Случи ми се нещо странно XII

• 161 932
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Направи козунак задължително.
защо трябва да го прави?

# 181
... и се замислих дали да не ги хвърля, или подаря на някого. Вие как смятате? А ако ги занеса да ги освети поп?

Хвърляйте без да се замисляте.

# 182
... и се замислих дали да не ги хвърля, или подаря на някого. Вие как смятате? А ако ги занеса да ги освети поп?

И аз бих ги изхвърлила, даже много си си забавила. А това за освещаването... смешно ми звучи и може ли изобщо да се освещава одеало  newsm78

# 183
  • София

И аз бих ги изхвърлила, даже много си си забавила. А това за освещаването... смешно ми звучи и може ли изобщо да се освещава одеало  newsm78

Не знам дали освещаване е точния израз. Чувала съм, че някои хора носят в църквата разни дрехи и други вещи и свещенник им чете молитва или нещо друго прави, не знам точно. Правят го, за да пречистят дрехите от лошата енергия.

# 184
Ако имат лош заряд / както ти мислиш / , защо би ги подарила ?
  /Аз много не вярвам на тези неща , но не ми се струва етично или добре да подариш нещо ,което на теб ти вреди . /
  Хвърляй ги и готово.

# 185
  • София
Аз също не знам имат ли изобщо лош заряд, но ако имат, той е насочен срещу мен, не мисля, че на друг ще навредят. Обаче смятам да ги изхвърля след като прочетох отговорите тук. Благодаря на всички!

# 186
Аз бих ги изпрала и върнала на жената, която ми ги е дала. Така бих и върнала всичко което ми е дала заедно с одеалата - цялата негативна мисъл и енергия. Ако иска нека ги изхвърля тя.

П.П. Не ми се сърди, но мисля, че търсиш причините за проблемите с мъжа си извън вас двамта, а те са само и единствено там.

# 187
Но тя не е разказала историята в детайли  и може да си има основателна причина , която да свързва с жената / за тези одеяла не съм сигурна ,макар да се уверих ,че доста хора се занимават с магии и тям подобни неща в днешно време ./

# 188
Ако на някой му се чете на английски- http://www.reddit.com/r/Thetruthishere/
Наподобява тази тема.

# 189
  • Gotham City
Аз съм един от най-големите противници на разказването на сънища тук, но искам да разкажа нещо от днес.
Сънувах снощи една моя позната, не мога да кажа, че сме близки приятелки, но не сме и далечни познати, имаме се във фейсбука, но не подържаме връзка. И сънувах я аз снощи, че (до колкото помня) ме запознава с майка си, знаех последно за жената, че е болна. В съня ми беше млада и много хубава, чак си спомням, че се зачудих, как е толкова млада, при положение, че моята позната е над 38.
Преди няколко часа си поглеждам фейсбук и виждам, че майката на моята позната е починала, не знам кога, как и т.н., след празниците ще звънна на моя приятелка да я попитам дали знае нещо, защото ми стана наистина странно.

# 190
Аз съм един от най-големите противници на разказването на сънища тук, но искам да разкажа нещо от днес.
Сънувах снощи една моя позната, не мога да кажа, че сме близки приятелки, но не сме и далечни познати, имаме се във фейсбука, но не подържаме връзка. И сънувах я аз снощи, че (до колкото помня) ме запознава с майка си, знаех последно за жената, че е болна. В съня ми беше млада и много хубава, чак си спомням, че се зачудих, как е толкова млада, при положение, че моята позната е над 38.
Преди няколко часа си поглеждам фейсбук и виждам, че майката на моята позната е починала, не знам кога, как и т.н., след празниците ще звънна на моя приятелка да я попитам дали знае нещо, защото ми стана наистина странно.

Ще звъннеш на приятелката си за какво? Нещо се обърках. Дали знае, че майка й е починала?

# 191
  • Gotham City
Не не, на наша обща приятелка да я попитам

# 192

Ох, да, ти си казала, че ще звъннеш на твоя приятелка, а аз съм прочела "мояТА" и съм решила, че става въпрос за същата. Дано всичко да е наред с майката на жената.

# 193
Аз бих изхвърлила и одеялата, и блузата. Вещи се купуват, но да се чудя дали тези предмети ми влияят зле - не е за мен. Предпочитам спокойствието си вместо съмненията.
А и човек винаги се радва като си купи нещо ново.

# 194
  • Gotham City

Ох, да, ти си казала, че ще звъннеш на твоя приятелка, а аз съм прочела "мояТА" и съм решила, че става въпрос за същата. Дано всичко да е наред с майката на жената.

Не, за съжаление жената е починала, то съня ми беше само, че сме се запознали, просто за мен е странно, че я сънувах

Общи условия

Активация на акаунт