Случи ми се нещо странно XII

• 161 968
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Скрит текст:
Не не, на наша обща приятелка да я попитам

Ох, да, ти си казала, че ще звъннеш на твоя приятелка, а аз съм прочела "мояТА" и съм решила, че става въпрос за същата. Дано всичко да е наред с майката на жената.
Не, за съжаление жената е починала, то съня ми беше само, че сме се запознали, просто за мен е странно, че я сънувах

Ти и това, че е починала, си написала, какво чета и аз... Недоспиването ми е дошло в повече май.

# 196
  • София
Този сън ми припомни нещо от моя живот. Преди доста години почина майката на моя близка приятелка.  Когато видях майката жива за последно, тя беше здрава, всичко си вървеше ОК в живота й, даже ми направи впечатление колко подмладена изглежда, но в същото време част от мен просто знаеше, че я виждам за последно. Не мога да го обясня, но в онзи момент бях сигурна, че нещо ще се случи с тази жена. За жалост така и стана. Няколко дни по-късно тя получи инсулт и почина след няколко седмици в болница. От тогава често се случва да я сънувам. Сънищата ми с нея не са нищо особено, даже не си ги спомням, но обикновено след като съм я сънувала, звъня на приятелката си да я чуя и в повечето случаи  се оказва, че има нещо, което тя иска да обсъди с мен, някакъв проблем или дилема. Пропуснах да спомена, че при последната ми среща с майката, аз имах уговорка с приятелката ми да пием по кафе, а майка й сама беше настояла да дойде на нашата среща, за да ме види (никога преди не го е правила ), сякаш и тя е имала някакво предчувствие, че ще е последната ни среща.

# 197
хм.. сънищата са доста странно нещо! Случва ли са ми се странни неща, но винаги са били обясними... редовно сънувам неща които после ми се случват, но никога няма да забравя два конкретни съня...  Shocked Преди няколко години в родното ми село живееше един бивш затворник (много добър и учтив човечец, лежал в затвора за кражби и измами). Та сънувам аз една вечер, че този човек в опит за кражба, бива пребит и умира на място! На другия ден разбирам че е починал през нощта!  Thinking Втория странен сън: 2011г. последната седмица на февруари (не помня дата и ден) сънувам как баба ми се разболява от рак, сънувах как няколко месеца се бори с болестта, но накрая умира, сънувах погребението и скърбящите близки и познати! На 2-ри март същата година баба ми ми каза: ох нещо ме пристяга в лявата гърда, излязла ми е някаква бучка... така 5 месеца съня ми малко по малко се сбъдваше....

# 198
  • София
Ако на някого му е интересно за магии и урочасване. Нищо кой знае какво не казват, но все пак ...

https://www.youtube.com/watch?v=X_b_4pzNcdA&feature=youtu.be

# 199
  • Sofia
Извинявам се,че тук ще питам,но какво стана със случая с малкото момиченце от с.Антимово,казаха ли дали са истински снимките?

# 200
  • Gotham City
Извинявам се,че тук ще питам,но какво стана със случая с малкото момиченце от с.Антимово,казаха ли дали са истински снимките?

И аз исках да попитам, но не посмях  Laughing

# 201
Доколкото знам не са казали още нищо за снимките, последния път казаха, че ще има продължение ама мисля, че не са го излъчвали още.

# 202
Днес го излъчиха финала на предаването. Сигурно заради Великденските празници се забавиха толкова. Специалистите са били категорични, че липсват метаданни от снимките и са манипулирани.

# 203
  • София
Вчера на обяд се разхождаме с една позната и двете ни деца. Вървим по сравнително тясна пътека. Чух гласове и се обърнах само за миг и пак се зазяпах напред. Зад нас вървяха жена и две деца (големи). Жената ме приближи, говореше по моб. телефон. Спрях се да я изчакам и да се разминем. Мина тя и едно момче, а аз стоя и чакам другото дете. И бях 100% убедена, че с нея имаше още едно голямо дете. А второ дете нямаше. Може да е било плод на фантазията ми или на астигматизма ми Simple Smile

# 204
  • София
Снощи преди да светна лампата си казах, че трябва да й сменя крушката. Не знам какво ме накара да си го помисля при положение, че сутринта я изгасих и тя си беше ОК. Светнах, обърнах се да си продължа със заниманията и след 10-15 секунди крушката изгоря с пукане. Отдавам го на чисто съпадение, но все пак реших да споделя с вас,защото малко се изненадах първоначално.

# 205
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Да  се  отчета и  тук. Ето  нещо  странно, което  ми се случи днес. В него няма  нищо мистично;за мен беше радващо,  но  странно.

Бяхме на  кафе  с няколко  познати и  децата ни. Децата играеха, ние  сладко- сладко  си  бъбрехме. ВНезапно, докато  си  седях, от дясната  ми страна  стремително  се  приближи някой. И докато  се  усетя какво  става,  този  някой   ми  подари бърза  и   сладка целувка  по дясната  буза. Обърнах  се  да гушна  дъщеря  ми/ помислих, че  е  тя/  и  видях   срещу мен   една  сладурка  в поличка  и  розова блузка  с ей-й-й   такива  големи  очи Very Happy и може би  с около  година  по-малка от дъщеря  ми.  Понечих да  я  гушна, но  тя ,без да  каже и  думичка,  отиде   невъзмутимо  до  съседната  маса ,  където    седеше баба  й,  погледа  ме  още малко  с широка   усмивка  и   после отиде  да си  играе Love
Поне  успях да  й  благодаря  за  подаръка.
За пръв  път   ми  се случва   нещо такова- напълно  непознато  човече  да  ме  цунка Love
Ако  щете  вярвайте, почувствах  се почти богоизбрана. И  никога  няма  да  забравя  целувката  на  момиченцето Love

# 206

Казват, че децата и кучетата усещат добрите хора Simple Smile

# 207

Казват, че децата и кучетата усещат добрите хора Simple Smile

Simple Smile Дано  наистина  някъде  в  дъното  на   душата  ми се крие  добър  човек, защото  това, което  е на повърхността, хич не мога  да го  нарека  добро Simple Smile
По едно  нещо  обаче няма спор-  много  обичам  хлапетата Heart Eyes

# 208
  • София
Преживяла си нещо много красиво.  Grinning

# 209
Преживяла си нещо много красиво.  Grinning

Да. Само  дете  може  така  искрено  и  непретенцизно  да   стопли  и  най- студенокръвната  и  кисела особа Peace

Общи условия

Активация на акаунт