Модни консултации - 12

• 70 765
  • 765
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте момичета!
Предварително се извинявам, ако мястото на въпроса ми не е тук!
Имате ли представа как се казва такъв модел деколте:
http://prikachi.com/images.php?images/544/7109544A.jpg
Търся от доста време, но не намирам нито дреха с такова деколте, нито кройка за да си ушия.
Ще ви много, много благодарна, ако дадете едно рамо   bouquet

# 31
  • Бургас/Пз
Благодаря ви Simple Smile
Moringa, ами уж да не засипвам темата с коментари  Mr. Green

Дяволски чаровна, якето е от Бершка, нямам идея дали имат още налични. Обувките са готини, сигурна съм, че ще им намериш приложение, аз бих ги носила като първото предложение на Kalitea , това ми е много любима комбинация, която цветните обувки много разчупват Simple Smile

# 32
Neria, на английски това деколте е grecian neckline, обаче на български гръцко деколте е нещо друго.

https://www.google.bg/search?q=grecian+neckline&espv=2&b … p;ved=0CAgQ_AUoAQ

# 33
ani_d благодаря много Simple SmileНамерих якенцето има моя размер само не знам как да стигне до Плевен Grinning .
Благодаря ви и за съчетанията.Всички съчетания ми харесаха и сега съжалявам малко по малко ,че си ги поръчах.Дори мислех да звъня да попитам да ги заменя с други ако е възможно защото ме съмнява да обработват толкова бързо поръчката Simple Smile

# 34
Не съм подстрекател, но ако съм на твое място ще намеря начин да се сдобия с якенцето. Най-малкото е още един вариант за червените обувки.  Wink

# 35
Neria, на английски това деколте е grecian neckline, обаче на български гръцко деколте е нещо друго.

И аз го знам като гръцко деколте, но и това което пада също е гръцко  newsm78

Аз имам такава питанка ... сряда ще ходя на тържествено връчване на дипломите. Тъй като е студено, трябва да имам връхно, а ще ми дадат тога, това връхното къде ще го сложа. А какво да облека. То има ли смисъл да е нещо като почти няма да се вижда. Някой да има някаква идея нещо на прима виста, за което да се хвана?

# 36

Много благодаря  Hug
Никога не съм се сещала да го търся като гръцко деколте  Simple Smile

# 37
Kalitea задействах приятелки да отскочат до магазина в Бершка във Варна сега звъня и на една от София защото разбрах ,че го има в парадайс център  гледах ,че го има там ... Въпроса е как да стигна до него  Laughing
Wink

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 12:38 от Анонимен

# 38
  • София-Младост
Аз имам такава питанка ... сряда ще ходя на тържествено връчване на дипломите. Тъй като е студено, трябва да имам връхно, а ще ми дадат тога, това връхното къде ще го сложа. А какво да облека. То има ли смисъл да е нещо като почти няма да се вижда. Някой да има някаква идея нещо на прима виста, за което да се хвана?
Под "връхно" за палто/яке ли питаш...Защото ако тогите ви ги дават в университета, би могло да съблечеш палтото. Или не разбрах питането  newsm78

# 39
Под "връхно" за палто/яке ли питаш...Защото ако тогите ви ги дават в университета, би могло да съблечеш палтото. Или не разбрах питането  newsm78

Защо ти е връхна дреха? И предполагам, че ще сте на закрито, така че едва ли ще е толкова студено, а и с каквото и да си , под тогата няма да се вижда.

# 40
  • София
Церемонията ще ви е на закрито, а тогите се раздават по определен ред, така, че ще има къде да си оставиш палто/яке, най-вероятно гардероб.
За отдолу - моят съвет е да избереш стилни изчистени обувки и панталон или пола. Имай предвид, че се виждат обувките и малко от глезена (ако си по-висока, повече Crazy), така, че няма смисъл, ярките цветове не стоят добре. Косата най-добре да е пусната, заради шапката.
Като си правите снимки, обаче най-добре до кръста, че в цял ръст рядко стават хубави, като се има предвид колко са безформени тогите.Успех и поздравления!  bouquet

# 41
Да под връхно за палто питам. Защото организацията не знам каква ще е . Ще трябва да го оставя някъде. Може би няма смисъл да се престаравам като така или иначе нищо няма да се вижда.

# 42
  • по пътя
wantmenow няма значение дали ще се вижда или не.Човек като се облече като за повод-това е част от усещането за празник. Както с хубавото белъо, когато си с него дори походката е друга и цялото излъчване. С две думи, облечи се така, че да се  почувстваш тържествено и празнично, то ще се вижда със сигурност. Нещо в академичен стил-аз бих заложила на ученическа визия от рода на сукман с риза отдолу или от тези рокли с ученическа яка в стил 60-те.

http://andrews-ladies.com/shop/image/cache/data/rokli2013/DSC_4705SM-245x356.JPG

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRcpsXqC_Bw … GnARB3ii_nW-2jpoY

# 43
Права си. Наистина човек, когато се облече и походката и нагласата му се променя.

Иначе аз нещо напоследък все ме дърпа в този стил с панталон с висока талия и широк долу с риза в цвят марсала, която е полу прозрачна и се завързва отпред на панделка.

Другият вариант рокля под коляното по тялото от ситно машинно плетиво пак в цвят бордо/марсала със златни бижута.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 44
  • по пътя
Аз залагам на роклята,wantmenow Simple SmileВажно е да се чувстваш празнично и академично.

Общи условия

Активация на акаунт