Японско чудо - тема 25

• 80 626
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
  • Sunshine state
Стаси,действително си много слабичка. Не знам къде точно искаш да отслабнеш и с колко,но соред мен нямаш голяма нужда.  Hug

# 91
Stasi_ сигурно от косата са ти излишните килограми   ladyuu  ladyuu  ladyuu
като балеринка си грациозна
пропуснала съм колко кг искаш да сваляш
Herzen, качих към 2 кг, а по принцип исках още малко да сваля и вече стават към 3  newsm78

Pupitka, сега малко положението излезна извън контрол и качих към кило и малко след това, аз поне се усещам изведнъж много натежала и за това искам това чудо, поне не е дълга диетата. Ти как се справяш? Добре ли се чувстваш?

# 92
Здравейте  Hug. рupitka адмирации за постигнатото, преди 2 години свалих едва 13 кг и знам колко воля и дисциплина трябва, а пак зо 30 кг. незнам!!! Stasi ти изглеждаш страхотно на снимката. Аз да се отчета 1 ден - 500 гр., но съм адски настинала и ядох и 1 портокал и 1 ябълка за подсилване. Много хубав ден на всички и много минуси!!!

# 93
  • Sunshine state
Поредният ден се изтъркули успешно. Чувствам се добре,много по-добре от вчера.  Grinning Днес вместо сок от морков,изядох един,че нямам сокоизстисквачка,а и магазин,в който да правят фрешове на място. Тия бутилираните са бъкани с добавки,от които нямаме нужда и прецених,че така ще е най-диетично. За утре съм си приготвила скумрия и 1 домат-размразих я,изчистих я,нарязах домата на филийки и го наредих върху нея. Завих я с фолио и я изпекох на 200 градуса за около 30-40 минути. Утре за обяд ще си я взема на работа.  Peace Мисля да се претегля към понеделник,защото не искам да гледам всекидневно,а като цяло за седмицата.  Party

# 94
  • Бургас
Здравейте, започвам и аз от днес. Яйцата са сварени, пилешкото филе готово и зелената салата. Пия за закуска пуер чай със стевия. Кантара ми няма батерии, но почвам от около 74, дано днес му взема, за да се мервсеки ден. Висока съм 171, целта ми е 60 кг. Няма да стане от раз, но поне да махна 7 отпред.

# 95
Здравейте  Hug. рupitka адмирации за постигнатото, преди 2 години свалих едва 13 кг и знам колко воля и дисциплина трябва, а пак зо 30 кг. незнам!!! Stasi ти изглеждаш страхотно на снимката. Аз да се отчета 1 ден - 500 гр., но съм адски настинала и ядох и 1 портокал и 1 ябълка за подсилване. Много хубав ден на всички и много минуси!!!
gab112gab, благодаря  Hug

Pupitka
, от другата седмица идвам и аз и ще търся теб за съвети  Peace

Днес имам РД и ето да се почерпите  Party:
Скрит текст:

# 96
ЧРД, Stasi   newsm67
пожелавам ти да сбъдваш мечтите си

от чудото свалям повече отколкото от моното
от понеделник пак тук  Hug

# 97
Благодаря, момичета  Hug Hug Hug

Миме, ти от тук ли видя? Че в другата тема не ме отрази първоначално  Joy

# 98
  party023 newsm59 newsm59 stasi. А за диетата днес съм -300гр. Продължавам напред. Успешен ден от мен !!!   bouquet

# 99
Благодаря, Габ  Hug
Аз започвам от вторник, понеже трети ден е основно на плодове и зеленчуци и да ми съвпадне с новолунието Simple Smile Правя и лунната диета, след вчерашната последна четвърт и доста плодове съм 1 килце надолу, но след днес може да съм 2 нагоре  hahaha

Herzen, аз съм правила една моно диета, където беше така:
Скрит текст:
Ден 1. Плодове. Ден 2. Ориз, Ден 3. Месо, Ден 4. Яйца, Ден 5. Млечни. Ден 6. Зеленчуци, Ден 7. Месо и затваряме хладилника в 14, което за мен беше трудното, иначе имаше ефект  Mr. Green

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 13:42 от Stasi_

# 100

Не Комарчето ми! Но не бях чела напред и постнах! И чак като се върнах да чета видях специалната ти почепка за мен вино със сиренца! Hug hahaha
От другата седмица да взема и аз да пробвам това японско чудо, че нещо не става работата....!

# 101

Не Комарчето ми! Но не бях чела напред и постнах! И чак като се върнах да чета видях специалната ти почепка за мен вино със сиренца! Hug hahaha
От другата седмица да взема и аз да пробвам това японско чудо, че нещо не става работата....!

Миме  Hug, хайде от вторник и четвъртък ще хванем новолунието. Знаеш ли как тупнах 2 килца от малко сладко, а преди го чистех за 2 дни  newsm78. Аз от Сави видях, тя ще го прави като свърши 90ДД, да не остана по-назад  hahaha

# 102
Стаси на мен ми хареса и тази монодиета дето си предложила, напълно възможна е! Защото яйца пък и варени не са ми най голямата страст!

# 103
Стаси на мен ми хареса и тази монодиета дето си предложила, напълно възможна е! Защото яйца пък и варени не са ми най голямата страст!
Миме, тази диета я бяха дали на майка ми, има си всичко и за това е хубава. Но аз не издържах да седя гладна след 14 и си правех 3 хранения до към 16, както полицайчето предлага и имах много добър ефект. Но свикнах с нея и за това ми се искаше чудото Simple Smile А чудото е с повече протеини и те на мен ми се отразяват добре, за това нея ще пробвам Simple Smile

# 104
Миме, тази диета я бяха дали на майка ми, има си всичко и за това е хубава. Но аз не издържах да седя гладна след 14 и си правех 3 хранения до към 16, както полицайчето предлага и имах много добър ефект. Но свикнах с нея и за това ми се искаше чудото Simple Smile А чудото е с повече протеини и те на мен ми се отразяват добре, за това нея ще пробвам Simple Smile
Ще видим! ще помисля! Naughty
На теб успех!

Общи условия

Активация на акаунт