Отговори
# 225
Здравейте мами,
по темата за зъболекаря... моя док ми каза, че ако имам нужда по време на бременност ми се полага трета процедура при зъболекаря по здравна каса.  И ми издаде бележка - подобна на направление, която да представя на зъболекаря.

И аз ставам все по-нетърпелива да разбера пола на бебето... но ще трябва да почакам поне още 1 седмица... освен ако не се дръпна още в сряда за БХС2 в София. На етървата там й бяха казали. Дразня ММ, че ще е момиче и че трябва да гледа розовите дрешки... много се пени... а аз имам усещането че ще е момче. Малко остана да разберем.

# 226
Илияна, в кой ден е твоят серклаж, за да стискаме палци и на теб!
Аз съм за сряда или четвъртък-във вторник вечер доцентът ще каже.

# 227
Илиянка, при кой ще го правиш?
Аз съм днес на преглед при доц. Стойков и ей ме колко спя...  Rolling Eyes

# 228
  • София
Добро утро на едно кафенце! Simple Smile

Някой ще ми препоръча ли с какво да си боядисам косата - шампоан оцветител, къна или някоя безвредна боя?! newsm78

До преди да забременея се боядивах с Палете №1! Simple Smile

Хубав и успешен ден от мен! Simple Smile

# 229
Илиянка, при кой ще го правиш?
Аз съм днес на преглед при доц. Стойков и ей ме колко спя...  Rolling Eyes

И аз съм при доц. Стойков, Кей. А за съня не питай-тази нощ беше кошмар-не стига ,че ме болят краката и място не мога да им намеря, а и едни гадни сънищааааа...ужас! Пиши, като минеш на прегледа.

Мария Тереса, аз се боядисвам с олиа-безамонячната, но моя приятелка фризьорка твърди, че няма проблем и с амонячна да се боядисваш. Но май по-добре безамонячните. А с къна недей-после не можеш да се боядисваш с нормална боя.

# 230
Аз се боядисах миналата седмица с phito която уж била на растителна основа. Но дали е така.

# 231
Аз се боядисвам с Лореал. Сега мисля да я изсветля малко и да докарам естествения си орехов цвят, че много тъмна ми идва напоследък. Тъкмо за днес съм планирала четене по форумите как и какво.
Разбира се, безамонячната е за предпочитане.

За сънищата, при мен са два вида. Или са кошмари, в които някой иска да нарани мойта Калина, или са еротични... И двата вида ме събуждат. Crazy

# 232
  • София
Добро утро мами.

Приготвям се да ходя на прегледа днес и си викам само да закуся. Сещам се обаче, че ще пускаме кръв за антитела при -Rh, а не съм питала може ли да ям, не може ли.. Пфу..

# 233
Момичета ,благодаря за посрещането   bouquet

Или. Честит розов щъркел ! Казахте ли на дъщерята ? Как реагира ? Ив отсега си е навила на пръста, че ще има сестра и ми е чудно как ще реагира ,ако се окаже ,че е брат....
По повод роклите ,моята ако има лесно всеки ден ще носи,в най-големите студове ,когато и слагам гащеризон се инати за рокля ,но не от тези по зимните,плетени ,а мадамски иска ,по-бухнали  Crazy
Ержбет и Кей приятни срещи с бебоците . newsm32
 Гери  fingerscrossed

За боядисването ,ходя на фризьор ,с Лореал ,с амоняк (понякога ми призлява от миризмата ) Пробвала съм без амонячни ,но след 2-то измиване почва да ми пада цвета.
 От известно време ,след като по-продължително време стоя права или вървя (3-4 часа) ,ако седна нямам проблем ,но полегнали ,следва страшна болка в кръста ,ако се опитам да мръдна. Нито мога да се изправя,нито да се завъртя ,а изправяли се не ме боли повече... Много странно мисля ,че имам нещо прискрипано и се чудя при ЛЛ ли да ходя или при АГ ,с предната бременост така ме болеше след като родих ....

# 234
Ержабет мисля че храната не дава значение на иследванята за антитела. Аз все пак като ходех беше на гладно

# 235
Здравейте и от мен днес  bouquet

Успех на всички с прегледите Simple Smile

Вчера си мислех, че ще издържа до другия преглед за пола... Днес вече не съм толкова сигурна Crazy По всяка вероятност обаче, след 2 седмици ще отида на ФМ в 18г.с, така че ще са по-добре нещата, отколкото да чакам до 20г.с. моята лекарка да го гледа. Mr. Green

Сънищата... Еротични нямам. Явно успяваме да задоволим апетита ми Embarassed Имам няколко кошмарчета свързани с бебо. Освен това последните 2 пъти сънувам, че раждам Laughing Ама не самото раждане, а някакви супер мили моменти след това. Включително и с мъжа ми, който гол до кръста е притиснал едно голичко бебче до себе си newsm76 Чак се разчувствам като се сетя Simple Smile

# 236
Ержебет - сигурно вече си си направила изследванията, но да ти кажа все пак, че няма проблем да си хапнала. Аз преди да отида звънях в лабораторията и питах. По всяко време на деня се прави и не се влияе от храната Simple Smile

Успех на всички мами, на които им предстоят прегледи. Аз съм чак другата седмица и определено нямам търпение. Както и бебето не усещам, няма да ви казвам какви мисли ми минават през главата... Но все пак съм оптимистка. Ходя на работа, разхождам се и си мечтая. Едни приятели вече ни дадоха количка и столче за кола, така че започваме да се подготвяме...

Възглавницата изглежда интересна. При миналата бременност не съм имала, но сега може и да си закупя Simple Smile Щом я препоръчвате... И определено имам проблем с дрехите вече. Ща не ща ще трябва да си купя нещо по-нормално за работа. За момента две рокли ме спасяват. Не съм ходила в H&M- дали има нещо интересно като за офис?

Хубав ден на всички ви Simple Smile

# 237
  • София
Ive7o но-шпа и папаверин са лекарства, които облекчават спазмите и болките в гладката мускулатура, каквато е матката. Заедно с магнезия това е стандартното предписване за контракции и успокояване на матката. Аз съм на 3х2 ношпа и 3х2 магнерот.

За момичешките дрехи - дъщеря ми си е направо една женичка. Значи иска непрекъснато с рокли да ходи, но не какви да е, а въртящи се  Whistling Гоним дължината на косата на Рапунцел и те така... Mr. Green
Едвам успявам да вкарам малко дънки, панталони в облеклото. Някаква мода е явно в детската, защото масово се оплакват майките  Laughing

Възглавница имам от две седмици - страшен кеф  Heart Eyes

# 238
Добър ден маминки,
днес се поуспах малко, но в случая  добре че съм втора смяна /шефката няма милост - с милото тази седмица ще се видим само в деня в който почивам - утре/.

Последно се боядисах с Garnier Color naturals и мирише много приятно. Амонячна е, но не ми пречи със задушаваща миризма.

Ержебет каквито и антитела а се търсят в кръвта, храната не променя нищо.

Стана ми любопитно какво прави рази възглавница - от сминката ми прилича на тези за пътуване, за да не ти се изкриви вратлето..

# 239

Стана ми любопитно какво прави рази възглавница - от сминката ми прилича на тези за пътуване, за да не ти се изкриви вратлето..

Като лежиш настрани не ти висва корема  Peace

Общи условия

Активация на акаунт