Модни консултации - 12

• 70 818
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
DELI22, аз съм за риза  Wink
Лу, разширяват бедрата при не особено високи и фини дами  Peace
Преди пропуснах - wantmenow, много хубаво момиче си, а и изборът на тоалет е страхотен   bouquet
missNoir, мокасините са универсална обувка, удобството преди всичко.
Аз така бленувам по един модел на Дизел, лошото е, че когато ги видях на живо нямах време да пробвам, а в БГ ги няма и ме е страх да поръчвам онлайн  ooooh!: http://cdn.yoox.biz/44/44662426ev_13_f.jpg , http://cdn.yoox.biz/44/44662426ev_13_r.jpg

# 121
  • Варна
Аз ще се повторя, но пак ще обърна внимание, че скортът е специфична дреха.

Оптически разширява бедрата, освен това е доста къс в задната си част. Така че трябва да се съобрази както с фигурата и останалите цветове в облеклото, така и с обстановката, в която се носи.
+1
Не бях обръщала внимание, но след като Лу го написа няколко пъти, се загледах. На онази дама с Осмицата й стоят зле. Може и от позата да е, защото ми изглежда с леко свити колене, но е слаба и пак не ми харесва с тях. Направо й докарват криви и къси крака, дори и да не са такива.

# 122
Здравейте мили момичета Simple Smile
Идвам за консултация ,става въпрос за делово събитие, да попитам как би било по-добре като обликло-долу -горе съм избрала панталон, сако, но се чудя дали под сако е по-добри риза с яка класическа, или от тези блузи  с еластан трикотажните   bouquetпанталона е син с ръб, а сакото и черно на сини раета newsm78

ето това мисля за облекло ,но дали да е тази блузка, или риза, и какяв цвят обаче риза за този син панталон newsm78

# 123
С риза. Може и синя риза. Ако е достатъчно официално делово. ( Защото в днешно време и на срещи съм ги виждала с дънки   Shocked . А една видях с кожена пола и половин разкопчана риза, която й се виждаше сутиена. )Не знам дали е от снимката, но малко ми се разминава сакото с панталона. Но на живо може и да не е така.

# 124
  • Belgium

Мне, дори и при някои манекенки стои зле  Wink
Просто е много специфичен модел.
За това и напомням да се внимава. Надявам се не се засягаш, на теб сигурно ти стои добре  Peace

# 125
DELI, на мен комбинацията ми харесва, добави едно тънко черно коланче към панталона и може би някакви фини тъмно сини обеци ... така всеки цвят от облеклото ти ще си  има другарче още някъде по теб (ризата от снимката се връзва с райето от сакото ... ). Ако носиш часовник - черен ще пасне също ...

# 126
http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/accessories/shoes/faux-su … ;ts=1422597636365

Как ви се струват тези обувки? Дали ще са удобни?

# 127

Мне, дори и при някои манекенки стои зле  Wink
Просто е много специфичен модел.
За това и напомням да се внимава. Надявам се не се засягаш, на теб сигурно ти стои добре  Peace
Моето виждане е такова  Peace. Няма за какво да се засягам, Лу  Hug, а и колкото и нескромно да звучи, да, наистина ми стои добре  Crazy.

# 128
DELI, на мен комбинацията ми харесва, добави едно тънко черно коланче към панталона и може би някакви фини тъмно сини обеци ... така всеки цвят от облеклото ти ще си  има другарче още някъде по теб (ризата от снимката се връзва с райето от сакото ... ). Ако носиш часовник - черен ще пасне също ...

Ако сложа коланче, ризата трябва да е много вталена  и запасана нали newsm78

# 129

Ако сложа коланче, ризата трябва да е много вталена  и запасана нали newsm78

трябва да ги облечеш дели... и без колан може, ако имаш полу с цвят близък до този на панталона

# 130
  • sofia
wantmenow, много си хубавка и тоалетът е супер! Peace
чаровнице, честита ти О баг Crazy Много е хубава черната - и аз бих си взела точно такава, даже без никакви добавки, изчистена. Simple Smile Намалят ли ги тези чанти? Сега нали все още текат някакви намаления..??
Относно скорта - миналата зима си купих черен от Зара и на следващия ден го върнах. Стоеше ми прекрасно, ОБАЧЕ отзад наистина е много къс  Tired А аз мислех да си ходя с него в офиса. Crazy За офис не го препоръчвам, поне аз не бих го обула освен ако не съм в някаква много арт среда...

# 131
  • Belgium
О, да никакъв скорт в офиса, че няма навеждане с него  hahaha

За лежерна разходка навън е екстра, също много го нося и на море.

# 132
Малко спам по повод скорта в офиса: Миналото лято в нашето счетоводство едното момиче си ходеше по бели къси гащи. Ето на - става за офис, даже счетоводен  Mr. Green

# 133
  • Belgium
А това, че някой го носи там, не значи, че става  Mr. Green

И при нас една мома се беше изтресла със скорт и то, когато имахме среща с клиенти.

Е, тя просто пропусна срещата.

# 134
Момичета, какво мислите за тези кожените поли https://www.google.bg/search?q=leather+skirt+and+socks&espv= … %252F%3B500%3B500 харесват ми, но не съм сигурна дали не излязоха от модата  Thinking или все още имам време да си взема една такава  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт