Организирахме си сами екскурзия по островите на Тайланд,аз,мъжа ми,приятел и семейството на сестра ми.Вече трябваше да плащаме резервациите на билетите и сестра ми се закучи,че се отказва и не иска да тръгва.Питам я защо,отговорът беше,че имала ужасно предчувствие.Сестра ми е човек практичен,решителен,безпардонен,летяла е много,защото работата и е свързана с чужденци.
Ха сега де!
Едвам я убедих,тя се съгласи,но да сме летяли в различни самолети,защото нещо ужасно щяло да се случи,стомахът и бил свит на топка.
Еми,казвам,няма как да стане и направо и се развиках да престане да ме плаши с тези глупости!
Пристигнахме благополучно но тя пак мрънка,че стомахът и,ала-бала,нещо гадно все очакваше и не се отпусна!По принцип аз съм по-лабилната и тогава направо не можех да я познная.
Посрещнахме Бъдни вечер и на Коледа започнахме да се транспортираме от един на друг остров.
Тогава в Тайланд удари цунамито!

Ние оцеляхме,но това,което видях и преживях цял живот ще го помня!
От тогава не се отнасям подигравателно към предчувствията на хората,въпреки че не съм вярваща.

Такова нещо не се забравя, но се поотръсква човек от кошмара и продължава
Пък и да не е съвсем наред детенцето какво може да се направи? Изключая този приятел поведението и мисленето му се е съвсем ок /поне това, което видях/. Но ми стана тъжно сега да не би да е болно дтенцето