Отговори
# 495
  • София
IrinaIvanova-Djudji за по натам има още една ФМ в третото тримесечие - 28 – 32 г.с. За друго не се сещам към момента.

# 496
Мишолина аз ходя в МЦ,,Пентаграм" при др.Тошева много е мила,обръща ми много внимание и съм доволна от нея.
  Icheto с теб сме на една и съща дата.Добре дошли на новите мами.Здрави бебенца ви желая.

# 497
И моята сестра ходеше при Тошева в една сграда зад салати Кенар и не е имала проблеми с болничните.

# 498
И аз ходя в Пентаграм при д-р Тошева.върши си работата с желание винаги е усмихната ще ти отговори на вс въпроси. Издава болнични без проблем аз съм в болнични от самото начало. Не съм влизала вчера и вие сте изписали толко мн  Simple Smile имаме и нови попълненя  bouquet добре са ни дошли и лека бременност

# 499
 Ехеееее събрахме се много фенки на д-р Тошева !!!  smile3501  Чакам си с нетърпение часа на 20.02 Simple Smile
Стефи, аз звъннах на д-р Тошева да я попитам за болнични до края на бременността, защото и аз няма да се връщам повече на работа. Тя каза, че може да дава само за 2 седмици, а за такива за цял месец изпраща момичетата на частна комисия, на която се заплаща 25 лв. Така ли е?  Аз досега имам един болничен, който ми е издаден от болницата, в която лежах за контракциите и не съм плащала за него. Мислех си, че болничните не се заплащат ...
На вас кой ви издава билничен и колко струва?

# 500
Ехеееее събрахме се много фенки на д-р Тошева !!!  smile3501  Чакам си с нетърпение часа на 20.02 Simple Smile
Стефи, аз звъннах на д-р Тошева да я попитам за болнични до края на бременността, защото и аз няма да се връщам повече на работа. Тя каза, че може да дава само за 2 седмици, а за такива за цял месец изпраща момичетата на частна комисия, на която се заплаща 25 лв. Така ли е?  Аз досега имам един болничен, който ми е издаден от болницата, в която лежах за контракциите и не съм плащала за него. Мислех си, че болничните не се заплащат ...

Аз работя във такава комисия,трябва ти направление за ЛКК комисия,има си и някакви такси но със сигурност на никои не сме вземали 25лв ,болничния трябва да е разсписан от няколко доктора и май при всеки си плащаш потребителска,не мога да ти кажа със сигурност защото моя шеф е много добър човек и много рядко взима някакви такси затова и аз съм объркана но със сигурност не е 25лв,сигурно изобщо не бях полезна но както и да е.... Laughing Laughing Laughing

# 501
На мен за първия болничен в Щерев за 7 дни не ми взеха пари, а за втория (за 30 дни) 15 лева. Като цяло ми е странно да се заплащат болничните. Обаче наистина стоенето вкъщи ми се отразява добре. Никакви контракции от нищото. Peace А докато бях на работа получавах просто така. Не че физически се напрягам, но явно и стресът оказва влияние.

Добре дошли на новите момичета!  bouquet

# 502
На мен за първия болничен в Щерев за 7 дни не ми взеха пари, а за втория (за 30 дни) 15 лева. Като цяло ми е странно да се заплащат болничните. Обаче наистина стоенето вкъщи ми се отразява добре. Никакви контракции от нищото. Peace А докато бях на работа получавах просто така. Не че физически се напрягам, но явно и стресът оказва влияние.

Добре дошли на новите момичета!  bouquet

и на мен ми беше странно да се заплащат дори си мислех че ограбват хората по този начин,но повярвайте ми не е никак лесно да издадеш болничен лист а преди електроните,всичко съм писала на ръка бланките също си ги купувахме,и нашата комисия е от 17 часа стояла съм до 22 в болницата да вкарвам болнични  не че нещо се оплаквам работа като работа но мисълта ми е че не всичко е така както изглежда защото благодарение на тези пари от таксите много от докторите плащат заплатите на персонала си.

# 503
Дам така е както ти е казала. Понеже болничните са електронни вече тя ти изписва в картона какво да ти пусне комисията. Ти обаче имаш право да си взимаш всеки месец болничен от болницата кадето си лежала без да плащаш пари. Иначе ходиш на комися която ти взима 25 лв като мен защото отказах да вляза в болница. Аз мн повръщах с първата бременнос свалих 15 кг и тя ми предложи да вляза в болница но понеже съм инат отказах. Така че отиваш в болницата и им искаш болничен трябва да ти издадът без проблем

# 504
На мен са ми върнали болничния от НОИ  Cry комисята нещо била объркала та да питам за предложеня за комися която знае как да си върши работата и да не е нужно да ме боли главата и за това.

# 505
Или, аз също си имах контракции почти всеки ден докато си ходех на работа. Някак не им се стреснах, не им обърнах внимание докато не влязох в билница заради тях. Сега като си лежа имам доооста рядко и то когато съм имала е съвпадало с дни, в които съм работела дистанционно от леглото вкъщи и съм се преуморявала. Определено почивката си има значение и си струва!

# 506
Здравейте и от мен на новите попълнения  Simple Smile

# 507
За шийката - аз много съм се ровила в интернет и също съм намирала и други размери на шийката по гестационни седмици, към които повече се вписваме с теб. В понеделник, когато ти я измериха си била 18 г.с. и колко дни?

hope!, благодаря за инфото. Аз не съм се ровила в интернет за тези показатели. Май само за тях не съм се ровила  Laughing Иначе точно на 18 навършени седмици бях в понеделник.

# 508
IrinaIvanova-Djudji за по натам има още една ФМ в третото тримесечие - 28 – 32 г.с. За друго не се сещам към момента.
  Благодаря Simple Smile

# 509
Така и така съм започнала да питам и да разпитвам бъдещи и настоящи мами.Какви лекарства пиете и изобщо пиете ли ? Аз пия магнерот,прегнакеър(общи витамини ) и нош-па ,когато ми се наложи,имам леки контракций от време на време.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт