Боледуване на децата ни – тема 22

• 47 151
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Лисе,аз съм с проблемен кръст и ще ти кажа какво правих последно,отчаяна,защото не можех да ходя чак,та не ми се смей.Една позната ми каза-тарелка,такава стиропорова,дето продават в тях др.сладки и т.н.си я слагаш на кръста с колан и стоиш с нея.Абе за 2дни бях по-добре,а едва ходех.А и неуронебекс пиех.

# 571
Уми,не го знаех това.
Ама моето е травма от фитнеса.
Иначе аз Неуробекс пия ,че ми се подуват клепачите и само той ме спасява-зъболекарят ми го беше предписал.

# 572
  • shumen
Уми,дано се оправи скоро нослето на малката.
Лисе,аз Алга сан съм ползвала,но не помагаше.По препоръка на ЛЛ си взех Диклофенак хапчета и съм доволна.Само да ме заболи кръста и пия от тях и минава за 1-2 дена,а и не дразнят стомаха.
Цеца,да,днеска и тука времето беше супер и изкарах малкия и сутринта,и след обяд.

# 573
Силви, страхотен мъж си имаш, браво на него   bouquet
Ванче, прочетох, че се притесняваш за нокътчето - ако е от тясна обувка, няма страшно - на Криси й паднаха и на двете големи пръстчета, почти едновременно, преди 2 години. Бах се изплашила, защото не казваше да са й тесни обувките, но явно са й били неудобни, знам ли  Rolling Eyes И оттогава нищо такова не се е повтаряло, дано и не се  Praynig
Като ви чета с тези кръстни проблеми, се успокоявам, че не съм сама  Confused Чакам вече с нетърпение да се пренасяме в новото жилище, на нов матрак  Laughing и се надявам това отчасти да ми реши проблема...
Да оздравяват всички малки и големи човечета  Hug

# 574
Ох, и тази сутрин сме с 37.2-37.3  ooooh! Вече минаха 4 дни и започва 5ти. Взела съм АБ и се чудя да чакам ли още или да го давам направо  Sad

# 575
Цветна палитра,вируса е баш такъв,в крайна сметка какво реши да му даваш,питам,понеже нали ЛЛ ви е Хомеопат,него ли слушаш или Педиатъра!Изобщо ли подобрение няма,най-мразя събота и неделя да сме болни,знам ли,ако изчакаш до понеделник,дали пък няма да се влуши повече,нз и аз какво да те посъветвам!Прегръщам ви всички болни и не болни! Hug

# 576
Ох, и тази сутрин сме с 37.2-37.3  ooooh! Вече минаха 4 дни и започва 5ти. Взела съм АБ и се чудя да чакам ли още или да го давам направо  Sad

Я кажи кога точно вдигна Т за първи път?
При нас една неделя вечерта вдигна, после последно в срядата имаше Т-после не..Та зависи как ги броиш дните..

За вирус три дена са нормално да има Т..Иначе как е детето? А и сутрин обикновено е по-височка Т.

# 577
  • София
Umi, аз лично не бих пробвала с кислородната вода. А дишането през устата, подкашлянето, хъркането и  запушване на носа,  и т.н. се дължи, според мен на увеличена трета сливица.
Цветна палитра, нямаш ли къде да го заведеш на преглед? Или да пуснете изследвания?

При нас един брой подкашля доста, та се наложи да започна инхалациите с Пулмкикорт, да не направи пак спазъм и тъъкмо си мислех, че на малкото ще му се размине и за съжаление май започва да му тече носа  ooooh!

# 578
  • вече Пловдив
Уми, за запушен и хъркащ нос - може да е от сухия въздух в стаите. Проветрявай, слагай влажна кърпа да се изпарява - много помага. Иначе сребърната вода няма срок на годност след отваряне, но задължително трябва да се съхранява на тъмно и хладно  Peace
Рали, благодаря за успокоението  Hug Не са й неудобни ботушките, по-големи са й на крачето, но явно това нокътче е по-слабо, защото преди време /през лятото/ пак се беше счупило, но доста по-малко. Тогава си порасна само, но тя ходеше боса или със сандали през цялото време...

# 579
Здравейте, желая бързо оздравяване на всички!
Един страничен въпрос. Колко време измервате температурата на децата си? Докато даде сигнал термометъра или изчаквате още? Става дума за дигиталните, както се подразбира.

# 580
Винаги като изписука го махам,не съм го оставяла да мери по-дълго!

# 581
Аз пък като изписука, изчаквам още две минути.

# 582
Винаги като изписука го махам,не съм го оставяла да мери по-дълго!

А засичала ли си с живачен?
Имаме три термометъра, два от които дигитални. Показанията им се изравняват чак след 5 минути измерване и с трите.

# 583
  • в огледалото на живота
Здравейте, желая бързо оздравяване на всички!
Един страничен въпрос. Колко време измервате температурата на децата си? Докато даде сигнал термометъра или изчаквате още? Става дума за дигиталните, както се подразбира.
С дигитален:веднага щом даде индикация за писукане махам.
С живачен/5мин/
Разлика има винаги с 1 гр./дигиталния отчита по ниска/

# 584
Ще ми повярваш ли,че ние почти не вдигаме Т,случвало ми се е сигурно 10 пъти досега,а и почти не меря,аз си познавам детето,с плувнали очи е до 38гр,вдигне ли нагоре е като парцал и винаги я познавам,не съм пробвала да меря с живачен!

Общи условия

Активация на акаунт