Отговори
# 120
Момичета , чудим се другия месец дали да идем малко на СПА, основно заради каката да поплува малко. Знам че не е много препоръчително да влизат бременни в минерални басейни, но незнам това дали важи основно за тези в по напреднала бременност. Така ми се ходи някъде че после като се замисля какви хубави нощи ме чакат Simple Smile, някои от вас ще се престраши ли да иде на море?На нас май ще ни се размине...

# 121
Сладурка, а пробва ли свещичките Ева-Кю?  newsm78

Пробвах,даже снощи,но те явно са за етап,ако имаш фекална тапа,а всичко др ти е ок. Извинявам се за подробностите.

На море уж ще ходим в началото на юни,ама с голям корем не знам...голямо море ще е.

# 122
  • София
danny_cat, и при мен е така. Аз съм S. Ама така ми лепнаха, че и аз не знам другия месец дали ще мога да се навра. Поне ще знам следващите ще са едно номерче отгоре.. да ми е спокойно.  Simple Smile

# 123
Или, наздраве и от мен с касис!  bouquet

Кристалин, честити сини гащи! Simple Smile Искам и аз вече да разбера какво е и да започвам да пазарувам Mr. Green

Здравната каШа е любима на всички. Аз, въпреки че съм по здравна каса, си доплащам за ЖК. Лекарката ме предупреди още преди да се запиша, за да си помисля дали ме устройва. Ще ми пусне няколко допълнителни изследвания, ще ме гледа повече пъти на ехограф (защото иначе са само 2), ранната ФМ ми я направи тя, т.е. не съм плащала допълнително при друг лекар... Ако сметна колко бих доплатила за тези "екстри" май си заслужава. Simple Smile Освен това са разпределени на 3 плащания, така че не съм обвързана с нея до края. Ако реша, че искам при друг лекар мога да си го сменя.

А другата седмица, ако не ни мине котка път, ще ходим за 2-3 дни на почивка. Mr. Green Вече започнах да откачам и имам нужда малко да се махна от града.

# 124
Staefyyyy, от София ли си? И ако да - как се казва АГ-то ти и къде преглежда?
Има ли момичета, на които не им личи, че са бременни?  Така като ви чета с тези панталони за бременни ...

# 125
  • Пловдив
Или, да ти е жива и здрава!
Аз нямам оплаквания от моя д-р по ЗК. Пуска си ми изследванията, които ми се полагат и всеки път ме гледа обстойно на ехограф.
На частно ходих за първата ФМ, ще отида и в 20 седмица за втора. Дано разбира се, всичко е наред.
Кристалин, честито и от мен. 
Tweeety, дъщеря ни обожава водата и за това често си я водим на басейни. Но откакто съм бременна не влизам. По миналата седмица ходихме до Наречеснки бани. Ами аз изкарах на шезлонга през цялото време. Преди си правих и саунички, ама сега не.
Мен ме е страх от гъбички, за това не влизам. Като бременни сме предразположени, а в тия басейн вероятността е голяма.
Сега плануваме да отскочим и до Варвара. Но аз пак няма да припаря до басейна. Ние ходим само за през деня, защото ни е близко, като дестинация. Аз ходя за разнообразие и най вече защото после аз къпя и преобличам дъщеря ми. Няма как да влезе в мъжката съблекалня при мъжа ми.
На твое място бих отишла на СПА с удоволствие, ей така за почивка и смяна на обстановката, не бих се къпала, а и кисненето в топла вода не знам дали е добра идея.  Rolling Eyes Но ти си решаваш все пак.

# 126
Или. Да ти е жива и здрава рожденничката  newsm59 cheers Мисля довечера да изпия в нейна чест една чашка червено вино (до сега не го поглеждах но от известно време усещам силно привличане ) Grinning

Бебо е добре сърчицето му тупа което исках да видя... д-р реши и да го измери каза че си отг на седмицата иначе голямо мятане се мята все едно е на парти  Laughing вече мога да почакам до 4.02 Simple Smile

Относно морето ние ще го прескочим тази година Sad Sad Но сме решили ако всичко е наред да отидем на планина през октомври...  Laughing

# 127
Здравейте момичета,
аз също съм записана на ЖК в Света София, само, че при доктор Мазнейкова и съм много доволна. Онзи ден когато отидох с болките ме приеха веднага и беше много внимателна.

Относно панталоните за бременни, аз съм доста пълничка още преди да забременея /над 100/ и още минали месец си купих такъв панталон от магазин в началото на Пиротска /под колоните/ при паркинга. Имаше много видове и различни размери. Но цените са по-високи от тези в нета, но пък при тях няма размери.

Незнам за вашите кореми, но аз се плаша от сега, а съм в 14 седмица. Не ми се мисли занапред, май ще се търкалям.

# 128
 hope- да от софия съм ходя в медицински център пентаграм генеколошката ми се казва д-р Тошева в интернет като ццъкнеш медицински център пентаграм ще ти излезе вс има и информаця за докторката заведението е часно но работи с здравната каса имат си всичко апаратурата им е нова в чакалнята има тв докато чакаш да не скучаеш влиза се с калцуни има 3д 4д аз бях при нея с първото ми дете но тя тогава беше в 30 поликлиника и се беше преместила и нз каде затова и направих грешка като се записах при друга ма както се казва като ти доиде яйцето на дупето разпитах каде ее и отидох попринцип знам че микробиологията и цитонамаската се плащат ма тя не ми взе пари всеки път ме гледа на видеозон не плащам затова ме учидва че има докторки които искат пари зада те видят на видеозон
Има и други добри лекари не искам да казвам че моята е наи добрата но аз съм мн доволна.

# 129
  • София
hope! спокойно. Моето също не е чак толкова голямо. Понякога се чудя къде е малкото буби. Панталоните са за комфорт.

# 130
Ние сме с момченце, не е 100 процента, ама аз много се зарадвах, защото това исках! Сега друг проблем, че ме отвращава миризмата на бащата и не мога и да си помисля за секс. Ужасно е, дори не мога да заспя от това. Пробвах да намекна без да обидя, ама не знам какво да правя. Много е гадно!

# 131
  • София
Или честита рожденничка и от мен,да ти е жива и здрава  nbirthday
И аз много се чудя за морето,по принцип съм от Бургас. но живеем в София и мога да ида при майка ми за седмица две но ще съм в доста напреднала бременност живот и здраве, когато се стопли достатъчно,а иначе и сина ми е голяма жаба и обожава морето. А как ми се ходи някъде не е за разказване,лошото е че не сме шофьори с мъжа ми ,а и нямаме кола и ни е малко трудно пътуването Cry,а сега и леко невъзможно ,че малкия ми става все по- непослушен и палав, но си му беше време Laughing
И аз нямам никакви симптоми на бременност вече освен порасналото коремче и не искам да ви описвам какви гадни мисли ми минават, но мисля да удържа още 2 дни ,а за капак и ми се обадиха да отложат часа за 1ви Sad,не знам все си мислех че до тези седмици трябваше повече да го усещам,гърдите почти не ги усещам напрегнати,гадене нямам,само пустото ставане до тоалетна и безсънието от няколко дни, но все си мисля че е защото се притеснявам, че не усещам бебето и не мога да се отпусна да заспя.
Днес и аз пробвах едни дънки с ластик  на талията ,ама аз си имам по -големи бедра и по принцип трудно си намирам удобни модели,а сега е ужас,май май ще си карам с клинове и лятото с рокли Confused

# 132
SunFlowerLady, много се радвам, че си се успокоила за твоето човече и че то е добре!    bouquet
Stefyyy, благодаря ти за прекрасната идея за д-р Констанца Тошева Simple Smile Simple Smile Simple Smile Моя приятелка е нейна пациентка и е много доволна от нея, но съм мнооого разсеяна напоследък и съвсем забравих за тази лекарка. Със сигурност ще се запиша и аз при нея Simple Smile Много ме зарадва с тази прекрасна идея!

# 133
Мерси за линка, Поспаланчо!
Креми, при Богданова съм. Препоръча мия позната, но аз лично сигурно ще се следя и на часно. Обикновено не вярвам на мнението само на един доктор.
Бистракова, и аз винаги всичко съм минавала на частно. И заради това се ядосвам сега. Бях се настроила, че поне веднъж ще се възползвам от правата си, а то какво стана... Всичко си заслужава, права си, но не мога да си преглътна разочарованието понякога. На всичкото отгоре ми излезе и проблем с допълнителното здравно за проследяване на бременността и тотално ме ядосаха. Щото следенето на забременяването (фоликуметрии, изследвания и добавки) съвсем сама си ги платих поне с надеждата мааалко от малко при бременността да ми помогнат. Както и ММ отбеляза обаче - не си заслужава нервите за 200-300лв. Трябва само да си преглътна разочарованието.  Tired
нлк, при моето здравно, нищо, че имат договор с това дкц, ама трябвало да си плащам и после да ми възстановяват средствата. Което и ще опитам да направя де. Ама то всяко направление си има лимит... За раждането в моя договор пише избор на екип с лимит до 900лв, ама за самото раждане - нищо. А в Надежда ще си заминат едни 2000лв  ooooh!
Или, жива и здрава да ти е мамчето и дъъъълги години да се радва на внучетата, а после и на правнучетата  newsm67
Сънлфауър, нищо чудно да се е уплашил  Laughing
Ерджебет, ще й дам шанс да видим на следващия преглед как ще се държи  Thinking
Стефи, браво за температурата! По сагата ми със ЖК - майка ми е с Хашимото и имам съмнения, че и при мен може да има проблеми. Казах го това на докторката, казах й, че като разбрах, че съм забременяла ТСХ ми беше 1.79 и всичко, което попита тя беше дали съм се изследвала по-обстойно. Не знам ако иска да ми пусне всички хормони за щитовидна колко ще трябва да се изръся. Просто й давам още един шанс, после ще има "Довиждане".
Туийти, доколкото съм чувала, не трябва да се излагаме на горещо през цялата бременност. От 6 години пръста на крака не съм си потапяла в басейн и ми отне 4,5 от тях да си стабилизирам микрофлората отдолу, защото преди това тренирах плуване и постоянно бях по басейните. Сигурна ли си, че искаш да си прилепиш нещо точно сега?  Peace
Хоуп, панталоните не са, щото много ни личи, ами защото всяяяяко притискане на корема мен лично ме побърква  Crazy С нормалните дънки все нещо ми стяга, а всъщност не съм качила почти нищо.
Нина, пази се и от шезлонгите!  Peace
Fej, аз съм ходила едно време при Мазнейкова и изобщо не ми хареса като отношение. Беше ме вкарала в страшен филм, като само отсече, че имам 4,5см киста на яйчника. Без обяснение, без нищо. Но това си е лично мое мнение.

Относно лафа с боровинково сокче - в Икеа продават концентрат на такъв сок и е страаааашно вкусен  Crazy

Аз продължавам да си усещам нещо, знам къде е дребното и странното чувство е точно там  Thinking Искам да идва времето на сериозните подръчквания вече.

Да попитам някоя мама имала ли проблеми с кръста при предни бременности? На мен ми се е възпалил някакъв нерв и почти не мога да се движа. Днес като си тръгвах от офиса и направо ми се ревеше. Ако не бях бременна - лесна работа, Диклофенак няколко дни и ще съм като нова. Ама сега  newsm78

# 134
Кристалин моето мнение е да я сменяш тази докторка. Тя явно няма да ти обърне внимание. И аз така си казвах ще и дам още един шанс на оная киопавата дето я марзеше та газа я болеше всеки ден ме болеше главата нито ми мереше кръвното нито корема нито колко тежа абе абсолютно нищо гледаше ме на видеозон и единственото което каза да има бебе и това беше.аз и казах да ми пусне иследваня и в урината ми имаше бактерии и я питам какво да правя да пия ли нещо ако не са лекарства поне някакъв чаи и тя пак нищо накрая неиздържах и я попитах как провежда ЖК и почна да ми се обяснява теглих и една и си тръгнах. Сега ми е мн по спокоино даже днес ми се обадиха по тел за да ми кажат че иследванята са ми готови вс е наред и че мога да си ги погледна в интернет. Затова ти казвам да си намериш добър доктор и да я зарежеш тази овца.не си заслужава нервите за такива хора

Общи условия

Активация на акаунт