Боледуване на децата ни – тема 22

• 47 143
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
На границата е с Т и затова се чудя. Малко след като писах, мерих и беше 36.9-37 newsm78 Сам си я посвали. Вчера пак така. Иначе сополите са малко по-малко, но сутрин кашля много. В сряда в градината им се сторил топъл следобеда, но вкъщи нямаше. В четвъртък вече вдигна 37.6-37.8 и до 39 през нощта. В петък преди обяд пак вдигна 37.6-37.8 и сам си я свали като спа следобед. Вчера сутринта беше 37.2 и спадна сама и не съм го усещала да вдига после. Даже беше потен през нощта. И тази сутрин пак 37.2 и пак спадна newsm78

Иначе термометрите съм ги засичала с живачния и се изравняват на 5та минута нашите Peace

# 586
Според мен си пусни едно ПКК и ЛЛ да ти каже как да действаш,според това какво ще покаже!

# 587
Според мен вирусът отминава,но ако мислиш,че кашля лошо,води го на слушалка.

# 588
Ами и аз мислех, че е на отминаване,ама щото доста дни станаха. Кашлянето му е сутрин най-вече-все едно си изкашля сополите от през нощта.

# 589
Палитра,същите сме сутрин,през ноща не кашля,но сутринта,явно от натрупания секрет бая си кашляме,през деня кашля ли ти толкова?

# 590
През нощта и аз не го чувам да кашля, освен ако не се събуди нещо за тоалетна. И вече сутрин с окончателното събуждане се започва едно 15-20мин кашляне и преглъщане ooooh! През деня пак понакашля, ама не чак толкова продължително време както сутрин

# 591
Наблюдавай го днес как ще е и утре на ЛЛ!

# 592
  • около Варна
Като сте заговорили за термометри, препоръчайте ми електронен такъв, който мери вярно, а не да показва 35 градуса температура. вече няколко купувам и ги изхвърлям, в едната фирма дори пуснах оплакване, дойдоха лично до нас да ми го сменят, еми същата работа. Имам един оцелял живачен и го пазя като очите си, но не знам до кога ще го опазя.

# 593
wiwi,ние последно взехме един на Quiko strict ,гъвкав  Peace
Доволни сме,иначе и аз пазя живачните  Crazy

# 594
  • София
http://afya-pharmacy.bg/product/2836/digitalen-termometar-quiko-strict.html

С такъв сме, мери вярно, но трябва да се притисне хубаво ръката до тялото,да не е опрян в дрехи също и детето да не мърда. Отчита много бързо.

# 595

С такъв сме, мери вярно, но трябва да се притисне хубаво ръката до тялото,да не е опрян в дрехи също и детето да не мърда. Отчита много бързо.
И нашият е същият  Peace

ПП-Дани ,Самбукус Нигра ли даваш?

Последна редакция: нд, 15 фев 2015, 15:35 от малката лисичка

# 596
  • около Варна
Аз точно за този Quiko казвах, че ми го смениха и пак не отчита вярно. Явно аз не съм уцелила, щом при вас върши работа.

# 597
Нашия Куйко също излезе боклук,развали се много бързо,сега сме с един син с мек връх,ама нз как се казва!

# 598
  • Варна
Нашия Куйко също излезе боклук,развали се много бързо,сега сме с един син с мек връх,ама нз как се казва!

И ние сме с този синия, не знам как се казва, но дава по 2 десети отклонение на мишница.

# 599

И нашият е същият  Peace

ПП-Дани ,Самбукус Нигра ли даваш?

И нашият единият е същият. Като го държа 5мин. и отчита точно като живачният(даже днес мерих сутринта едновременно с него и живачния от 2те страни). То и в опътването май си пише, че сигналът отчита за ректално мерене, а за подмишница трябва да се изчака още. Имаме и един Citizen, ама Quiko понеже е гъвкав, ми е по-удобен.

Общи условия

Активация на акаунт