Лидл ::58::

• 71 024
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Купих си от комплекта чаршафи в сиво с цветенцата, но не можах да взема долен чаршаф в желания цвят - сиво или цикламено розово.
В два магазина нямаше от тези цветове (Халите и Люлин).

Дали някъде сте забелязали да ги има тези цветове и по-специално цикламеното, защото от тук разбрах, че сивото е много бледо? Иска ми се и долният чаршаф да е цветен, не ми се взима бял, та ще почакам за информация ако някой е обърнал внимание.

# 361
Момичета днес има ли някакви зеленчуци на добри цени? Поздрави !

# 362
Купих си от комплекта чаршафи в сиво с цветенцата, но не можах да взема долен чаршаф в желания цвят - сиво или цикламено розово.
В два магазина нямаше от тези цветове (Халите и Люлин).

Дали някъде сте забелязали да ги има тези цветове и по-специално цикламеното, защото от тук разбрах, че сивото е много бледо? Иска ми се и долният чаршаф да е цветен, не ми се взима бял, та ще почакам за информация ако някой е обърнал внимание.

Явно тези два цвята са най-търсени. И при нас нямаше сиво, както писах, а от цикламеното имаше една-единствена бройка от най-малкия размер. Иначе и аз се бях насочила към тях.

# 363
Аз взех един син за едната спалня и исках цикламен, за другата, но нямаше голям размер Sad

# 364
И аз си взех един тъмно лилав чаршаф.  Crazy Беше последният в този цвят. Днес имаше намалени лимони на около лев килограма, портокали пак за тази цена, домати, мандарини Климентина. Това си спомням  Peace

# 365
Интересува ме някой да си е купувал поставката за лаптоп да даде мнение дали си заслужава ?

# 366
Аз исках поставка за лаптоп,но в 18,30 не бяха останали в Слатина Crossing Arms-

# 367
  • София
Взех си розовата блузка с Том и Джери,много е сполучлива,но размерите са поне с два номера разлика.По принцип нося М,а от тази ми става XS.Исках и от олекотените завивки,но се отказах,защото освен пълнежа и плата отгоре е 100% полиестер  Crossing Arms

# 368
  • София
Олекотените завивки, същите ли са като тези които пускаха есента?

# 369
Ще им кърпи за баня. Хубави ли са, че ми трябват бежови. Цената изгодна ли е? От години не съм купувала и се чудя.

# 370
  • София
Здравейте момичета. Някоя от Вас виждала ли е някъде останали от закачалките за врата?

# 371
Закачалка за врата имаше 2 броя в магазина на Стамболийски  Peace
Също имаше и доста поставки за лаптоп  Twisted Evil
Аз искам да питам за кантара от следващата седмица,пускан ли е преди и съответно отзиви някой дали има  newsm78

# 372
Вчера се засилих към Лидл с цел да  си купя ананас и изненада вече с нова цена - 3.99 лв. Миналата година беше 2.99, после стана 3.29. На всичкото отгоре ананасите на външен вид не бяха много хубави. Лека-полека всичко се вдига. Разгледах плодовете и зеленчуци - ами то нямаше нищо българско. Всичко е внос. Освен това не бяха и особено свежи.
Кантарчето от следващата седмица е интересно, мисля че не е пускано досега.

# 373
Брошурата за следващата седмица http://broshura.lidl.bg/7c23275e-192f-4800-8c3d-eaef9f49d814/

# 374
Краве масло/ немско 250г / другият уикенд на  2,49  .
 Тази седмица е на промо немско масло и в други вериги и все си мисля ,че просто си е с ниска цена  и това не са никакви промоции -а реалната му такава.
 /Била -1,99 , Пени -1,99 , сега четох че и в Пикадили било около 2 лв/
Този шампоан Финале как е ?

Общи условия

Активация на акаунт