Боледуване на децата ни – тема 22

• 47 171
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Пазихме, пазихме детето с маски и отделни стаи да не се зарази и след 7 дни днес ми вика "боли ме гърлото". Не съм я водила на доктор, няма Т все още, но се вижда дясната и дъга леко червена. Тъпча с тонзилотрен и разните други хомеопатични от доктора които ни изписа 3 месеца да ги взима след пневмонията та се надявам лекичко да се разминем.. Не е ходила на детска, в къщи седи си, та ако сега пак лепне нещо, не знам Sad
Цветна палитра, Дани,Силве, Лилия Златна- дано се оправят вашите съкровища бързо  Praynig Hug

# 526
Ние вече сгъстихме секрета,сега остава и да изчезне,от днес сме с нова схема,но няма начин!Вече спокойно мога да кажа,че сам доволна от боаронската хомеопатия,колкото и да я плюят,на фона на химията,която сме изпили,това си е супер,държа да отбележа обаче,че за мен си е за хора без работа,тва схеми,тва консистенция на сопол,5 хомеопатии да изредиш по 3-пъти за деня  JoyВ никакъв случай не искам нещо да ви настройвам и го пиша с най-добри чувства,защото бях обещала още като се записахме да споделя как ни понася!Всички болни да оздравяват! Hug Hug Hug

# 527
Ние бяхме одеве на преглед. Чисти гърди, леко зачервено гърло. Минахме при личния и при педиатъра. Личният е хомеопат и ни изписа разни гранулки и да си продължаваме с инфлуцида, а педиатъра сироп за кашлица, Олинт и антибиотик за всеки случай, ако продължавал с висока Т и утре(той през нощта ми вдига 39). Одеве беше с 37.6.

teta75, вие като го карахте тоя вирус, какъв цвят ви бяха сополите newsm78 Тоя зелен цвят малко ме шашка Embarassed

Зелени бяха... Три дена вдига Т, предимно вечер, денем-не. За сополите пръсках Биопарокс - той е с АБ, той става и за гърло.. Детето обаче нещо не го долюбва, ама пръскахме в нослето три пъти дневно...

Сопола спря да тече зелен напред, но остана подсмърчането. Подозирам третата сливица, че ми говори и носово още.. Thinking

Дани, благодаря че питаш...вкъщи сме си, тази седмица го гледа ММ, аз от понеделник съм две седмици отпуска, че да го опазим здрав поне за ЕЕГ-то...после незнам как и дали ще го пускам на детска..

ПП...връщам се от работа днес по-рано към 16ч, и виждам ММ пред входа сам #Crazy Сърцето ми изскочи-микам си детето само ли е горе, лошо ми стана...Питам го къде е Бобчо, той мчи вика-тука е , играе...Не искал да спи и го извел. Обаче без шал, гърлото голо, скиорския панталон на голи крака облечен ooooh!, от мокрия сняг цялото му яке мокро отпред...кво да ви разправям. Забрах детето веднага да го преобличам, ММ се сърди, че съм го прибирала..вика да си играел още...

Ей, добре че от утре аз си го подхващам...

# 528
До болка позната картинка е това с мъжа ти.Моят е същия,трябва всичко да поръчам-яке,блуза,потник,клин и т.н ooooh!

# 529
  • Куциндрел
Стига, бе. Времето днес беше супер, не е за навлечено дете, може би само с шал, но не и клин под скиорския панталон.  newsm78
Във върлите студове около Коледа не съм слагала клин под ватирания шушляк.
Нищо му няма на детето. Тези деца трябва и да се каляват. До сега на моето дете нищо не му е ставало, че съм го извела със сополи навън. Единствено, ако е с Т или видно е болно, не го извеждам.
Не забравяйте, че децата не стоят на едно място и винаги им е по-топло, отколкото на нас. Навличането на дете дава точно обрания резултат на очакваното. Peace

# 530
Пазихме, пазихме детето с маски и отделни стаи да не се зарази и след 7 дни днес ми вика "боли ме гърлото". Не съм я водила на доктор, няма Т все още, но се вижда дясната и дъга леко червена. Тъпча с тонзилотрен и разните други хомеопатични от доктора които ни изписа 3 месеца да ги взима след пневмонията та се надявам лекичко да се разминем.. Не е ходила на детска, в къщи седи си, та ако сега пак лепне нещо, не знам Sad
Цветна палитра, Дани,Силве, Лилия Златна- дано се оправят вашите съкровища бързо  Praynig Hug
Кремика да споделя че от известно време като застудя повече и моето момче така се оплаква понякога сутрин, сигурно му се налепва някакъв секрет, давам тонзилотрен или хомеовокс и досегя се е разминавало, дано и при вас да е само от промяната на времето или транзит да минава нещо; и моето дете не ходи на градина та и аз се чудех ...

# 531
Стига, бе. Времето днес беше супер, не е за навлечено дете, може би само с шал, но не и клин под скиорския панталон.  newsm78
Във върлите студове около Коледа не съм слагала клин под ватирания шушляк.
Нищо му няма на детето. Тези деца трябва и да се каляват. До сега на моето дете нищо не му е ставало, че съм го извела със сополи навън. Единствено, ако е с Т или видно е болно, не го извеждам.
Не забравяйте, че децата не стоят на едно място и винаги им е по-топло, отколкото на нас. Навличането на дете дава точно обрания резултат на очакваното. Peace

Еми незнам...може и аз да бъркам. Но на мен днес без чорапогащник ми беше хладно. Зиморничива съм, детето е точно като мен-едно към едно, кръвната група и резус фактора ми е взело, абе всичко...

А за каляването съм го калявала като бебе-като се сетя,  при минусови градуси в количката в града ходихме, без да го завивам с одеяло, само с един космонавт тънък..ама тогава бях смела. Сега не съм..страх ме е от много неща... Tired

# 532
  • Куциндрел
То на мен ми е студено и с чорапогашник. Моето си казва вече кога му е студено, ако е вкъщи се облича. Гледам да не го навличам много, даже и вкъщи.
Не помните ли как сте се къпали в студеното море с кеф, родителите са ви казвали - ще измръзнеш, а вие сте се чудили защо? Това е защото на децата им е по-топло от колкото на възрастните.

При повечето деца е въпрос на свикване, разбира се не да го извеждаш голо на студа.
Най-добре е децата да се научат да си казват, ако им е студено. Peace

# 533
Сори,ма на мойто никога не му е студено,даже навън да е -15.И на другия ден се тръшва болна.Нямам и вяра още!

# 534
Мале,и аз съм от зиморничавите,ММ ме е намирал април месец завита през глава и с духалка пусната  Mr. Green

# 535
и аз съм зиморничава за съжаление...гледам детето да не го навличам, ама не знам колко се справям..
Засега след няколко таблетки тонзилотрен ни ми е кихала, ни се е оплаквала от болки в гърлото. Дано са разминем..ама баш си имаме вирус в къщи - всички го изкарахме, само то сега се бори най-вероятно. Praynig

# 536
То нали знаете - няма лошо време, има неподходящо облекло.. Peace

И в минус 15 градуса ми е ок, ако съм доволно облечена и екипирана.. Mr. Green

# 537
ох, пак болнички дечица има в темичката. бързо да се оправят всички!  Hug
мм се оказа, че има кардиологичен проблем и стрептококът го е изострил, нощес го приеха в болница за изследвания, с много високо кръвно, разстройство, повръщане, температура, обезводнен. много се притеснявам за него!
малката съвсем се излющи около устата, направо рани станаха. мажа с линола, но няма подобрение. а и тя все си облизва устните, пипа с ръце и така влошава положението. педи каза, че е от скарлатината, да не съм я мажела с нищо, но като ме знаела, можело да ѝ слагам кремче цикабио.
иначе е добре  Praynig църка и прави белички.
аз също се посъживих, ние двете май вече сме на финалната права, само и таткото да се оправи...
яд ме е, че хвана скарлатината, а уж я пазехме вкъщи. не знам вече дали да не я пусна на градина като се възстанови, хем скучае и ѝ е мъчно, хем нищо не опазих.  Confused

# 538
Оффф,Силви...гуш.Твоят мъж вода не пиеше ли?Как се обезводни?Ужас!Баси гадната болест Sad

# 539
Силве, и от мен имаш прегръдки...

Че тя тай скарлатина, ако малкия , недай си боже де, някой ден я домъкне вкъщи, и ние с баща му ли ще я караме.. Shocked Мале, баси и така нататък....ужас..

Нали нямаше имунитет при нея и може да те повтори? newsm78

Дано ТМ бързо се оправи.. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт