Искам да кажа ... (21)_26.01-01.02

• 56 759
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 615
Акаша,ще дойда.Ама да не ми се скара някой,че съм му откраднала аватара  newsm43

# 616
vanini, пробвай да го направиш брюлето с животинска сметана, не с растителна.

# 617
Скрит текст:
Белла, благодаря! Hug Имам опит с аватарите, отдавна се занимавам. Simple Smile Преди време се зарибихме и си направихме игра с различна тематика всяка седмица. (Аз вече не участвам, де.
Не съм била желана там. Confused
Скрит текст:
Но се радвам , че все пак имам възможност да си играя, макар и не в бг-мамма. Бяхме преместили играта в друг форум като правеха промените по размера на аватарите и сега си играя там само.)
Отелно има и тема за предлагане на аватарни комбинации с подписи. Ако искаш намини, ще си харесаш нещо. Има чудесни предложения. Peace http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=818391.0;topicrefid=20

Защо така? Някой ти го каза или ти си си внушила?
Това е свободен форум.

Скрит текст:
Много е кофти като са болни децата, още повече пък ако си на почивка и не си у дома.
Така като се сещам и Кристина по едно време имаше някакви кашлици. Но аз я спрях от градина, имах възможност и толкова. И си спомням, че кашлици с антибиотик никога не е лекувал доктора ни. Нито този, който ползвах за онлайн консултации е препоръчвал. Правехме инхалации с бейбихалер и препарат, който одобриха и двамата и се приключи.
Повечето ги израстват, да, но е лошо междувременно да не се задълбочи, докато мине периода.

Умами ми звучи като африкански шаман.

Кокосов орех не обичам, само стърготините и то зависи, а сока  Sick

Обаче ананас обичам много, добра машинка за шайби.

Свърших си една работа, набрах си кокиченца от градината, още не съм пушка, ама съм човек.
Ето едни кокичета за темата:

Скрит текст:

Нинче, чудни кокичета! Simple Smile

# 618
Мър ще пробвам. Имам спомен, че каза за сметаната в Лидл, на Пилос, че е животинска. Бъркам ли се?

# 619
  • София, Младост
Belinda, добре, че сподели това за смяната на зъбите. Моята щерка нали и тя е на 10г и само 8 зъба е сменила. Малко се попритесних ти като каза, че сте приключили с тази работа вече  Wink. Сега вече всичко си дойде на мястото  Laughing

Жаки, бързо да оздравява на малката!!!

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 15:26 от viliandar

# 620
Абе, видяхте ли най-новото туристическо лого на България  hahaha

# 621
Чек, много благодаря. Със сигурност ще застраховам поне Жаки там, престоят е дълъг и всичко се случва, недай боже да се налага, ама да съм подсигурена. Ще проуча.
Къде го логото ,Нино?

# 622
  • някъде ... тук ...
Акаша, ако не сте ходили, питай Simple Smile
Две снимки от зимата с големия сняг (2012):
Скрит текст:
,
Искам пак такъв сняг Sunglasses

# 623
cordelia , на бабето от градината Simple Smile

JACKLIN*,

След разстройството, яйцето на око с гарнитура, това под номер 3 е новото. Не знам колко струва, май бая.

Скрит текст:

# 624
  • София
След разстройството, яйцето на око с гарнитура,

Joy Joy Joy

# 625
Хмм, а кой изобщо е измислил даването на Нурофен при пристъпи?
Каква е ролята му и ползата?
Предполага се, че за справяне с пристъпи трябва да се приемат антихистаминови препарати, а не противовъзпалителен препарат.
Освен някои лекари да са си пропуснали часовете по фармация....или както там се наричат.

Една френдка във фейса има уникално "лого" усмиващо оригинала.
Ама....като го гледам нейното....е по-добро от това чудо безумно.

# 626
Мър ще пробвам. Имам спомен, че каза за сметаната в Лидл, на Пилос, че е животинска. Бъркам ли се?

Да, търсиш малка червена опакова Пилос  Peace

# 627

Да, търсиш малка червена опакова Пилос  Peace

Стоят след олиото, при сладкарските неща (захар, пудинги, и др.подобни сладкарски неща).

# 628
Въобще не ми харесва новото лого  . Е как пък не се намери някой да измисли нещо свястно.

Жаклин , да не би малката да стои по много в морето или басейни. Моя син също правеше бронхит , след бронхит. Аз си мислех , че го калявам като стои в хладна вода .Разрешавах му да си стои  колкото иска , докато лекарката ме беше светнала , че никак не е добре след прекаран бронхит да кисне дълго в хладни води .  Бързо оздравяване .

Умами  ми харесва , звучи ми екзотично .

# 629
  • Sofia
Привет,дами и Куркума!
Чета,ама нямам много какво да кажа,затуй-малко ще кажа  Mr. Green.
Изправих си косата и си припомних защо не я изправям често  Crossing Arms.Пфууууууу,че връткава работа-то са кристали, мазила,лак и накрая домашните ме питат- на к'во си се направила  hahaha Crossing Arms Аз си се харесвам, де  Flutter,амааааа си е разправия.
Тъй, за зъбите-днес сме на зъболекар за пломба.Ще питам кога да очаквам падане на зъби,че моят син похвали няколко съученика тия дни,че по 2 им падали накуп Shocked.

Жаклин, дано да приключите с боледуването, най-накрая  Praynig
Това ми е най-големият ужас при пътуване в чужбина, да не се разболее детето  Confused.
Но пък, очевидно тайландските лекари преглеждат по-адекватно от тукашните си колеги. Дано и предписаното лечение е по-резултатно. Заслужават си високите такси за преглед.

Драска ми гърлото на мен, дано ме подмине  Peace

Дворните котки са се разгонили и само "вият". Моята е кастрирана, обаче търчи да им говори от едната тераса -на другата. Голяма е смешка  Heart Eyes

За кетъринга- умами сефте чух и разбрах какво е,ама ми е мамешко и на мен.Да си го кръсти-КетърингЪТ или The Кетъринг  Mr. Green,та да се знае и да няма неразбрали,за к'во иде реч  Whistling.

Общи условия

Активация на акаунт