Модни консултации - 12

• 70 765
  • 765
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И според мен обувките са ок, възрастта няма значение.  Peace

# 16
  • по пътя
Обувките много ми допадат, не виждам връзка с годините . Не исках да се изказвам компетенто Simple Smile , просто така съм го срещала из модните списания и писания, че дълга рокля не стои на нисък ръст, може би е поредното клише.

# 17
Благодаря на всички за отговорите Simple Smile Стана ясно, че комбинацията е спорна, но по различни причини Simple Smile Така че в този и вид я оставям за по-топло време и с кафяви мокасини. Сега или ще сменя с черни скини дънки или просто няма да обличам това. А панталона много обичам да си го нося точно с тези ботуши, бял пуловер и колан. Понякога добавям и дълъг шал, който "прещипвам" на талията с колана. Та от тази комбинация не се отказвам Simple Smile madame, обувките са чудни, както и годините ти Wink Не се чуди, а взимай

# 18
  • FRANCE
Благодаря за коментарите, поръчвам обувките Twisted Evil

# 19
  • Бургас/Пз
Мадаме, ботичките са страхотни Simple Smile

В предната тема се коментираха тесните рамене и по-широкия ханш - при мен разликата не е голяма, но въпреки това не си харесвам много горната част и затова в повечето случаи залагам на светли дрехи нагоре и тъмни надолу. Или пък голи рамене и пусната коса, а не вдигната , за да ги подчертава още повече.

strept , страхотна булка си била, роклята ти е прелестна!

Момичета, благодаря ви много за идеите за моята рожденичка. Празникът мина супер.  Mr. Green В крайна сметка тя си избра плътен сив чорапогащник - по-тъмен от роклята. Не искаше плетен, въпреки че купихме такъв, защото каза , че не й е удобен /тинейджърска му работа/ . Беше с бели кецове с цикламени връзки и със същия цвят гривни и маникюр Simple Smile Сладка беше много и най-вече доволна  Mr. Green Mr. Green
Пускам за бързо една снимчица, въпреки че е само до кръста, но просто нямам в цял ръст Simple Smile , а и тя едва се съгласи поне няколко снимки да й направим
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 21:58 от ani_d

# 20
Ботите и на мен много ми харесват, също не намерих връзка за годините и модела им   Rolling Eyes

Относно дългите поли и рокли, виждала съм страхотни джобни гаджета с дълги рокли и наистина им стояха чудесно,така че явно и за там няма точна формула.
И аз съм около 165см, слагала съм дълга рокля (една ретро от на майка ми младите години  Crazy ) и с ниски чехли я смелих от носене лятото ... въпреки това, много рядко нося подобни модели ... с високи токчета винаги ми изглеждат твърде официално и някак помпозно ...

# 21
Това, че дълги рокли не вървят на ниски жени и аз често съм го срещала и никога не съм се съобразявала:-)  Даже много се харесвам с макси рокли и ниски обувки и лятото са ми униформа:-)
Смятам че просто ниската жена трябва и да е фина, за да й стоят добре.
Ани много сладка рожденичка (аз като знам какъв мушмул бях на 15, мислеха ме за момче Joy)

# 22
Не се отчайвам подозирам си го  Embarassed Нещо по скоро ежедневно. И така и така питам тези обувчитци http://www.minelli.fr/soldes/soldes-chaussures-femme/boots-motar … e-1#article=27351 биха ли утивали за моите 40г Embarassed За носене с дънки и спортни дрешки. Хвърлила съм и око (и спирам да поръчвам от тук че ще ме изгонят от вкъщи)
Имам два чифта подобни и ги скъсвам от носене, като ги нося със скини дънки и кожено яке ,или пък палто до коляното. Знам, че това с палтото звучи малко странно, но в действителност не седи зле ( не мога да намеря снимка с тъмни дънки).

# 23
ani_d рожденичката е много хубава   bouquet .
Много ми харесва ,че се е спряла на плътен чорапогащник смятам ,че така хем се е чувствала най комфортно хем е приличала страшно много на роклята както се вижда от снимките Simple Smile.
Якенцето и е невероятно сладко Simple SmileОт къде е ако не е тайна ?И има ли размери като за лели  Laughing Laughing Laughing т.е като за мен Simple Smile

# 24
Рожденичката е наистина прекрасна  Heart Eyes - станало е много добре със сивия чорапогащник и дънковото яке , ама много лошо правите така като си редактирате коментарите и добавяте снимки, пускайте ги в нови коментари  Crossing Arms Добре, че прочетох коментара на strept, за да погледна по-нагоре отново ...

Все пак, благодаря за снимката   bouquet

# 25
  • Варна
ani_d, много е сладка рожденичката и маникюрът е много весел   bouquet

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 12:07 от missNoir

# 26
Аз нали съм по импулсивните покупки и ровейки се в сайта на мегияс взех ,че си пуснах поръчка за токчета.Сега ме гризе съвестта ,че много харва пари но не толкова колкото с какво да ги съчета.
Нали ми беше мечта да имам червени обувки .
http://www.megias.bg/bg/elegantni-obuwki/8602--1907-.html и ето какво поръчах.Дайде идеи с какво мога да ги съчетая според вас?Искам да е нещо по ежедневно или няма как да ги вкарам да са с нещо по ежедневно и не толкова елегантно?И ако е възможно и дамска чанта с каква биха ходели.
Май много сбърках с поръчката  #Cussing out #Crazy

# 27
  • по пътя
 DqVoLsKi_ChArOvNa  Simple Smile всеки има такива покупки-мен ми идват в повече тези, но може би ще намериш някакъв официален повод да ги съчетаеш.Не бих ги носила в ежедневието, но разни хора, разни вкусове.Хрумва ми дали със  дънки клин  няма да стоят, но не съм убедена.

# 28
Чаровна, обувките са сполучлива покупка, според мен. Ще разчупват ежедневни визии и ще допълват официалните.
В ежедневието най-ми допадат така...
С тениски - с щампа, в райе, с дънкова риза, със сако, палто или кожено яке. Абе, тези обувки са си благодат за съчетания. Лично аз не бих сложила друго в червено, освен червило...
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 09:56 от Kalitea

# 29
Дяволски Чаровна, ето няколко идеи и от мен  Simple Smile

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт