Лидл ::58::

• 70 936
  • 748
  •   1
Отговори
# 495

BoBoDes и аз обожавам аромат на нар ,но съм пропуснала това веро.
  Ами на линка ,който съм дала пише там за млякото имало някакъв знак  -цитирам 1. Органично полуобезмаслено UHT мляко (1,5 % масленост), 1,99 лв.

Organic_milk_lidl

Продуктът е неохладен и е разположен на стелажите със сладкарски продукти (брашно, захар, подсладители, течна сметана и т.н.) Ще го познаете по бяло-зелената опаковка, на която присъства логото на Европейския съюз за обозначаване на хранителни продукти произведени по logo bioекологосъобразен начин (органични или био).

Евтиното веро е  Cleffekt с алое . За цената си е добро ,но не е идеално.

# 496
това веро /еко/ го пуснаха в седмицата с перилните препарати. доколкото помня имаше само 2 вида, аз си заредих няколко броя нар, другото не ми хареса като миризма /мисля лавандула беше/. иначе като веро е много хубаво.
млякото що така не съм го виждала  Thinking органично какво ще рече, от някакви щастливи крави ли  Sunglasses

Не бе, кравите са отгледани в екологичен район, може и да не са щастливи.  hahaha Joy

# 497
Някой обърна ли внимание на плакатите до касата какво е показано да очакваме другата седмица,  аз съвсем изключих да погледна. Благодаря предварително Simple Smile
Аз мернах азиатска седмица и спортни облекла за мъже.
Благодаря много!

# 498
  • Плевен/Пловдив
Някой купи ли кантара да даде отзиви?

От вчера си имам кантарче Laughing
Добро е и наистина е умно Joy Joy Joy
Само нещо със софтуера имам проблеми и не иска да сваля данните #Cussing out
Ако някой също си го е купил да сподели при инсталацията на софтуера имал ли е проблеми. Сигурно ще им пиша...

# 499
Благодаря!
Ако има с подходяща картинка ще взема
.............
Да похваля лещата Екстра и верото за 65ст

За кое веро става на въпрос? Благодаря предварително   bouquet
Cleffect е марката, но не намирам снимка да го покажа. Половин литър е

# 500
  • МАРС
Не знам що за промоции пускат, тази вечер нямаше ни една салата айсберг. Tired

# 501
И в нашия лидл в Бургас нямаше айсберг - специално затова влязох

# 502
Да ви питам всички вас пишещите в тази тема:

Защо пазарувате в Lidl?

За мен, в началото, бяха по-различните продукти и вкусове от останалите магазини - да ги нарека "лидълски"Simple Smile както и това, че е произведено и за немския пазар. Интересни бяха и тематичните седмици, но в последно време нищо не ме грабва да ида до магазина. Повечето "промоции", ако могат така да се нарекат, са на дрехи и тук таме по някой хранителен продукт, от който едва ли имаш нужда. Другото, което не разбирам е защо не продават хубав хляб. Този, който е на Симид в много редки случай е пресен. А после, ако трябва да ида за хубав хляб в някой друг магазин, например, защо ми е да ходя до Лидл?

Дано и те четат темата и разнообразят хранителния асортимент, както откъм видове, така и откъм промоции. Погледнете една брошура, на който и да е друг магазин - има в пъти повече промоции.

Лидл! Ще си загубите клиентите. Не се превръщайте в магазин за дрехи и уреди втора употреба (купени и върнати по няколко пъти)!

А спомняте ли си мартеничките и цветята за 8 март. Къде отиде това отношение?

п.п. въпроса не е конспиративен, провокативен и т.н.

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 11:34 от kostalav

# 503
Да ви питам всички вас пишещите в тази тема:

Защо пазарувате в Lidl?

А защо не? Ти за Билла ли лобираш? Mr. Green

# 504
Аз пък точно за хлебчетата ходя в Лидъл и да, някои продукти не можеш да ги намериш в други магазини.
В Била (след като отвори дума) не ходя откакто ме почерпиха с нещо за хапване, а на изхода ме претърсиха понеже съм изяла нещо от магазина  Shocked. Освен това промоциите им, на които съм попадала са винаги на храни с изтичащ срок на годност.

# 505
В Лидл купувам един уникално вкусен хляб - ръжено-пшеничен от витрината с изпечени неща. Понякога ходя там специално за това, така че забележката за хляба не я приемам. Камо ли пък сравнението в полза на Била. Напоследък направо няма какво да си купя от там.

# 506
На Лидл хранителните им стоки са с много добро качество.  Peace

# 507
didi_bili, аз също купих кантарчето. Нямахме проблеми с инсталацията. Регистрих се в сайта и изтеглих софтуера. Доволна съм от кантара.

# 508
  • Sofia
Точно същия ръжено-пшеничен хляб и на нас ни е любим и този със зърната. А откато сложиха и машината за рязане на хляб, вече само такъв вземаме.
тематичните седмици и на мен са ми любими.

# 509
  • МАРС
На мен много осезателно ми липсва фъстъченото масло от американската седмица. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт