Японско чудо - тема 25

• 80 296
  • 721
  •   1
Отговори
# 270
От 90ДД ако броя първи и последен ден - 4кг. Но там взех да задържам накрая и бях +1кг. Но да си призная, от първи воден натам, поне на 2 седмици оплесквах и после го чистех за седмица. Ако бях съвсем стриктна, сигурно щяха и повече да са. И в почивката тупнах още 1.5кг някъде. Сега съм изчистила всичко това с чудото, че даже има още -300гр.  Crazy

Иначе я изкарах цялата, да. Но почивката я оплесках мноооооого. Нещо ми се разбутаха хормоните, подгони ме големия глад и там понеже имаш известна свобода на хапване, при мен стана свободия  Crazy

Roco_baroco, аз се отказах от кардиото за момента. Но мисля от утре като вкарам плодове за закуска и към яйцата салатка и т.н., пак да се метна на велото по 30 мин на ден за чистене на мазнини. Че от него се чувствам добре. А като си я развалила в един ден, после е трябвало да продължиш както ти е по план  Wink. Всички прегрешаваме, аз много  Embarassed. Но при мен се засече с празниците и не устисках. Моите дружки там си бяха съвсем режимни, аз не  Embarassed

# 271
Здравейте момичета приемате ли нови попълнения, аз мисля да започна от днес диетата че имам мнооого за сваляне направо срамна история съм.Надявам се да успея, защото по цял ден съм си вкъщи с бебе и е малко по-трудно, като си на работа и в движение някак по-лесно минаваше деня. Не съм правила никога тази диета ако има нещо ще разчитам на по-опитните тука.

# 272
Здравейте момичета!
Аз се позагубих, че с моя мъдрец голяма мъка изживях, та до антибиотик стигнах  Tired
Както и да е ... днес ми е 7-ми ден. Всичко върви като по вода, само че да си призная си слагам по малко хималайска сол на месото и салатата (без яйцата). Сигурно ще ме упрекнете ама не мога бе хора, не мога иначе. ..
Също така плодове ги правя на фрешове (ябълки предимно), а понякога вместо парче месо си хапвам едно въртелче шунка и не ям сухар изобщо.
Гледам, че много се оплакват с проблеми във WC-то, аз пък се оправих! Както не можех да пия кафе без захар, като ударя две направо съм нов човек  Mr. Green
Та резултатите ми са страхотни (уж си казах, че няма да се меря, но...не се сдържах)  Whistling
Стартирах 62.700 а сега съм 58.100  Hug
Утре започвам втората седмица и силно се надявам да ги направя 55кг... абе и повече да паднат по - добре!
Чувствам се много добре и не мога да се нарадвам на видимо прибрания корем!
Надявам се скоро да ви се похваля пак!
Успех на всички!

# 273
  • Бургас
Изложих се, днес пак ми прилоша, а в офиса имаше само шоколадови бисквитки. Кафето е много важно в диетата, без него ти пада кръвното, а аз не мога са го пия, чая не го замества. Утре като стана ще я мисля как ще я карам. Отчаях се.

# 274
Здравейте. Днес ми е първи ден на чудото и мина успешно. Стартирам от 75 кг, висока съм 173см. Желани килограми 63-5. Надявам се на добри резултати след двете седмици. Радвам се , че има и други започнали от днес, за да си караме заедно.Успех на всички ни

# 275
Яна, сигурна ли си, че ти пада кръвното, а не кръвната захар?

# 276
Здравейте, момичета.   bouquet
Редовно си ви чета и ви се радвам на резултатите  Hug  В момента съм на монодиета, но от 9.03, отново ще се метна във вашите редици /този път само за 2 седмици, а не за 4 както предния път  Laughing/

Пожелавам ви успешно диетуване и много, много свалени килограмчета  Peace

# 277
Здравейте момичета, искам да ви питам деня с риба замествали ли сте я например с месо. Аз не успявам съвсем да не овкусявам салатите, но наистина не мога да ги ям така малко като трева са ми без нищо.

# 278
Здравейте, момичета!Как върви чудото??? Вижте най-новата диета сред родните знаменитостите Joy Joy Joy JoyКакво ще кажете???...дали ще действа Laughing Laughing Laughing Joy Joy

http://varna-dnes.eu/?p=27622&oid=810087

"

"2 дена картофи, 2 дена пиле, 2 дена салати, 2 дена риба, 2 дена плодове и 2 дена кисело мляко. Диетата е 12 дена, като е добре да се повтори! Всяка сутрин се взема на гладно 1 аспирин и 1 вит. С. Вода се пие много, кафе и чай без захар! Независимо печено, пьржено или варено – важното е храните да не се смесват! Успех дами."

# 279
Това е някакъв пореден вариант на моно диета. Доста такива има в темата за моното. Само тук новото за мен е аспирин и витамин С. Пък това пържено... За първи път виждам в диета да можеш пържено да ядеш  newsm78. Искам и аз да отслабвам с хамбургери и пасти, ама не става. Пробвала съм  hahaha

# 280
  • У дома
Здравейте дами, преглеждам аз и какво да видя постнали сте някаква диета, абе как пък точно с пържено отслабва Rolling Eyes Някой ако се жертва може да каже, сигурно ще има ефект ако се спазва тази моно диета, но да се премахне пърженото. Знае ли обаче човек newsm78
Сега относно Чудото, дами има ли някоя от вас, спазвала го две седмици. Как се чувства и колко се отслабва?Твърдо съм решила да погладувам след 90ДД
Стаси и аз съм пробвала на Макдоналдс, е затова сега си тегля теглото LaughingДобре,че беше бременността та влезнах малко в релси с по-здравословно хранене

# 281
Сега относно Чудото, дами има ли някоя от вас, спазвала го две седмици. Как се чувства и колко се отслабва?Твърдо съм решила да погладувам след 90ДД
Стаси и аз съм пробвала на Макдоналдс, е затова сега си тегля теглото LaughingДобре,че беше бременността та влезнах малко в релси с по-здравословно хранене
Жени, Макдоналдс не ги броя за живи. Но аз си хапвах вкъщи такива неща - мое производство, навън пици, глупости, много сладко и е й на.
И виж мен как ме подкараха в темата за 90ДД, смееш ли да кажеш, че чудо ще започваш  hahaha
Две седмици аз не издържах. Само първата карах по правилата, но нещо взе да ми се отразява зле. Сега я прави с ябълки за закуска и няма да пропускам в събота вечерята, това ми е разликата

# 282
  • У дома
 LaughingСтаси аз ще имам доста за сваляне, не мисля че всичко ще падне с 90ДД, аз и преди бремеността имах някое и друго килце, мислех с чудото да изчистя една 10-ка hahaha май-съм голяма оптимистка JoyНо пък така не мога да се трая, та ще видим, много съм се надъхала с това чудо да видим newsm78
А м/у другото, ти си толкова слабичка, защо се мъчиш с тоя глад я удари "винената"(веселата диета) Joy

# 283
  • Sunshine state
Това с пърженото са някакви митове и легенди,а най-смешно ми е,когато много пълни дами кажат,че са на подобен тип диети и после се тюхкат как били стриктни,а нищо не сваляли.. Ами ти мухай пържено и тестено и чакай да отслабнеш. Laughing Не става само с ядене,а точно обратното-иска се стриктност и ограничение.  Peace
Аз си кютам моя си режим и се чувствам много добре.  Heart Eyes

# 284
Жени, ама тя Савина за 2 дни свали 2 килограма. Тогава вярно ще ми трябва камъни в якето както каза Ади  hahaha.

Иначе може да разнообразя по-натам с нея, но ще е тихомълком, че иначе ще ме заберат с метлата  Joy

Pupitka, това е като леля ми, дето само яде кекс, баници, сладки и вафли и после нарочи зеленото кафе и алоето като пълни боклуци и че от тях не се отслабвало  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт