Отговори
# 465
  • София
: KAMEL1Q аз още не съм ходила но имам час и тогава ще съм 20 г.с и 4 дни. Simple Smile
И аз да не остана по назад се пуснах в състезанието хихихи за продуктите на Палмърс,макар и с предната и сега с нищо още не съм се мазала.
 Milkey важното е че е добре бебчето ,пък и пола ще си покаже Simple Smile
Аз днес съм щастлива тъкмо вече почвах да се притеснявам че от няколко дни не съм усещала бебока и днес се размърда чак не можех да спра да се усмихвам и сега е така,как ми се иска да почва вече всеки ден да шава, че параноята яко ме гони. Близначката ми тези дни ми съобщи че е бременна и тя Crazy,много се радвам Heart Eyes но тя е още по голяма паника и само ме вкарва в разни филми за щастие не основателни Simple Smile

# 466
  • София
За тези от вас,които вече са минали през втората ФМ,може ли да споделите в коя седмица бяхте,когато я направихте?  Wink

На мен ще ми е 1-ва - началото на март и ще съм 20+г.с. Simple Smile

# 467
Пускам линк за игра на Palmer's серията им против стрии, за да си опитаме късмета Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=825172.15;topicrefid=20
Хоупче, гледам напълнихме палмърската тема с юлки, сега ще видим.  Laughing

Или, ха дано поне едно кремче падне при юлките!   newsm18

# 468

Но си мисля, че при всички прегледи на които ходя, никой нищо не споменава за шийката на матката. В тази връзка моля тези, които си следят размера да споделят какви индикации имаха и при кой преглед ги установиха?

Аз се следя при двама лекари и нито един от тях не споменава нищо за шийката.  newsm78
Ганбг, къде са ти правили това БХС без параметри от УЗ? Не мисля, че е реално и според мен не се притеснявай особено. Консултирай се с Кременски, но според мен с бебчо всичко е наред!

# 469
Здравейте мили мами ! Радвам се на първата си бременност в 18 г.с .Термина ми е за 10 юли,радвам се че ще има толкова много летни бебчета:) Има ли група във Фейсбук? Някой може ли да ме добави към групата:) Леко бременеене  Hug

# 470
Ганбг, дали са ти всички съвети, които мислех аз да напиша, затова просто те прегръщам  Hug
Нлк, моята преди 10 дни беше 3.5 или 4см. Не помня точно, но доста добре, предвид контракциите.
Септември, пола се познва и на 2Д. 3- и 4Д-то долкото знам е по-скоро за кефа на родителите, а не с голяма опознавателна стойност. +това ако се е завъртяло в кофти поза даже и на 4д може да не се види пола.  Laughing
Милки, за Димитрова отдавна писах, че няма часове за доста напред  Peace
Камелия, аз правих втората ФМ в 17с0д, но Димитрова ми препоръча да направя още една в 21с, понеже бебето си върви назад и не се виждаше всичко. Каза, че ако си върви нормално най-добре е да се прави точно от 20с0д до 20с6д. 
Мишолина, много е готино, че ще си гледате бебетата заедно  Heart Eyes

Шийката на матката ми я мерят на всеки преглед с ехографа. Интересувайте се при лекарите ви. Хубаво е всеки път да се гледа и измерва. Може и те да го правят, но да не ви казват.  Peace

# 471
ganbg не се притеснявай, резултатите ти не са толкова много стряскащи. БХС дава често фалшиви резултати с висок риск. За твое успокоение си направи разширена фетална морфология при добър специалист, който да огледа хубаво бебето за ехографски маркери за синдром на Даун.
Преди две седмици преживяхме абсолютно същия кошмар, само че при мен риска беше 1:80 и се наложи да правя амниоцентеза. За щастие всички притеснения бяха напразни и бебчо е здрав.

# 472
Септември, пола се познва и на 2Д. 3- и 4Д-то долкото знам е по-скоро за кефа на родителите, а не с голяма опознавателна стойност. +това ако се е завъртяло в кофти поза даже и на 4д може да не се види пола.  Laughing
Да, при мен седи все в профил засега Laughing
Ох, аз или съм много боса в цялата информационна история, или не съм доразбрала нещо. Но не е ли ФМ всъщност 4Д прегледът? Или са две различни неща.. Гледах из нета, снимките от ФМ са като от 4Д и ... вече не знам до колко се излагам, затова млъквам Whistling (Не съдете строго, първа бременност ми е, а и толква дълго чаках (6 г.) и се тормозех, че умишлено не съм се информрала за абсолютно нищо, защото не знаех дали ще ми потрябва някога..)

# 473
Ама пък като е толкова чакана - чети сега по-задълбочено (да не с засегнеш, с шеговития тон го казвам)  Peace Аз докато чаках изчетох сума си теми тука и събрах различни мнения  Mr. Green

Пак повтарям - 3 и 4Дто са само за кефа на родителите. Нямат опознавателна стойност според специалистите. Всичко се гледа на 2Д и така се замерва. Най-важно е задапаратното устройство. За някои хора (за мен например) е важно то да е в комплект и с добър (модерен) УЗ апарат.

Питай си, ако те захапем, да знаеш, че е от хормоните  Hug

Едит - момъкът ми се криеше до преди 10тина дни и не искаше да се покаже какъв е колкото и пъти да го гледаха Grinning

# 474
  • София
Добър вечер и от мен мами! Simple Smile

Аз въобще не съм се сещала да питам за шийката на матката , но утре ще го направя. Стискайте поалци утре прегледа да мине добре и гинеколожката при която съм решила да бъда да ме приеме. Sunglasses

Днес се сдобих с две широки блузи.

Поздрави! Simple Smile

# 475
Мария Тереса браво за блузките аз си купих панталони и скоро ще трябват и блузки,защото тези които имам доста ме очертават вече,и аз не знам нищо за шийката си,според мен лекарите си знаят работата и си следят нещата,но тъй като всичко е наред нищо не ни казват.

# 476
Аз да се похваля,вече 5 месец, качила съм 5 килограма и коремчето се показа Simple Smile. Днес си купих 2 чифта дънки, едно долнище и една блуза за бременни от H&M, там има супер неща!!! А бебока яко тропа и се мърда,при вас така ли е? В Петък сме на доки Simple Smile

# 477
Здравейте мамчета,
 Благодаря ви за подкрепата

Keй, изследването е правено в Майчин дом. Свързах се с Кременски и той щ разгледа оригиналните документи, за да види защо не е изчислен интегриран риск и ми препоръча първо 4Д.

Сега бързам за робота... после ще ви чета
Лек ден и позитивни емоции от мен

# 478
  • София
Добро утро от мен в този пореден студен ден Simple Smile  Отивам на БХС, стискайте палци  Peace

# 479
Добро утро и от мен! Milkeyfingerscrossed Не са палци, ама от сърце  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт