Отговори
# 210
Ще гледам Капан за Пепеляшка/ Trap for Cinderella
Какви са отзивите?Става ли?
Хубав е. Малко над средното ниво.

# 211
За какво се разправя Helix?

За избрани хора, които са безсмъртни и регулират проблема с пренаселването  като ни заразяват с вируси.

# 212
Препоръчвам "Падналият ангел". Малко е старичък, но тръпката е голяма. Вече рядко правят качествени трилъри.

# 213
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Здравейте Simple Smile Гледах "Living Death"/ "Жива смърт" (2006). Много е як Peace, разказва за млада жена на име Елизабет (изиграна от моята любимка Кристи Суонсън Heart Eyes), която е омъжена за един гадняр, който има склонност към насилие и жестокости; това го възбужда.  Twisted Evil Тя решава да го елиминира като с помощта на любовника си, му дава отрова, която да го убие. Но... той оживява и се връща, за да им отмъсти.

# 214
Здравейте Simple Smile Гледах "Living Death"/ "Жива смърт" (2006). Много е як Peace, разказва за млада жена на име Елизабет (изиграна от моята любимка Кристи Суонсън Heart Eyes), която е омъжена за един гадняр, който има склонност към насилие и жестокости; това го възбужда.  Twisted Evil Тя решава да го елиминира като с помощта на любовника си, му дава отрова, която да го убие. Но... той оживява и се връща, за да им отмъсти.
Познато ми е резюмето и мисля, че съм го срещала в замунда, но сеган го откривам? newsm78

# 215
Те повечето филми ги трият след време. Crossing Arms Аз филма си го свалих от един руски тракер. Peace заглавието на филма, ти се отваря директно и филма и тракера.

# 216
Да, това го видях  Peace

# 217
Добре. Peace

# 218
Търсих снощи Жива смърт в замунда и енерджи торент, но го няма този филм. Къде мога да го намеря с български субтитри?

# 219
За съжаление, филмът го няма никъде по българските тракери, нито пък има субтитри на български.  Sad Аз го гледах дублиран на руски; горе долу разбрах какво говорят, а и се чува и като говорят на английски. Peace

# 220
Нещо не мога да седна да гедам филми. Само сериали са ми в главата. Сега приключих първи сезон на "100". Мисля да си го продължа и после да мина на "Helix", но не знам хубав ли е  Thinking

# 221
То един хубав филм да има и няма да го има в българските тракери  Crossing Arms

# 222
Здравей, Стаси. Simple Smile

В момента по Diema "Sliver" / "Сливър" (1993). Peace Много интересен, напрегнат трилър с Шарън Стоун. В него тя играе жена, току-що нанесла се в апартамент в луксозна сграда, където обаче предишната наемателка е била убита. Шарън бива наблюдавана с видеокамери през цялото време от предполагаемия убиец. Филмът е наситен с много голи сцени между нея и Били Болдуин. Wink

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 21:26 от David_Charvet

# 223
Нещо не мога да седна да гедам филми. Само сериали са ми в главата. Сега приключих първи сезон на "100". Мисля да си го продължа и после да мина на "Helix", но не знам хубав ли е  Thinking

"Helix" държи в напрежение, добре заснет с добра игра и сюжета не е много експлоатиран.

# 224
"Helix" държи в напрежение, добре заснет с добра игра и сюжета не е много експлоатиран.
Благодаря, вече го изгледах Simple Smile
Първи сезон много ми хареса - и игра, и сценарий, и ефекти - много добър. Но втори доста ме разочарова, но си го изгледах.

Общи условия

Активация на акаунт