Случи ми се нещо странно XII

• 161 820
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Алергия/заради мехурите/,предполагам.И щом има задушаване ,да не си го причинява изобщо.Защото някой път ще се възнесе.

# 436
  • BG-DE
Да, това прилича на типична алергично реакция, може би към тамяна  newsm78

# 437
Не ми се е привидяло,не съм сънувала и страшни филми не гледам:) събудих се просто посред нощ и като я видях тази фигура да стои неподвижно и да ме зяпа си спомням, че се надигнах на лакът от леглото. Не видях лице, просто видях развяваща се черна роба като на монах - всичко беше черно покрай фигурата.
Не се уплаших да ви кажа - не усещах някаква заплаха, но едно е да видиш кълбо от светлина под формата на ангелче, друго е да видиш Смъртта (без коса в ръка). Спомням, си че тогава точно на Смъртта ми заприлича.

Назад в темата обсъждахме тази фигура, защото не се само ти. Обаче на някои хора не им хареса и ни заявиха, че това не е по темата. Така че ще останеш без отговор. Още никой не е решил да отвори тема по тези въпроси, макар че много хора се появяват, разказват и питат какво става. Получават подигравки, обиди и изчезват.

# 438
Не ми се е привидяло,не съм сънувала и страшни филми не гледам:) събудих се просто посред нощ и като я видях тази фигура да стои неподвижно и да ме зяпа си спомням, че се надигнах на лакът от леглото. Не видях лице, просто видях развяваща се черна роба като на монах - всичко беше черно покрай фигурата.
Не се уплаших да ви кажа - не усещах някаква заплаха, но едно е да видиш кълбо от светлина под формата на ангелче, друго е да видиш Смъртта (без коса в ръка). Спомням, си че тогава точно на Смъртта ми заприлича.

Назад в темата обсъждахме тази фигура, защото не се само ти. Обаче на някои хора не им хареса и ни заявиха, че това не е по темата. Така че ще останеш без отговор. Още никой не е решил да отвори тема по тези въпроси, макар че много хора се появяват, разказват и питат какво става. Получават подигравки, обиди и изчезват.

Ън, тези ,които се подиграват и изчезват дано не ги видят тези фигури, защото тогава друга песен ще запеят. Аз искам да получа отговор и не ме интересува кой кво си мисли. На който не му харесва и няма обяснение нека да не критикува нещо ,което не разбира. Ти ако можеш да ми отговориш какви са тези фигури ще се радвам да ми отговориш (може и на лични) . Никога няма да спра да търся отговора какви са тези фигури, които видях като малка около леглото си- бяха четири. Писала съм пост в предните страници.

# 439
  • Sofia
И на дъщеря ми и става лошо като влезне в Църква,от миризмата на свещите и тамяна...

# 440
езотеричното обяснение на физическите реакции при близост с църква са, че даденият човек е обладан от нечисти сили. Много добре го знаете. Също и че при екзорсизъм се четат молитви и се използва кръст, тъй като нечистите сили имат непоносимост към това Simple Smile
И аз имам проблем с църквите, като запаля свещ така пръска от нея, че последния път монахините се уплашиха за мен и скочиха да загасят всички свещи, а аз трябваше да отстъпя крачка назад. И в това могат да се намерят скрити знаци, на всичко може да се гледа като на знак.

# 441
  • Sofia
Аз съм забелязала,че когато паля свещи в Църква и си намисля нещо за някой,ако е трудно постижимо или невъзможно, свещта не се пали или угасва веднага Thinking

# 442
езотеричното обяснение на физическите реакции при близост с църква са, че даденият човек е обладан от нечисти сили. Много добре го знаете. Също и че при екзорсизъм се четат молитви и се използва кръст, тъй като нечистите сили имат непоносимост към това Simple Smile
И аз имам проблем с църквите, като запаля свещ така пръска от нея, че последния път монахините се уплашиха за мен и скочиха да загасят всички свещи, а аз трябваше да отстъпя крачка назад. И в това могат да се намерят скрити знаци, на всичко може да се гледа като на знак.

И на мен ми се е случвало това, но рядко.
Сигурно е нещо от самата свещ. Едва ли си обладана от демони  Laughing

# 443
  • София
Най-вероятно е ос самата свещ, а не нещо свръхестествено.
По принцип се правят от пчелен восък. И за свещи едва ли се използва пречистен восък.
Старите (остатъци) от свещи се преработват и се правят нови. И най-вероятно при процеса попадат какви ли не примеси.
И на мен ми се случва често, но с малките свещи.

# 444
Аз обичам да ходя на църква, но като вляза вътре имам някакво вътрешно напрежение, а особено когато запозчвам да се кръстя и ми става трудно и тежко дишането и ако не изляза бързо започвам да се изпотявам от напрежение и да ми става тежко на главата. Вярвам в Господ не на шега, но нямам обяснение защо ми се случва това.

# 445
Свещите не са качествени - имаше сума и новинарски репортажи за това, как самите божи служители купуват евтини свещи със съмнителен произход и ги продават на цената на свещите изработени в Синодалната свещоливница, печалбата си прибират в джобовете.
В този ред на мисли се сетих за една позната - не е вярваща, но много обича да ходи на църква, особено на големи празници, за да си показва новите тоалети и да коментира след това, какво са правили хората около нея. Например, много и е забавно, ако някой се е просълзил в молитвата си, за нея това е нещо забавно, все едно е на цирк. Последния път се видяхме в църквата, тя беше с неприлично голямо деколте, приближи се до мен и с висок смях ми заразказва нещо - при условие, че службата беше започнала и се пазеше тишина. Дори не успях да разбера, какво ми говори, защото в следващия момент, главата и лумна в пламъци като факла. Дръпнах я и завих главата и с якето, което държах в ръката си, настана суматоха, хората се засуетиха - оказа се, че докато ми се обяснява е тръснала косите си твърде близо до свещника и така се е запалила - нямаше големи поражения, но аз съм убедена, че в този момент Бог я наказа за неуважителното и отношение спрямо религията и църквата.

# 446
  • Кьолн
Да наистина на мен се подиграваха и обиждаха.Дори получих заплахи от една госпожа ,че съм плащела четящите тук. Но аз наистина видях такава фигура в черно.И разбирам какво сте преживели.наистина разбирам и се моля дано повече не ми се случва!

# 447
Скрит текст:

Е какво е обяснението за тази фигура? Thinking Тема по кои въпроси? Не сме на по 5 години, а и за подигравки и обиди има опция "Информирай модератор" /почти винаги работи/.

# 448
  • София
Не сме на по 5 години, а и за подигравки и обиди има опция "Информирай модератор" /почти винаги работи/.
Смисъл? Не за наличието на бутона, а за работата му.

# 449
В смисъл, ако има обиди да се информира модератор, а не да се изчезва.

Общи условия

Активация на акаунт