Боледуване на децата ни – тема 22

• 47 127
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Дъщерята на моя приятелка в София,на 10 е,е от няколко дни с темп.и кашлица.Уж докторът казал,че не била за АБ,но вече няколко дни не се променя състоянието и тя е притеснена.Темп.предимно вечер вдига,но е височка.

# 661
  • shumen
Фел,благодаря.За Рекомфорт знам,но нямам под ръка и нямаше кой да пратя на денонощна аптека.Явно ще трябва да взема да имам и от него.

# 662
  • На брега на морето
Сякаш и моята дъщеря се сдоби вчера именно с този вирус кашлица и температура.
Сутринта нищичко й нямаше, беше си в перфектно здраве, на обяд в яслата започнала да кашля и вечерта 39 температура.
Направо не знам какво да правя, лекарката й днес не работи, а утре семейно трябва да пътуваме..

# 663
Добро утро,някакви отзиви за Флавамед ?

# 664
Момичета има ли актуален вирус с темп.и кашлица в БГ в момента?
При нас започна с кашлица, а после вдигна и температура. А кашлицата е толкова гадна, че предизвика и повръщане. Отделно, че и нослето вече тече здраво.
Приятелката ти да си вземе детето и да му пусне малко кръвни изследвания за своя сметка, но и да води през ден детето да бъде преслушвано.  Peace

# 665
  • Куциндрел
Сякаш и моята дъщеря се сдоби вчера именно с този вирус кашлица и температура.
Сутринта нищичко й нямаше, беше си в перфектно здраве, на обяд в яслата започнала да кашля и вечерта 39 температура.
Направо не знам какво да правя, лекарката й днес не работи, а утре семейно трябва да пътуваме..
Пусни й кръвни изследвания днес и ЦРП.

Лисе, не сме го пили, но подобен сироп (със същото акт. в-во), така ни разкашля.... и мен, и малкия. Кашляхме като дърти каруцари. newsm78

# 666
  • На брега на морето
И за разкош видях и налепи по гърлото, това й е обичайният номер на дъщеря ми. След като ги видях тези налепи вече картината ми е напълно ясна. Това се случва за 3 път последните 5 месеца. И бактерия лекувахме в гърлото, уж я излекувахме и пак....

Имам приятелка представителка на Флавамед, много хубав бил, но е подходящ само за влажна кашлица.

# 667
Хм,значи да не го взимам,то и на мен ми го бяха предписали,но не го взех,питах ,понеже малката понакашляше от снощи,не много,но все пак ...

Иначе давам инфлуцид за момента и чайове много  Peace

# 668
Момичета, сега като почнахме АБ от понеделник, сополите кога да очаквам да поспират или поне да се поизбистрят newsm78 Че са си жълто-зелени още и си текат прилично newsm78

# 669
лиске- при суха кашлица синекод или фитолор сме ползвали преди Peace Дано не се задълбочи.
Цветна палитра- според мен цветните сополки след поне 3 дни трябва да се изсветлят..
Моята вече лепна вируса който върлуваше в къщи. СЛед 10 дена пазене с маски и т.н  (всички в къщи го карахме), но май при нея изглежда да е само сопол и малко я наболяваше гърлото. ако се размине само с това, ще е чудо на чудесата Praynig

# 670
Лисе,ако кашля си я заведи да удари ЛЛ една слушалка,да си спокойна и да си знаеш какъв сироп да даваш!Зависи и самата кашлица от какво е провокирана,актуалния вирус почва различно,при едни Т,при други кашлица,при нас сопол и тогава кашлица,абе луда работа!

# 671
Лилия ,да,май така ще направим  Peace Ама сигурно ще я викна в нас довечера.

# 672
  • shumen
Лисе,аз сиропи на своя глава не давам.Винаги го водя педи да го чуе и тогава.Иначе Флавамед е изписвала на мен и се скъсах да кашлям.
Аз днеска съм добре.Явно снощи е било нещо инцидентно или съм била настинала.
Цветна палитра,поне 3-4 дни след АБ сополките трябва да започнат да изсветляват.Аз на мен си слагах какво ли не за моята хрема и накрая си капах 2-3 дни Цилоксан и изчезнаха.

# 673
Ох,ние я викнахме вкъщи,всичко било наред  Peace

Иначе сега четох,че и при нас имало доста болни от грипа  ooooh!

# 674
Имоята дъщеря лепна от този вирус-кашлица с Т./не по-висока от 38.4/.Водих я на лекар,изписаха и инхалации с Пулмикорт за 3 дни и Изопринозин за 1 седмица.Днес е трети ден от първите симптоми и вече е по-добре-почти не кашля,Т.-37.3-37.4....Оф,дано да оздравяват бързо всички мъничета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт