Серенити Бей - 2015г.

• 97 036
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • София
От къде е най-изгодно да се резервира?

# 76
  • софия
Съни турс.

# 77
  • В.Търново
Имате ли информация дали тази година ще е подменена детската катерушка на плажа.Зимата стана ясно, че има нови люлки до басейна.

# 78
има ли да се продават вестници някъде наблизо?

За мене ваканцията е плаж с вестник в ръка, но в по изолираните комплекси не карат вестници - та ме интересува има ли магазин, лафка бализо за вестници

# 79
  • В.Търново
Срещу хотела имаше хранителен магазин, но не помня дали имаше вестници.

# 80
  • софия
Вестници и списания продават на рецепцията.И аз обичам с вестник на плажа. Heart Eyes

# 81
А аз пък обичам с интересна книжка на плажа или да играем на табла с мъжа ми. Обаче обикновено малкият не ме оставя нито за едното, нито за другото. Той не обича на едно място и иска или да се разхождаме и събираме мидички или да правим замъци. Незнам, аниматорите организирват ли някакви игри на плажа за децата. Въпреки че той е на 6, незнам дали ще може да се включи, а и трудно се отделя от мене, докато щерката може и да не й видим очите.

# 82
  • софия
Аниматорите са уникални, деца и възрстни не скучаят.Мисля ,че ще му е интересно нищо че е на 6.

# 83
Аниматорите са уникални, деца и възрстни не скучаят.Мисля ,че ще му е интересно нищо че е на 6.
Надявам се! Вече нямам търпение да отида на море! Толкова съм уморена от работа!

# 84
  • Пловдив
Надявам се! Вече нямам търпение да отида на море! Толкова съм уморена от работа!
Аз също ! С дребното броим дните , които остават - от 13-ти юни сме ! Надявам се и тази година да има познати муцунки между аниматорите  Wink и да си прекараме чудесно - както предишните две лета !

# 85
  • софия
Ще има аниматори от миналата година, но за мое съжаление Ани ще е в Обзор Rolling Eyes!

# 86
  • В.Търново
Все още ли пускат същата песен на аниматорите от 2013г. или е нова?

# 87
  • софия
Миналото лято беше тази песен.

# 88
  • В.Търново
Това е добре.Малкия проявяваше интерес единствено към песента на аниматорите, поне нея да я има и тази година.  Peace

# 89
Ще има аниматори от миналата година, но за мое съжаление Ани ще е в Обзор Rolling Eyes!
Откъде имаш информацията за Ани? А ако споделиш и кой хотел в Обзор ще е , направо ще ме зарадваш.

Общи условия

Активация на акаунт