Лидл ::58::

• 70 851
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • София
момичета, а някой по-зиморничав като мен да си е взимал от зимната олекотена завивка? Наистина ли топли доста?

# 211
Прегледах спортния каталог, но не се ориентирах кое кога ще се предлага! Или просто трябва да се следи?
Виж долните десни ъгли на нечетните страници.

# 212
  • ту тук, ту там
Благодаря, отивам да разгледам отново!  Blush

# 213
пробвах орехотрошачката, много е добра

# 214
  • Варна
За да не е само "запис", много съм доволна от бикините и сутиените от миналата седмица. Взех си черните с една бяла лентичка с някакви черни шарки по нея.

# 215
# 216
Мисля да си купя само мултифункционалния експандер от 8,99 лв. От другите спортни стоки нищо не ме грабва. Дрехите не изглеждат така, както са от снимките.

# 217
Как е пресата за чесън, наистина ли пресова едро...не ми се ще Confused

Аз я пробвах вчера. Правих кисело мляко с чесън, не усетих нито едно парченце, по-скоро чесъна се получи като каша. Накрая остана едно като люспа в пресата, което изхвърлих.
Много ми харесва пресата, според мен си заслужава.

Взех си и от поставките за кърпи, които се закачат на шкаф. Също са много добре изработени, добре пасна у нас.

Днес имаше намалени пилета на 2,99/кг., както и кърначета намалени на 50% (не обърнах внимание за цената). Също така още на промоционална цена се продават Бри, Скаморца и козе сирене, ако на някой му трябват.
Това в София до Халите.

# 218
  • София
И при нас /София - Резбарска/ Бри-то е още на 2.19лв. Чудесно обядвах днес с него със салатка с моркови, айсберг и домати Рома - от насипните.
На мен пък ми харесаха тези домати. Предвид, че не им е сезона са учудващо вкусни. Лятото съм купувала много по-ужасни домати.

# 219
  • Щастлива мама на 3 слънца
Жалко, че спряха да зареждат от немското Нескафе класик в стъклен буркан 200г., а го имаше само в Лидл. Май и немската Шаума я спряха, гледам само балсами останали. Не знам само Нескуика немския дали го има още. Аз мислех, че ще обогатят асортимента на немски стоки, пък те взеха, че ги спряха.Някой от Варна да е чувал дали в Левски имат намерение някога да отворят Лидл?
И аз чакам. То ще е малко по надолу. Не срещу гюрлата . Там е някаква голяма пирамида

# 220
Тази седмица има Памперси на промоция.
Цената на 4-ката и 5-цата еднаква ли е
и какъв диапазон от кг. е 5-цата?  bouquet

# 221
  • ту тук, ту там
Цената е еднаква, бройката е различна в пакетите! Размерът на 5-цата е 11-18 кг!

# 222
Аз тази седмица съм пас,имам по 2 бр. от бебешките сиуитчери отпеди и съм много доволна. По плакатите в магазините за другата седмица какво са показали.

# 223
  • София
Цената е еднаква, бройката е различна в пакетите! Размерът на 5-цата е 11-18 кг!

Размерът на 5-цата е 11-25кг.

# 224
  • ту тук, ту там
На пакета у дома пише 11-18, ставах да погледна преди да напиша! Но не е от промоцията, а мислех, че не би трябвало да има значение! Говорим за Pampers, нали, не за лидълската марка?!

Общи условия

Активация на акаунт