварват с негативно значение понякога. Вярно, обикновено го носим на погребение, но предполагам, че е по-скоро съвпадение това с неплануваната покупка на черна блуза и последвалата тежка загуба. А ако не е съвпадение, може да е предчувствие ( шесто чувство ти подсказва, че ще ти трябва черна дреха и я купуваш без да мислиш дори ), но едва ли дрехата е предизвикала смъртта на баща ти. Друго, което прави впечатление е, че целият ден си била разконцентрирана. В подобно състояние на духа на мен също ми се е случвало да правя спонтанни и нобмислени покупки, които за щастие не са съвпадали с подобна загуба.

# 176
Не може ли да се върне в магазина срещу касова бележка?

# 177
  • В една слънчева къща...
Няма как да я върна, тъй като я бях сложила за пране вече. Въпросът е, че сега като я погледна, толкова много ми прилича на траурните шалчета, които съм виждала много жени да носят, че в нормални обстоятелства никога не бих си я купила. По принцип нося много черни дрехи, но тази специално нещо ме накара да я купя. Затова съм в такава чуденка...
Има и други странни събития 2-3 дни преди това, но за тях още не ми се говори  Cry

# 178
  • София
И аз ще се включа с един въпрос. Започвам отдалеч, за да бъде по-ясно. Когато с бащата на дъщеря ми току-що се бяхме събрали да живеем заедно, една жена, която тогава смятах за своя приятелка се омъжи и ми предложи да взема старите й одеала, защото ние нямахме, а на нея подариха нови. Те бяха съвсем запазени и аз ги приех, защото финансовото ни състояние беше лошо. Одеалата тогава ми дойдоха точно навреме. В онзи момент не направих връзка, но откакто тя ми подари онези одеала, отношенита ми с мъжа до мен започнаха рязко да се влошават. Много скоро забременях. И двамата искахме дете, беше планувано, "работехме" за забременяването. Когато започнахме да се караме, предложих да поспрем с опитите за бебе, за да изясним отношенията си, но половинката ми не се съгласи. Забременях почти веднага и бях на седмото небе от щастие. Вярвах, че и мъжът до мен ще е щастлив, но вместо това той се промени неузнаваемо. Все едно виждах друг мъж. Скоро след раждането го напуснах. По времето, по което се разделях с него, разбрах и, че жената, която ми подари одеалата НЕ ми е приятелка и НЕ ми мисли доброто, всичко е било някаква игра, но така и не разбрах защо се правеше на моя приятелка толкова години. Чувала съм, че вещи, които са ни подарък от хора с лоши мисли и енергия трябва да се изхвърлят. Одеалата са още с мен, ползвам ги и се замислих дали да не ги хвърля, или подаря на някого. Вие как смятате? А ако ги занеса да ги освети поп?

# 179
  • София
tany3dj, моите съболезнования... Винаги е трудно в такъв момент. Направи козунак задължително. За блузата не мога нищо да ти кажа.
pandachina, на твое място щях да занеса одеалата да ги осветят, а дори и да престоят една нощ в храма, след това щях да ги даря.

Общи условия

Активация на акаунт