Модни консултации - 12

• 70 765
  • 765
  •   1
Отговори
# 45
wantmenow аз бих заложила на нещо в което ще се чувствам удобно а най удобно бих се чувствала с панталон и  според мен ако си с панталон ще се чувстваш най добре.Дипломите няма да ги дадат за 15 минутки да направите снимка и хайде готово Simple Smile .Ще отнеме повече време.Сама казваш ,че там където ще сте ще е студено и ако наистина е студено ще се чувстваш ли добре с рокля?Поне при мен това би било водещо в облеклото.Не мога да търпя студ  Laughing .

# 46
И с този сняг ... направо ми иде да се облека в юрган  Joy Аз също не понасям студ. Ще се опитам да заложа повече на прическа и грим Simple Smile

# 47
Да това също е важно хубаво е да избереш и прическата Simple Smile .
А аз какво направих поръчах си току що чантата Simple Smile)
 О БАГ черна с черни кожени еко дръжки Simple Smile .
http://fullspot.bg/product/108/o-bag-city-black.html
A някой знае ли дали идва в комплект с две дръжки или е една само??  Simple Smile
Джоб реших да не поръчвам за сега.Нека да я видя и малко по малко ще я обновявам.

# 48
Дами,
В чуденка съм дали да не си подаря тази рокля
Скрит текст:
  Whistling

Дали става и за работа или е прекалено официална  newsm78 .... обувките трябва да са бели, сини, черни или евентуално тези синьо с бяло, които беше качила Skeeter  Thinking

# 49
  • Варна
Аз не я виждам в "работна" обстановка.

# 50
Според мен не е много подходяща за работа тази рокля Simple Smile

# 51
ОФФ и аз така, но се опитвам да се самоубедя, че става и да оправдая "ненужната" покупка Mr. Green

# 52
Слагаш едно сако отгоре и я превръщаш в рокля за работна обстановка Simple Smile Много е красива. Така че ако парите не са много можеш да си я вземеш.

DqVoLsKi_ChArOvNa честито за чантата предполагам,че си се надъхала от другата тема за придобивките Simple Smile Какво прави с нас bg-mamma  ааа Simple Smile Мен много ми хареса идеята бяла с черни дръжки или в твоя случай, черна с бели дръжки и там разни кожухчета Simple Smile

# 53
  • Варна
И аз си помислих за сако върху роклята, но това означава 8-9часа да не го съблече и най-интересната част на роклята, това, което я прави красива, да е скрито под сакото и да се виждат само някакви незначителни сантиметри под шията.

# 54
miss_666 aз почти не си подарявам дрехи  Embarassed нито ги продавам.Някак си не искам да се разделям с тях и си казвам ,че ще дойде момент и време да ги облека.Специално за тази рокля аз лично не бих я подарила Simple Smile .Така като я гледам със сигурност ще има момент и ще може да я облечеш и както написа  wantmenow за сакото е идея Simple Smile.Така ще може да си я носиш и на работното място.Наистина няма да е приятно 8-9 часа както е написала missNoir но все пак ще може да си я носиш.След работа махаш сакото и се прибираш без сако за да събереш всички погледи Wink.Роклята е наистина страхотна .
wantmenow не съм се надъхвала от другата тема за придобивките дори не знам коя е тази тема  Embarassed Laughing .Като цяло съм на периоди има периоди в които нищо не искам да си взимам и съм се наситила има и такива в които много си купувам . Надъхах се от снимките в интернет.
Поръчах я с черни дръжки , мога да и слагам всякакви и да поръчвам допълнително .Утре или четвъртък ще е при мен.Обадиха ми се и дори прибавихме джоб към поръчката.Момичето много добре ме убеди да взема и джоба.Сега се чудя с какви обувки повече ще си ходи тази чанта с кецове и спортни или дори и на токчета ще е добре Simple Smile

# 55
  • GYM
wantmenow няма значение дали ще се вижда или не.Човек като се облече като за повод-това е част от усещането за празник. Както с хубавото белъо, когато си с него дори походката е друга и цялото излъчване. С две думи, облечи се така, че да се  почувстваш тържествено и празнично, то ще се вижда със сигурност. Нещо в академичен стил-аз бих заложила на ученическа визия от рода на сукман с риза отдолу или от тези рокли с ученическа яка в стил 60-те.

http://andrews-ladies.com/shop/image/cache/data/rokli2013/DSC_4705SM-245x356.JPG

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRcpsXqC_Bw … GnARB3ii_nW-2jpoY
Абсолютно подкрепям. Втората рокля ми легна на сърце Blush идеи от къде да се сдобия с такава?

# 56
  • Belgium
wantmenow, всъщност другата тема се надъха от обсъждането на чантиата тук  Laughing

DqVoLsKi_ChArOvNa попита откъде да я вземе и си стана дискусия  Wink

# 57
А може ли линк към другата тема Simple Smile .
Нямам търпение да я видя тази чанта и на живо голям мерак ми беше дано не ме разочарова.Поръчах я най обикновена с дълги дръжки черни плюс черен джоб.Не и поръчах други аксесоари с цел да я видя и в последствие ще преценя какво да и взема допълнително.А и ми предстои рожден ден на малката и сега никак не ми се даваха пари за другите части на чантата  Embarassed Ако ми хареса мисля да поръчам и по светла чанта   Laughing Laughing Laughing

# 58
wantmenow, всъщност другата тема се надъха от обсъждането на чантиата тук  Laughing

DqVoLsKi_ChArOvNa попита откъде да я вземе и си стана дискусия  Wink
ахааа Simple Smile

Аз си избрах вариант за завършването. На моята любимка. Crazy
Скрит текст:

# 59
Страхотен вариант си си избрала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт