Работа, CV-та, HR-и, съвети - 41-та тема

• 57 030
  • 701
  •   1
Отговори
# 120
Да се запиша с това, че когато няма -няма, но пък сега ми се налага да избирам от две... много често ми се случват подобни избори и се почва едно чудене, едно пресмятане - ужас

# 121
Честито и успех на Fate и Julia_21!  Hug
yasmina, сподели между какво се колебаеш, повечето гледни точки могат да ти помогнат Simple Smile  Peace

# 122
Да се запиша с това, че когато няма -няма, но пък сега ми се налага да избирам от две... много често ми се случват подобни избори и се почва едно чудене, едно пресмятане - ужас

Ако имаш цялата информация, не би трябвало да е толкова трудно, просто преценяваш + и - Simple Smile
При мен е по-кофти ситуацията - имам оферта, но не ми е на сърце, а съм на средата на интервютата за работата, която искам.  Sad Вървят добре и според мен имам шансове, но разбира се всичко може да стане.
Вече реших, че ще откажа, защото ще започна с нежелание и с мисли "ами ако беше станало на другото място...".
Скрит текст:
Но пак се чувствам зле, не казвам на никой за офертата, защото ще ме обявят за глупачка, тъй като беше дългоочаквана възможност....докато не се появи другата... Sad

# 123
Много се радвам за всички с прекрасни новини  Hug
При мен какво да кажа ... утре трябваше да съм на първи работен ден, а сега ми звъннаха от яслата, че малкия бил с конюктивит  ooooh! Сутринта си беше ОК детето ... сега обече трябва да остане няколко дена вкъщи и какво да правя. Още не съм започнала работа, а вече трябва да отсъствам ... ох, реве ми се  Sad
Ще мисля сега как да постъпя ... може и да откажа работата  Confused

# 124
една обява с релевантно на изискванията заплащане
http://www.jobs.bg/f2599430

Скрит текст:
Ref.No:    007
Описание и
Изисквания:    THIS IS A HIGHLY DEMANDING POSITION, WITHIN A VERY DYNAMIC AND ACTIVE TEAM OF YOUNG EXECUTIVES. THE SUITABLE CANDIDATE SHOULD PROVIDE IT SUPPORT TO THE CHAIRMAN AND STAFF OF A WELL-KNOWN INVESTMENT GROUP.

REQUIRED SKILLS:
- WEB DESIGN & DEVELOPMENT (KNOWLEDGE OF HTML, CSS & WORDPRESS IS A MUST)
- GRAPHIC DESIGN - PHOTOSHOP & COREL DRAW
- PROFICIENCY IN ALL MS OFFICE APPLICATIONS
- BASIC KNOWLEDGE OF SEO
- AUTOCAD, WEB DEVELOPMENT WITH PHP, MySQL ARE AN ADVANTAGE
- DRIVING LICENSE
- VERY GOOD ENGLISH COMMAND

PERSONAL SKILLS:
- SUPERIOR ATTENTION TO DETAIL
- RESPONSIBILITY
- EXCELLENT ORGANIZATION & PLANNING SKILLS

DUTIES:
1. MAINTAIN OPERATIONAL AND IT CAPABILITY OF THE GROUP
- EMAIL A/CS
- PHONES
- HARDWARE
- WEB SITES
- OTHER OFFICE EQUIPPMENT
2. MANAGE PAID INTERNET ADVERTISING IN CONJUCTION WITH MARKETING;
3. MANAGE PRODUCTION AND PRESENTATION GRAPHIC DESIGNS AND PHOTOGRAPHIC
IMAGES FOR PUBLICATIONS IN CONJUCTION WITH MARKETING;
4. PARTICIPATE IN MARKET RESEARCH AND BUSINESS INTELLIGENCE FOR SPECIFIC NICHE INDUSTRIES AND REGIONS
5. OTHER ADHOC TASKS

WE OFFER LABOUR CONTRACT, EXCELLENT WORKING CONDITIONS, AN ATTRACTIVE SALARY AND PROMOTION OPPORTUNITIES!!

PLEASE SEND A DETAILED CV IN ENGLISH BY 1ST AUGUST, 2014. ONLY SHORTLISTED CANDIDATES WILL BE INVITED FOR AN INTERVIEW.
Месторабота:    Варна / България
Заплата:    от 600 до 1000 BGN (Бруто)

и 2014 са я пускали, и са забравили да си изтрият срока  Laughing

# 125
  • София
..... и написана само с главни букви?!  Shocked

# 126
Аз, аз... отивам да кандидатствам по обявата!  Mr. Green Ще питам дали заплащането, което са обявили е седмичното? И дали има проблем, че съм изпуснала срока 1 Август 2014?  Laughing

# 127
От IT Support до уеб дизайн, че  и дивелъпмънт разликата е от небето до земята. И като знам колегите колко взимат само за 1 от тези функции - няма начин да си намерят човек тия  Crazy

# 128
  • София
Много се радвам за всички с прекрасни новини  Hug
При мен какво да кажа ... утре трябваше да съм на първи работен ден, а сега ми звъннаха от яслата, че малкия бил с конюктивит  ooooh! Сутринта си беше ОК детето ... сега обече трябва да остане няколко дена вкъщи и какво да правя. Още не съм започнала работа, а вече трябва да отсъствам ... ох, реве ми се  Sad
Ще мисля сега как да постъпя ... може и да откажа работата  Confused

F.a.t.e., аз така миналия месец щях да започвам една работа и вечерта детето вдигна 40 градуса ooooh! и не отидох на първи работен ден. Сега малко съжалявам май, но все още сме вкъщи- педи каза да я пазя и този месец. Конюнктивит не ми звучи толкова страшно, ако имаш на кой да го оставиш, започвай...

# 129
Днес ми беше първият работен ден на новата работа. Хареса ми Simple Smile

# 130
http://www.jobs.bg/f2603130  търся си аз в jobs и попаднах на тази обява, но с тези грешки и се чудя кой я е пускал?

Скрит текст:
СЧЕТОВОДИТЕЛ / СЧЕТОВОДИТЕЛКА
Описание и
Изисквания:   Във връзка с оптимизиране на нашата дейност търсим :

СЧЕТОВОДИТЕЛ / СЧЕТОВОДИТЕЛКА

Вашите характеристики трябва да включват:

- Минимум 2 години работен стаж по спецялността ;
- Желание и възможност за постоянна работа ;
- Визше образование - Счетоводство и контрол или Финанси;
- Работа с програмен продукт Микроинвест - Делта и ТРЗ
- Отлични комуникативни умения, лоялност, грамотност, организираност, опит при работа в колектив;
- Отлични познания и разбиране на настоящото законодателство МСФО, НСС, ЗДД, ЗКПО, КТ, КСО
- Годишно счетоводно приключване, ГФО;
- Добро владеене на текстообработващи програми и боравене с офис техника;
- Владеене на английски език - добро ниво, допълнително владеене на друг западен език е предимство;
- Постоянно местожителство в София;

Ако Абел - Транс ООД е компанията, в която бихте желали да
продължите своето професионално развитие и отговаряте на изискванията, моля изпратете:

1.автобиография*
2.актуална снимка
3.мотивационно писмо

Вашите документи ще бъдат разгледани в удобно за нас време.
Одобрените кандидати ще бъдат потърсени.

*Абел-Транс ООД е администратор на лични данни,
вашите лични данни НЯМА да бъдат разкривани пред трети лица.
Месторабота:   София / България

# 131
Свързаха се за интервю, но мисля да откажа. Средна заплата от 400 лева за програмист в София ми се вижда малко при положение, че имам опит, а не почвам от нулата.

# 132
 Joy Joy Joy
Пълни глупости, няма никакъв смисъл да ходиш на това интервю.

# 133
Свързаха се за интервю, но мисля да откажа. Средна заплата от 400 лева за програмист в София ми се вижда малко при положение, че имам опит, а не почвам от нулата.
Можe, ако е чисто и за седмица.

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 14:07 от G&B

# 134
И зависи какво и колко опит има, щото може и пак да е малко  Peace

Общи условия

Активация на акаунт