Искам да кажа ... (21)_26.01-01.02

• 56 747
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Тони, като си цокаш от бутилчицата, кво викаш: "Аз, таковааа, бозичка пия"  Laughing
ванини, аз залягам като партизанин зад монитора и си цоцам. В момента даже няма никой при мен. Ай наздраве, че да приключа с офисния алкохолизъм.  Mr. Green

# 76
  • HH
Тонка, като пиеш толкова рано не ти ли се доспива. В редките пъти пиейки червено вино, го ползвам за приспивателно. 50гр и съм по пижама, готова за лягане  Mr. Green

# 77
Снимките от Хонг Конг ми бяха много интересни и разбрах за себе си едно нещо. Не искам да ходя там Mr. Green

На мен Хонг Конг много ми хареса за разлика от Сингапур и Банкок. С жилищата обаче наистина е сложна работата.  Mr. Green
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2306842/Stunning-images- … e-Borg-cubes.html

# 78
  • Euskal Herria
Ух, цялото тяло ме боли и се чувствам разглобена. Не ми се помръдва, а понеделник ми е ден за чистене. Засега уж съм в кафе-пауза, ама...
Много ми се иска да се разходя до Ирландия, но шефа ми сигурно няма да остане очарован. Thinking
Не става ли една командировка до там?  Grinning  Така ще се съчетаят полезното с приятното.

# 79
  • Варна
За Ирландия бих рипнала веднага  Grinning

# 80
  • HH
Яна, няма да ми мине номера с командировката. Аз и без туй ще съм в командировка от края на Март до началото на Юни, но е други два немски града. И после имам две седмици в Хамбург и после един фестивал в Травемюнде за още две седмици. Мисля, че ще си изтъркам колелцата на куфара.

Чек, заболяха ме очите само докато гледах снимките от линка, който даде  ooooh!

# 81
Катя, от мъглата не можах да видя има ли смог:) Не е моето място, Сунгапур по- ми хареса. Банког е ужас, виждаш дворците и без да те няма някъде из островите:)
Чек, какво си постнала, не мога да отворя.

# 82
Жаки, понеже искам още снимки, айде показвам и аз.
То не, че може да се направи някакво сравнение с твоите. По-екзотичното място, където съм била е Египет, а там е пустиня все пак.
И двата пъти бяхме в един и същ хотелски комплекс - "1001 нощи" се казва. В Хургада. Сега са направили и аква-парк към него, но посмъртно не може да ме накара човек да ида пак. Два пъти ми стигат.
Хотелските комплекси са доста луксозни и дори прекрасно озеленени, но първите дни човек трудно свиква с мисълта, че извън стените на комплекса е пустиня.  Sick Пък да не говорим каква е мизерия в града.  Sick А жените са зачулени. В аква-парка се къпят по анцузи и с кърпи на главите.  Sick Sick
Но най-гадното преживяване е типичната египетска бактерия, която ти причинява температура и стомашно-чревно неразположение за 2-3 дни. Втория път и детето я хвана. Беше ужасно.  Sick

Може би затова съм останала с предубеждението, че в подобни страни си е доста рисковано да се ходи.  Rolling Eyes

Хотелът, направен да прилича като от приказките 1001 нощ.

Скрит текст:

Фоайето е в типично ориенталски стил.

Хотелът е разположен на огромна площ. Постройките са максимум на два етажа. Има десетки басейни, така че никога не е пренаселено.

Извън хотела :

Скрит текст:

По улиците почти не се срещат жени.

Прословутият сфинкс :

Скрит текст:

Всъщност никак не е голям.

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 09:03 от utro77

# 83
  • Euskal Herria
Утро, много ми харесаха снимките! А ти си хубава жена! В първия момент помислих, че е твоята тийнейджърка.  Точно такъв тип снимки харесвам - реални. Личи си, че е снимано от човек, присъствал там, не рекламни фотоси.

# 84
Утро, много си хубава!

# 85
  • Варна
Искам да кажа, че от днес съм майка на тен-ейджър.  bowuu

За проклетията ме налази някакъв вирус и едва преглъщам. А се гласях да ям тортаааааааааа.

# 86
По няколко точки:

За супата:

Скрит текст:
Купувате едно пушено пиле - познайте от къде  Mr. Green
Иначе супата си е класическа бърза за по-малка тенджера, хората с 9 л. да я адаптират  Laughing- в чопъра малка глава лук, един морков, един голям картоф или 2 по-малки -слагаме ги да се варят и добавям накъсаното пушено пиле. Варя до готовност на моркова и подправям - сол и черен пипер. 10 мин. преди да стане слагам едни звездички - това е вместо фиде, защото мразя фиде. Като се сварят и те махам супата от котлона и прявя варена застройк - снощи беше  спрясно мляко, че нямах кисело - малко лимонов сок/лимонтозу, един жълтък, 1 ч.ч. прясно мляко и 2 лъжици брашно. Разбърквам хубаво и слагам на котлона и бъркам докато се сгъсти като крем и започвам да добавям от горещата супа и така докато не напълня малката тенджерка със застройката и връщам всичко в по-голямата със супата. Накълцвам на по-едро магданоз, защото на дребно му се губи вкуса и воала   chef

... то супа като супа, само месото е пиниз, не знам дали да я пращам на Бубанка  Rolling Eyes

Който е решил да прави смутита - беж към Лидл, има много хубави блендери за тази цена.

И тези от ТА ме ядосаха - питах изрично за стандартна стая, то сега била стандартна, ама икономична, а подчертах за икономичната. Сега се чудя какво да правя.  Crossing Arms май ще резервирам през друга ТА, цената е с 150 лв. по-ниска, поне от начало казаха какво що  Tired

# 87
  • Варна
Като споменахте блендърите в Лидъл, в тази машинка ли се правят суровите бонбони пт смлени ядки и сушени плодове?

Чопър имам, но той не върши желаната работа.

# 88
Утро , върна ме в 2010 г. Ние тогава ходихме до Египет - незабравимо преживяване . Много хубави снимки !!!  bouquet

# 89

Общи условия

Активация на акаунт