Отговори
# 570
Стопанка, много съжалявам за загубата. Cry
Milkey, резултатът ти е много добър. Биохимичните показатели също са ти в норма. До колкото знам от форума на д-р Кременски, референтните стойности са от 0,35 до 2,5.

# 571
Стопанка много съжалявам,каквито и чувства да изпитваш в момента.... просто бъди силна.Нямам думи не знам какво да кажа,знай че ако ти се говори  или имаш нужда от подкрепа ние сме за тук и сме за това.Кураж.

# 572
Ох, Стопанке... Cry

# 573
  • Пазарджик
Стопанка, много съжалявам за загубата.

# 574
Стопанка, много съжалявам за твоето малко ангелче !!! Плача с теб ... Знам, че каквото и да ти кажа в момента ще е малко ... Знай, че ние сме тук и ако решиш - насреща сме!

# 575
стопанка много съжалявам  Cry Cry Cry

# 576
стопанка много съжалявам. Кураж Hug

# 577
Стопанка , не знам какво да ти кажа....сълзи ми текат от очите. Съжалявам.  Бъди силна!

# 578
Стопанке  Cry

# 579
  • София
Стопанка  smile3518 много съжалявам за загубата ти.

Не знам, всеки път като прочета нещо такова, не само изтръпвам, но и някак ми се струва много нечестно и жестоко, че толкова често се случват такива неща.
Моля се, да няма повече отписали се момичета в темата до края  Praynig

# 580
  • София
Стопанка важното е да не се отчайваш..всичко ще се пореди (hug)

# 581
  • София
Стопанке, прегръщам те. Имаше една мисъл, че Бог не ни взима това, което обичаме , а само изпразва ръцете ни, за да ги напълни с нещо по-хубаво.

# 582
Стопанка , много съжалявам ......

# 583
  • София
Добро утро момичета! Много ни е слънчев петък 13 Simple Smile
Да ви питам вие позволявате си кафета, и нямам предвид безкофеинови Simple Smile

# 584
Добро утро   bouquet  Всяка сутрин си пия по едно кафенце Simple Smile  от начало се пробвах да не пия, обаче много ме боли главата и не смятам, че едно кафе вреди нещо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт