Японско чудо - тема 25

• 80 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 255
Такам....
До момента -2.400, доста си личи обаче. Ден 6 ми е.
Ето едно фото за доказателство  Mr. Green

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 10:41 от Stasi_

# 256
  • в реалния свят
Стаси, ще изчезнеш с това японско чудо. Simple SmileЯ си карай твоя режим и не се мъчи повече.Елегантна и красива дама си.Не ти трябва да си стресираш организма. Rolling Eyes
Моят пети ден мина според плана ми.Но заради МЦ се чувствам подута.Направо си гриза ноктите от яд, че ще ми се провали японското чудо заради този ранен цикъл.Тъкмо свикнах с глада и няма да видя задоволителен резултат след два дни. #2gunfire

# 257
Стаси, ще изчезнеш с това японско чудо. Simple SmileЯ си карай твоя режим и не се мъчи повече.Елегантна и красива дама си.Не ти трябва да си стресираш организма. Rolling Eyes
Мама барба, и утре съм на чудото в този му вид, после ще си карам на моето чудо  hahaha. И без това само точа лиги по ябълките в шкафа  hahaha

# 258
  • Бургас
А, след чудото накъде?

# 259
След това чудо, ще си правя мое - с плод за закуска и ще хапвам салати към варените яйца, а пропуснатата вечеря на ден 5 ще ми е пак салата поне.

И след това минавам в почивката на 90ДД Simple Smile Нея преди месец я свърших

# 260
много си готина, браво на теб  bouquet
прошки, баници... нищо няма да казвам за днес

# 261
Благодаря, Херзен   bouquet
О, омаза деня ли? Мълчи си и от утре ден 1  hahaha

# 262
Здравейте на всички ,от днес и аз съм с вас  Simple Smile
Иска ми се да изкарам и 2те седмици на чудото дано успея. Правила съм го веднъж и резултата беше супер. Започвам от 71кг при ръст 165см. Ще съм доволна и на 5кг  ако се разделя с тях  Laughing
Лек ден от мен!Има ли някой, на който днес също му е ден 1ви ?

# 263
  • в реалния свят
Здравейте и честита нова седмица Laughing
След петия ден въобще не съм доволна от кантара.Продължава да е само -1кг.Намислила съм днес да ми е пак ден 1, защото май смъкнах килцето само първите три дни.Пък до който ден стигна с чудото.Борбата е за още 2 кг.
Stasi_, лесно ти е на теб.Хем си слаба, хем бързо смъкна 3 кила Laughing

# 264
Стаси, изглеждаш много добре. На мен ми личеше още първата седмица, но то от толкова малко храна, ми се бяха залепили коремът и гърбът Simple Smile

# 265
  • Бургас-Несебър
Здравейте и от мен! И аз започвам днес - все отлагах, отлагах, но нуждата вече крещи в мен!Правила съм Японското чудо веднъж, много стриктно и свалях като по учебник, да де ама тогава бях на 16 и беше по-лесно, да видим сега как ще е. Висока съм 164, и тежа 83 и съм на 33г. Искам само да попитам за грамажа на салатите и на месото? Мисля да съчетая и с кардио упражнения за да стягам та да видим какъв ще е резултата. Целта ми е да сваля десетина кг, но колкото и да е пак ще съм доволна.
Успех на всички!

# 266
Здравейете, момичета!Днес ден 5-наистина ли пропускате кафенцете сутрин Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes,каквато съм кафеджийка Laughing Laughing Laughing Laughing newsm78 newsm78 newsm78

Stasi,изглеждаш супер...Браво!!!..и си много слаба Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes.....Аз ако изглеждах така никога нямаше да се мъча с това чудо hahaha hahaha hahaha Laughing Laughing Laughing :lol

# 267
Добро утро, момичета.
Благодаря ви за милите думи   bouquet

Мама барба, аз също засякох диетата с МЦ, но мен ме мъчеше ужасен ПМС и в продължение на много време задържах вода и се чувствах ужасно подута. Освен това бях започнала кардио и някак ми се бяха наляли мускулите. Заради чудото обаче спрях кардиото, понеже не ми достигаше енергията и може и за това така да се прибрах, както бях преди месец и половина с най-ниското тегло от 90ДД. Сега си достигнах него, остава и да го задържа  Praynig. Сега се чувствам най-добре и ще се грижа за задържането.

По отношение на вчера, нали хапнах две ябълки, че ми беше зле след липсата на вечеря в ден 5. Ами днес още -200гр., хич не са се отразили  Flutter

Съни Hug

Roco_baroco, аз не пропусках кафето и все още го пия чисто, без мляко. А как обичам мляко  Heart Eyes. И след това не ми се яде от него, а някой беше писал, че засилвало метаболизма и не си и помислям да го пропусна. Благодаря ти  Hug

megy_sn, когато пише парче месо, аз ям половинка на тези гърди, които продават по магазините. Но според мен ако няма количество, яж си колкото се наядеш. Все пак е месо, 100гр. пиле е около 100 калории някъде. За салатите ям и по 400гр. Един път бях много гладна и съм изяла две салати - айсберг с краставица (пълна чиния) и другата ми беше едно настъргано цвекло с един настърган морков. За кардиото не съм сигурна, че е добра идея. Може да ти стане лошо. Аз лично ако не съм яла добре преди това, после се чувствам много зле. За това и не мога да въртя на гладно, не знам някои хора как го правят  newsm78. Аз си обядвам/вечерям, чакам да минат 2 часа и половина, за да не горя каквото съм яла, тогава се мятам на велото Simple Smile

# 268
Стаси, колко кг свали с 90дд и веднага ли започна с чудото?  И от колко кг започна 90дд?

# 269
Стаси, колко кг свали с 90дд и веднага ли започна с чудото?  И от колко кг започна 90дд?
[/quote

Stas
i,тъкмо и аз това щях да питам Laughing Laughing LaughingКолко свали и колко време я прави.... целия цикъл ли 90дни??? newsm78 newsm78...Аз направих 1 месец стигнах до водния и я спрях...т,е я развалих на един рожден ден #Cussing out #Cussing out #Cussing outСега след чудото пак я мятам,дано да я докарам до край.....Иначе  и аз като теб,тренирам и като ходя почти гладна с това чудо едвам 1 час тренировка #2gunfire #2gunfireно гледам да тренирам 6 дни в седмицата Laughing Laughing Laughing(4 фитнес+2 аеробика и тайбо) Shocked Shocked Shocked....с лишения и тренировки от 70кг успях да докарам 64 #Crazy #Crazy #Crazy,което пак ми е много на мойте 163см....ако мога поне до 57-58 да стигна #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт