Модни консултации - 12

• 69 708
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
  • в Кошера
Запалихте ме с вашите коментари за спортни обувки и сега съм решила да пробвам малко гуменки да понося, ама още да се стопли. За еспадрилите какво мислите, защото и те са вариант за по-топло време.Нещо такова с какво мога да съчетая:
Скрит текст:

С всичко!
Дънки, панталони, поли, рокли... Много са свежи, харесват ми.  Heart Eyes

# 676
  • София
Запалихте ме с вашите коментари за спортни обувки и сега съм решила да пробвам малко гуменки да понося, ама още да се стопли. За еспадрилите какво мислите, защото и те са вариант за по-топло време.Нещо такова с какво мога да съчетая:
Скрит текст:

С дънки и светли панталони 7/8.
Аз съм в процес на издирване на такива дънки от миналата година.

# 677
  • по пътя
Благодаря ви-свежи са, но аз почти не нося дънки или панталон, просто са ми адски неудобни, а пък това 7/8 ми е стои много грозно, като на щъркел. Grinning ще поумувам дали да се сдобия с такива все пак, моите дънки са като клин, може с тях да ги нося. newsm78

# 678
  • Варна
А мен ме запалихте за съдрани дънки...или беше от някоя друга тема  Simple Smile
Дънки не съм обувала от има няма 3-4 години и всичко съм разкарала от вкъщи, но пустото обсъждане и гледане на снимки тук, много ми повлия в тази насока  Simple Smile

# 679
И аз искам скъсани дънки, имам един широки, прави, освен да ги снимам да кажете дали са модерни  Grinning

# 680
# 681
  • в Кошера

Не само на теб.  Whistling Hug

Тоооолкова много неща съм си набелязала, че не знам откъде да започна.  Mr. Green Може би от намирането на желаещ за едно целодневно детегледане... само за ден.  Blush Whistling Ще трябва да оферирам мама.  Laughing

Обожавам скъсани, съдрани, закърпени и пр. дънки. Май повечето ми са такива.  Heart Eyes Вдъхновенийце по въпроса.  Heart Eyes

Алиена, широчките модели отново навлизат с пълна сила.  Peace Наред с т. нар. "mom jeans".

Всъщност аз лично съм доста доволна, че свръх ниските талии вече са аут. Макар, че нося и такива, зависи..

Последна редакция: пт, 27 фев 2015, 11:35 от Tyra

# 682
  • София
Аз вече си купих 3 чифта дънки с висока талия, но ги нося с пусната блуза.
Не мога да се прежаля да се появя така:https://internationalstreetstyle.files.wordpress.com/2013/11/edi … topshop-shoes.jpg

# 683
  • в Кошера
Не мога да се прежаля да се появя така:https://internationalstreetstyle.files.wordpress.com/2013/11/edi … topshop-shoes.jpg

Може и аз да съм се бъгнала, но на мен ми харесва така - и Але, и Кандис.  Heart Eyes

# 684
  • Berlin
А къде има с висока талия? Ама ако може да са скини. Laughing Много обичам високата талия, защото иначе висват отстрани разни мазнини при мен. Laughing Искам и пола да нося, но не уцелвам модела май.
А иначе онзи ден резервирах морето и не съм на пролетна, ами на лятна вълна вече.

# 685
  • София

Може и аз да съм се бъгнала, но на мен ми харесва така - и Але, и Кандис.  Heart Eyes

И на мен ми харесва на някои снимки и съчетания. Обаче като се погледна в огледалото, не е така. А тялото ми е ок.

# 686
И аз се изкушавам много за съдрани дънки. А кажете ми каква е разликата между бойфренд и гърлфренд дънките? Гърлфрендът май не са толкова виснали или?  newsm78
А такива с висока талия и аз не знам дали бих сложила като на последната снимка, само с нещо отгоре, че да не ми очертава толкова ханша..

# 687
  • Варна
Това е като от зората на демокрацията Simple Smile Ужас Simple Smile

Имам един въпрос за скъсаните дънки, който ме вълнува - не се ли скъсват и стават още по-големи местата, които са фабрично съдрани, при пране ?

# 688
  • Belgium
Обожавам съдраните дънки, имам няколко чифта, най-любими са ми белите съдрани  Heart Eyes

А какво ще кажете за съдраните дънкови поли? Аз нещо още не мога да ги възприема съвсем  Thinking

# 689
  • в Кошера
Имам един въпрос за скъсаните дънки, който ме вълнува - не се ли скъсват и стават още по-големи местата, които са фабрично съдрани, при пране ?

При пране - не. Аз им "помагам" при обуване и клякане.  Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт