Отговори
# 555
Момичета, кой може да ме добави в групата във ФБ? Писах на Ники слънчицето и fashionmama , но те явно не влизат често...

# 556
Момичета, кой може да ме добави в групата във ФБ? Писах на Ники слънчицето и fashionmama , но те явно не влизат често...

Гал, ще им предам. Simple Smile

# 557
# 558
  • София
danny_cat предай им, че и аз съм им писала от сумати време, ама реакция никаква Simple Smile

# 559
Сега ще ви добавят, мили мамчета!  Hug

# 560
Златна си  Hug

# 561
Гърдите отдавна не са ми чувствителни и не болят, но определено са доста по-едри.

Днес не ми е ден, точно откъм кръвно. Чак сега успявам да стана от леглото. То не бе виене на свят, причерняване, сърцебиене... Tired

Коса и нокти без изменения. Мога и да издържа да не си режа косата няколко месеца (даже често ми се случва поради липса на време да скоча до фризьора), но няма как да не я боядисвам. Расте ми много бързо и заради ген по майчина линия имам доста бели коси. Така че всеки месец (най-много на 5-6 седмици) я боядисвам. Даже миналата седмица я изсветлявах в домашни условия поради достатъчно свободно време да се занимая с това.

# 562
Здрастиииии мили сладки мамчета :* Преди час се прибрах от консултация,много съм развълнувана .Всеки път като видя малкия пухчо да ми маха от таммммммм и след товаа съм в някакво неописуемо  еуфорично състояние  Grinning Grinning Laughing Мериха ми коремчето и ме теглиха в общи линии. Попитах за магнерода и прегнакеър-а ,до кога се взимат. И двете са до края на бременността ,горе-долу 10 дни преди термина се спират.Само забравих да попитам за някакво по ''ефикасно'' олио за коремчето.Вие ползвате ли ,мажете ли си коремчетата и гърдите с някакви мазила ? newsm78  bouquet  bouquet

# 563
  • София
Djudji аз се мажа с Палмърс, за сега съм доволна, но мисля че е рано все още за наистина адекватно мнение колко е добър Simple Smile

# 564
  • София
Току що проверих дали имам резултати от БХС и ето на:

ВАШИЯТ РИСК за болест на ДАУН е   1 от 3800
ВАШИЯТ РИСК за болест на ЕДУАРДС е   1 от 50000
ВАШИЯТ РИСК за дефект на невралната тръба е    Нисък

Допълнителна информация за консултиращия лекар
Възрастовият риск за болест на ДАУН е   1 от 1300
Възрастовият риск за болест на ЕДУАРДС е   1 от 11000

Биохимични показатели (14-20 г.с.)
AFP (алфа-фетопротеин) МоМ   0,56
Free bCG (бета-хорионгонадотропин) МоМ  0,72
uE3 (свободен естриол) МоМ   1,25

Да знаете какви трябва да са стойностите на тези биохимични показатели? и като цяло как ви се струват, че чак другата седмица ще ходя при доки Simple Smile

# 565
Моля да ме махнете от първа страница. Моята бременност приключи.

# 566
Стопанка, направо изстинах като прочетох публикацията ти Sad

Мога само да кажа - Кураж!
Давам си сметка, че някак се бях успокоила, че сме прескочили рисковия период, а явно няма да има спокойствие до края...
И все пак, опитай се да мислиш позитивно. Моята любима мисъл е, че най-хубавото ни предстои!

# 567
  • София
Стопанка много съжалявам. Знам, че това няма да ти донесе желаното успокоение, но все пак - горе главата!

# 568
Стопанка, много съжалявам.. Hug

# 569
Стопанка, много съжалявам Cry Твоето малко ангелче сега е с Бог Cry Praynig

Общи условия

Активация на акаунт