Боледуване на децата ни – тема 22

• 47 152
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • shumen
Силве,браво на ТМ.Много мило.
Ваня,пробвала ли си да слагаш йод на пръста за болката.
Тета,за панталона не се ядосвай.Още колко ще късат.
Аз вчера взех Самбукус сироп и днеска дадох,но сега от преди час от как легна се скъса да кашля.И в този ред на мисли да питам някой давал ли е от него и ако да дали това може да е някаква странична реакция?
Да оздравяват всички болни скоро.

# 556
Четох за лечение на бактерии в носа с кислородна вода.Някой да е пробвал?Не мога,тоя запушен нос ме побърква.5дена на АБкапки е и ефектът е кръгла нула.Секрет няма,дърпам,духа....няма.От време навреме някоя тъъънка жилка сополче издухва.Това дето хърхори отзад е рядко,чувам го и вече лошо ми става. Sad

# 557
Уми, да не изгориш лигавицата с тази кислородна вода Thinking Като че ли недей да рискуваш, да не стане по-зле...знам ли.
И моят е така с носа..Ама аз и така не го заведох на УНГ, поне отговори да получа...

# 558
Уми,и според мен недей с кислородната вода  Peace

Момичета,кажете кое е по-добро за болка в кръстта травмалгон 911 или Алга сан ?

# 559
Моят днеска е с една идея по-добре. Сутринта имаше след ставане 37.2, но от тогава не съм го усещала да е вдигал. Уж и сополите ми се виждат по-малко. Само дето през нощта голямо кашляне беше ooooh! Та надявам се да отминава вече тежката фаза  Praynig
Иначе сега май аз съм на ред, че ме наболява гърлото от вечерта Tired

# 560
Тя кислородната вода е 2-3капки на почти чаша вода.За изгаряне няма да изгори,но дали има ефект.Иначе с разредено кисл.вода правихме гаргара като имаше тапи в гърлото.
Ми диша през устата,бе.Цял ден ходя след нея и нареждам като поп да диша през носа.Ей сега идва и вика притеснено,че глътнала бонбон..Както си рисуваше.Ами като не я затваря тая уста!

# 561
umi zoomi  аз мога да кажа запушен нос при моята съм оправяла с 1 с.л топла вода с 1-2 капки клеева тинктура(но нямаме алергия към пчелни продукти!). Смесвам ги и капя в носа. Също не са ми помагали АБ капки, олинтове ,виброцили и разни смески от аптеката. Като друго не действа това пробвам.Също сребърна вода, но в по -лек случай ако е запушен носа..
Лиске, пробвала ли си с мазило някакво?

# 562
Кремика
Скрит текст:
да,с диклак,цяла седмица ама ефект няма голям Sad

# 563
Ааа,като казахте сребърна вода-какъв и е срокът след отваряне?Имам една отворена преди месец и половина.В началото като капех и на мен и на малката щипеше леко,десет дни след отварянето все едно нищо не капех.Имам налята в едно шише от капки,ще капна малко тинкура вътре и ще опитам.Не сме алергични,но ефект не съм видяла от нея,ама пак ще опитам.От къде го лепнахме тоя стафилокок?!То и аз имам сигурно Sad

# 564
лиске
Скрит текст:
, съжалявам щом си пробвала..дано от хапове нещо помогне
Hug
УмиЗуми- успех, дано подейства. Да ти кажа и при нас сребърна вода като отворим и после не щипе като се замисля.. Thinking Ама може все пак да убива някои бактерийки и дори преседяла..

# 565
Докато щипеше вършеше чудесна работа.

# 566
Незнам колко й е трайността, но знам, че трябва на тъмно да се съхранява-сребърната вода...

И мен ме боли едната сливица, сигурно е надута...

# 567
И да ми е още по гадно прокашля в съня си,а аз вчера си оправих болничния и от понеделник съм на работа.Уж да излекувам запушения нос и хъркането я оставих вкъщи.. Sad

# 568
  • Куциндрел
Лисе, майка ми си оправя кръста с Тилкотил, но тя има дископатия и операция.
Само, че последния път нещо Тилкотила и раздразни стомаха. Peace

Днес времето беше чудесно и най-интересното беше, че навън детето нямаше сополи. Joy
Ние си купувахме подаръци от Джъмбо, познайте кой най-вече намаза? Mr. Green
Сополите на малкия не са се махнали, слагам предписаното от УНГ сутрин, а вечер капки Торбекс.
По-другата седмица е на преглед пак при УНГ, записах преглед и за зъболекар, време му е да започва да свиква.

Силви, страхотен мъж имаш. Оздравявайте бързо. Hug

# 569
Силви,радвам се,че сте по-добре,много мил татко си имате   bouquet

Цеца , благодаря,при мен стана от фитнеса нещо миналата неделя,ще видя какво ще измисля,имам за още 2 мазания с Диклак и утре ще купя или тия хапчета или алго сан.

Кремика  Hug

Уми зуми , дано нослето се оправи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт