Отговори
# 210
Момичета мойта докторка реагира светкавично и ме прие. Бебо е наред,плацентата също. С две думи това са ми контракцийте. Повече почивка и малко хапченца до 16-ти. Успокоих се.

# 211
Hope!, точно това е възглавницата. Мирише на синтетика в първия момент, но за няколко часа се измирисва. Продавачката опита да ми предложи една, пълна с елда, ечемик и незнамсикакво, ама като си представих с какво може да се засели...  Rolling Eyes Пък и беше два пъти по-малка и пет пъти по-скъпа.
Покрай тия въшки, съвсем съм изтрещяла. Съжалявам, че ви занимавам, но наистина като гръм ми дойде. И като взех да чета колко са упорити, и като с изненада установих, че гнидите са доста по-малки, отколкото ги помня като дете, и направо... Мисля поне месец-два да се къпем със специалния шампоан за всеки случай. Също ще взема и това, което ninand препоръча, благодаря.

И, hope, наистина бебчо става по-активен, когато си по гръб. Не е защото му е некомфортно според мен. Може би просто така се усеща повече.

И не ми честитете "розови гащи", а роклички, полички, панделки и т.н., които каката не ще да погледне. Сега ми е паднало, докато порасне и почне да има претенции, ще си я обличам като момиченце. Щото вкъщи такива дрехи са табу. Ако може нещо в черно, с черепи или леопардови шарки. И аз не си падам по бонбонено розовото, но пък и само тъмни клинчета и тениски ми идва прекалено.

Кира, браво за отчета!

Ive7o, тъкмо пишех за но шпа и да не се натоварваш физически. Почивката е важна.

# 212
Или. аз нищо не правя. Само мързелувам.

# 213
  • София
Ive7o, радвам се, че си се поуспокоила. Вярвам , че всичко ще е наред. Почивай си.

# 214
  • София
Vess, Hope,  Hug
Благодаря ви за подкрепата, в момента има нужда. Да правиха ми конизация (LLETZ) преди години. По мои изчисления съм в 14 гс + 2 дни но вчера като ме приемаха ми казаха че съм 15 седмица. Единствено което от вчера ме държи, е че една лекарка ми показа бебчето как ми помаха с ръка няколко пъти - толкова мило ми стана и някак си ми вдъхна сили и кураж, че всичко ще е за добро. Искам просто вече да минава утрешния ден и бебчо да е добре, след упойката и АБ който ще ми влеят.  Praynig
Не знам колко ми е скъсяването, но явно все още не е застрашително, защото ми дават от вчера само но шпа и бусколизин, без това лекарство което е за задържане (угестан - дано не греша името). Ще вихдя в епикризата какво ще запишат като параметри и ще пиша.
Лека и спокойна вечер на всички  Hug

# 215
  • София
Vess, Hope,  Hug
Благодаря ви за подкрепата, в момента има нужда. Да правиха ми конизация (LLETZ) преди години.

gery_ - аз също имам Leetz конизация, но онкото ме увери, че е много щадяща и не би трябвало да се отрази. Доста са разнородни мненията по въпроса. В МД втория път като отидох, докторът ме психяса - да съм я следяла маниакално и т.н., нещо което правя и не е мръднала. Другите ми докторки пък твърдят, че не се отразило. Следим я де, но и аз съм на но-шпа, магнезий и утрогестан.

Споко, всичко ще е наред. Пиши утре като мине серклажа...

# 216
Или, много благодаря за насоките за възглавницата Simple Smile Със сигурност и аз ще си взема същата Wink Всъщност ще изпратя ММ да я купи, че аз нали съм само на легло. Нямам търпение да ми я донесе утре, определено ще ми влезе в употреба !!!
Gery_, стискам ти палци утре! С теб съм! Ще се радвам после да пишеш , когато се чувстваш добре Simple Smile  newsm10

# 217
Илияна, в кой ден е твоят серклаж, за да стискаме палци и на теб!

# 218
Въпреки,че не пиша често и аз стискам палци за Гери fingerscrossed Всичко да минава бързо и безпроблемно! Изобщо желая на всички ни лека и съвсем безпроблемна бременност!

Или, значи освен по коремите с теб си приличаме и по каките  Laughing Моето момиченце изобщо не харесва момичешки дрешки-тениски с черепи,момчешки аним.герои,чудовища и дракони Laughing

# 219
  • София
Здравейте и от мен!  bouquet

Денят ми не беше от най-хубавите и като знам,как ми тръгна ,а е само понеделник.Дано да не ми е така цяла седмица.  SadПетък и събота бях толкова много замаяна,че едва се движих по земята и като легях веднаха се трупирах.

Вече няма търпение да видя бебо и да знам,че е добре.А това е само след 2 дни. Heart Eyes

Аз пробвах вече възглавницата-удобна е,както по гръб,така и странично. Simple Smile

# 220
  • София
Преди малко си погалих коремчето и сълзите ми бликнаха от щастие!Забравих всичко,което преживях пред деня!Уникално чувство!Пожелавам го на всички от сърце! Heart Eyes

# 221
Илииии, панделкиииии  Heart Eyes
Бюти меднес, добре дошла!
Ержебет, често се случва с бременните да имат проблеми със зъбите.
Кира, ти си с железни нерви да чакаш още месец за пола!
Гери, пращам ти морална подкрепа за утре  Hug
Хоуп, на мен майка ми ми купи май от Лидъл от преди почти месец една възглавница. Онзи ден я вкарах в употреба и е голяяяяям кеф  Crazy

Още щях да пиша, ама забравих какво  Mr. Green След 11часов работен ден мозъкът ми е на пихтия, ама пък се чувствам удовлетворена. Тоя работохолизъм не знам до къде ще ме докара  Tired

# 222
  • София
Стискам палци за всички мамчета със серклаж.
Ние сме с розово щъркелче Simple Smile Но малко ми угасихте ентусиазма за панделките и рокличките. Понеже си имам момченце ми се искаше да имам и момиченце и все си се заглеждах по розовите рафтове. Дано и малката да иска да носи момичешки неща като поотрасне, но да я докараме до там Simple Smile
С миналата бременност се следих по каса и при друга АГ, при която раждах. Ами освен изследванията и 1 ехпграфски преглед в началото- нищо друго. Само кръвно и кг се следяха. Не че нещо повече ми се полага по закон, но някак за мен това е загуба на време. Сега не съм си завела бременността по каса. Кръвните ми изследвания минават по допълнителен фонд, а с толкова скрининги и морфологии (платени) всеки месец няма смисъл да ходя при основната АГ, при която ще раждам. Ще ходя чак през март ( преди бях през ноември).

# 223
Момичета изписаха ми Папаверин (2×1),магнерот(3×1)и но шпа(3×1). Някой приемал ли е нещо от тези лекарства?! И за какво се приемат!

# 224
Папаверин и нош па са обезболяващи, магнезият против контракции. Това стандартно се изписва при болки, контракции, кървене... изобщо на бременните. Пий ги спокойно!

Общи условия

Активация на акаунт