Отговори
# 585
  • София
Аз посвикнах да пия черен чай, не че няма кофеин, но поне е по-малко от едно кафе. Вчера обаче направих грешката да изпия едно капучино следобяд, иии си припомних този божествен вкус, та..сега само едно ароматно кафенце ми е в главата  Rolling Eyes

# 586
Да ,аз пия 1,много рядко 2.
АГ също ми каза ,че може ,понеже съм с ужасно ниско кръвно и получавам главоболие .
Между другото по-добре е да се пие 1 нормално кафе , отколкото безкофеиново. То е бъкано с химикали ,за да можеда се извлече кофеина , коетоза бременнине е ок.

# 587
Пия всяка сутрин мляко с нес (много нес). Ако следобяд се чувствам много смачкана си правя 3 в 1, че е по-слабичко уж.

# 588
Аз пия по половинка 3в1. Харесвам вкуса, но цяло ми идва много, почват да ми треперят ръцете. Обикновено кафе никога не съм можела да пия по същите причини.

А днес бебка хълца. Heart Eyes

# 589
  • София
За тази седмица съм изпила две кафета - едно в понеделник и едно вчера.

# 590
Здравейте момичета! Да се отчета и аз със СИН ЩЪРКЕЛ. Бебо върви много добре , даже е 10 дни напред 20 седмица излиза , че е.

# 591
Кафенце и аз си пийвам, не всеки ден, но поне 4-5 пъти седмично. Намерила съм си едно по-слабичко в капсули на Лаваца и го разреждам с мляко. И аз съм с ниско кръвно. Да не говорим, че по принцип съм свикнала от 2 години да не закусвам, само кафе и цигари до обяд, а сега като не пуша, ако не пия и кафе, се чувствам много гладна. Та поне тъпченето на закуска си спестявам...  Rolling Eyes

# 592
  • София
Добро утро  и от мен. Аз вчера ходих уж на консултация и такава в крайна сметка нямаше,чаках (над 3 часА) само да се видя с доктора и да ми обясни къде се е преместил и какво да правя,дадоха ми новия болничен и картона и това беше. Днес сутринта ходих при джи-пито и си взех ново направление  и поне това свърших сега само трябва да се обадя в болницата да си запиша час,но още се чудя кога да бъде,нали на 24ти живот и здраве ще съм на ФМ,та ми се иска или малко преди или след нея да ида, че да не ми се насъбира ултразвук много на често.
За лекарствата-пия само фолиева киселина и когато усетя неразположение по 2 таблетки но-шпа,исках сега на тази консултация да питам за магнезии, но нали нямаше и не можах ще видим за сега се търпят леките контракции,но смятам че ще имам нужда по-натам от допълнително магнезии.
Кафе си пия всяка сутрин,не мога ,а и не искам да го спирам,с ниско кръвно съм ,но и обичам вкуса-пия мляко с нес кафе .
Честито на момичетата узнали пола на бебоците,няма значение какво ще е безкрайно ще го обичате Simple Smile сигурна съм.
На времето когато ми предстоеше първото раждане много се рових и четях за ражданията на другите,имаше и полезни неща имаше и не чак толкова, по принцип повечето жени малко преувеличават някой неща,но и всяка си е индивидуалнос и понася нещата различно,аз като цяло имам хубав спомен от моето въпреки че не беше от най-леките,но всичко минава и се забравя ,а най-хубавото си го отнасяш вкъщи   ylinfant

# 593
  • Пазарджик
Добро утро и от мен!Аз всеки ден си пия по едно кафе,защото ако не пия после цял ден ме боли главата и ми се спи.Аз съм и от отказалите цигарите и ако не можех де пия и кафе... #2gunfire Grinning Grinning

# 594
Добро утро, момичета! Иска ми се да направим нещо за Стопанка, да засвидетелстваме подкрепата ни към нея! Макар и съвсем дребно, но да знае, че не е сама. Криво ми е след вчерашните новини от нея, днес ние да продължим живота си сякаш нищо не се е случило, та тя е една от нас ...

# 595
Добро утро Grinning
По едно шварц с мляко пия всяка сутрин, то уж е малко по-леко от останалите видове. А и кръвното ми е адски ниско. Следобед почти никога не пия, само ако ме наболява главата.
Моят беб не ще да рита много-много последните 3 дни. Усещам нещо от време на време, но не е като преди по няколко пъти на ден да танцува. Имам чувството, че се е преместило и затова така.

Честит син щъркел на Николета Hug

# 596
Добро утро и от мен то вече обяд стана ма... Нищо  Simple Smile
Кафето спрях да го пия не за друго ми просто не ми се пие. С първата бременност си пиех до последно.
Да ви се оплача постоянно ми се рреве, а немога. Поне да си порева и да ми мине ма то неще. Незнам дали е от бременноста или просто са ми се насъбрали нещата.  Sad Sad Sad

# 597
  • до едно тепе
Стопанка много съжалявам Hug

# 598
hope!,същите мисли минават и през мен,но мислиш ли,че има нещо,което би я успокоило? Даже не писахм,защото няма смисъл,според мен. Същите мисли и страхове минават през всички нас. Ако е в състояние да сподели кое е довело до този край..някак си да се пазим ли от нещо,и аз не знам.

По този повод вчера бях при АГ-то,с оплаквания за контракции,естествено ми изписа Магнерот и Но-шпа,но плахо го попитах защо усещам бебето предимно отляво,да не кажа съвсем само там. А той се подсмихна и ми каза,че са черва,не било възможно да е бебето,обикновено се усещало 19-20-та седмица,дори и при второ. Почувствах се тъпо,а уж съм поне интелигентна жена,която е била бременна и преди. После се притесних,щото,ако са чревни движения,всичко наред ли е с бебето тогава?
Ще ме гледа чак на 23-ти. Това е.

# 599
Добро утро, момичета! Иска ми се да направим нещо за Стопанка, да засвидетелстваме подкрепата ни към нея! Макар и съвсем дребно, но да знае, че не е сама. Криво ми е след вчерашните новини от нея, днес ние да продължим живота си сякаш нищо не се е случило, та тя е една от нас ...
Попринцип разбирам подбудите ти, но се питам дали Стопанка ще иска да поддържа някакви контакти с нас и да и напомняме какво е станало... Много е страшно това, през което минава. Но не смятам, че можем да направим нещо, за да се почувства по-добре. Колкото и банално да звучи мисля, че времето и откъсване от всичко това ще са и най-доброто лекарство

Общи условия

Активация на акаунт