Лидл ::58::

• 70 840
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • гр.Пловдив
Някой виждал ли е блендера в Пловдив? Rolling Eyes
Peace  във Филипово към обяд минах и имаше

# 181
Може ли малко по-подробно описание на хвалените домати? Днес взехме от тези на промоция. Пише, че са испански и са по 7 в кутия. И за да не е само спам, +1 Peace за кренвиршите на промоция. На вкус са супер.

# 182
Аз взех клонка, не са лоши. Взех си блузка-черна, от тези по-официалните - доволна съм, при това намалена на 9,09лв  Laughing

# 183
  • Пловдив
днес извадих авокадата, които бях купила преди няколко дни - бяха омекнали достатъчно... Боже, честно - по-вкусни не бяхме яли Mr. Green
Децата ометоха солидно количество от салатата, която по принцип си я правя за мен (с испанските домати и авокадо)...
Плодове и зеленчуци рядко взимам от хипермаркети, та досега не бях взимала и от Лидл...
Винаги ли е толкова вкусно авокадото? Яд ме е, че изобщо не погледнах с какъв произход е ooooh!

Утре ще отида сутринта да заредя пак Heart Eyes И на благоверния да му взема лост, ако има все още - амбицирал се, да тренира вкъщи човека hahaha

# 184
  • Варна
Подкрепям твърденията, че напоследък каймата Стара планина нещо не е както трябва. Мирише на прясна, но когато се сготви, вкусът е кофти, консистенцията на месото - също. Разните гърди без кост и подобни меса също не са това, което би трябвало да са на вкус. Май ще се преориентирам към близката месарница.

Днес купих поставката за кърпи, която се слага на вратичка на кухненски шкаф. Изглежда удобна и качествена. От поставката за фолио и кухненско руло се отказах - твърде висока ми идва цената.

За който търси - видях два намалени уреда за приготвяне на кисело мляко - 21,99 лв. (Варна, Лидъл на бул. "Република").

Пускали ли са преди комбинирания нож за рязане на снимки и документи? Някой от вас има ли го и какви са отзивите? Реже ли добре или разкъсва?

# 185
Аз от години си купувам кайма, смляна пред мен. В Кауфланд пък тази седмица има месомелачка ако някой се интересува. С купена готова кайма не готвя никога.

# 186
Днес си купих черна риза от елегантните, които ги пуснаха в четвъртък. Ами и на мен ми опъва в раменете, както бяха писали тук две от момичетата ...  Thinking Странно, понеже като размер ми е добре, а  и всъщност този размер са ми всички дрехи от ЛИДЛ - 40/42.  Tired Няма да я връщам, тъй като ЛИДЛ нямаме в града, но определено не ми е удобна за носене ...

# 187
Похвал и аз с блендер Mr. Green. Много съм доволна,тъй като успях да взема последния- това към обяд, явно е имало по-ранобудни  Grinning. Вече е изпробван с ягодов шейк- на първа степен си смели перфектно ягодките и тъй като степените са 5 предполагам,че няма да има проблем с по-твърди плодове и зеленчуци. Аз го взех да приготвям смутита с него, някой беше споменал,че става за тази цел,така че отивам да чета рецепти Crazy.

# 188
  • Sofia
Аз отидох само да разгледам, а си тръгнах с ластиците и анцунг за дребния. Комплект горнище и долнище за 12,50 лв. Супер е, за на есен ще му е точно по мярка, а за тия пари.... Heart Eyes

# 189
Аз от години си купувам кайма, смляна пред мен. В Кауфланд пък тази седмица има месомелачка ако някой се интересува. С купена готова кайма не готвя никога.

Да, но е слаба, само 600W. В Метро за същите пари пускат 1200W и с повече приставки, яд ме е че тогава не купихме. Сега ще я дебна. В месарницата до нас прясното свинско е на 6 лв, няма какво да купувам повече боклуци от хипермаркетите. Тази година си правихме домашни наденици и трябва да си купим хубава мелачка, че с ръчната става бавно.

# 190
  • Пловдив
Момичета помните ли кога пускаха мъжките работни дрехи и обувки?Трябват ни скоро ,а в магазина вдигнаха рамене

# 191
  • au bout du monde
Някой виждал ли е блендера в Пловдив? Rolling Eyes
Peace  във Филипово към обяд минах и имаше

Точно от там си взех вечерта Simple Smile Имаше само 2. Веднага гепих единия без да го гледам Mr. Green
Пробвах го и съм доволна  Heart Eyes

# 192
Не знам друг път дали са пускали възглавници ? Някой, ако има - отзиви?

# 193
  • Русе
Не знам друг път дали са пускали възглавници ? Някой, ако има - отзиви?
Доволна съм. Имаме няколко вида възглавници от ЛИДЛ.
Точно тази, която е тази седмица - децата спят на нея. Разделих им я на две.
Но пак си зависи кой какво търси. Peace

# 194
  • Щастлива мама на 3 слънца
днес извадих авокадата, които бях купила преди няколко дни - бяха омекнали достатъчно... Боже, честно - по-вкусни не бяхме яли Mr. Green
Децата ометоха солидно количество от салатата, която по принцип си я правя за мен (с испанските домати и авокадо)...
Плодове и зеленчуци рядко взимам от хипермаркети, та досега не бях взимала и от Лидл...
Винаги ли е толкова вкусно авокадото? Яд ме е, че изобщо не погледнах с какъв произход е ooooh!

Утре ще отида сутринта да заредя пак Heart Eyes И на благоверния да му взема лост, ако има все още - амбицирал се, да тренира вкъщи човека hahaha

Само от там взимаме авокадо.
А доматите са ужасни. Нали ви казах, че са от друга фирма. Пак испански. От предните изядох 10 тарелки. Тея са ужас.

Общи условия

Активация на акаунт