Банята - тема 22

• 89 087
  • 770
  •   1
Отговори
# 405
По мои наблюдения колкото струва имота, долу-горе толкова излиза и ремонта в него.
Преди 3 години си купихме апартамент, до него момент само обикаляхме по света и у нас. Но от както станахме горди собственици на собствено жилище, почивките секнаха и ремонтираме по едно-две помещения всяка година. В момента започва последния етап от ремонта и за лятото-есента съм планирала пак почивчица в чужбина.
За мен трябва да има баланс в живота. (Според мен) няма как да ходиш на почивка по топлите морета, а плочките в банята ти да падат.

# 406
Здравейте   bouquet
Има ли някои дами, които са си направили оранжеви или зелени бани?
Можете ли да ми дадете идеи за плочки и как да се подредят? Ако някой качи и снимки как се е получило ще съм мнооого благодарна.  Grinning Банята ми е малка, а стените са с различна височина, т.к. покривът е скатов и много съм объркана в аранжировката на плочките  Embarassed Embarassed Embarassed

http://baniastil.com/%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%B7 … en-(14)-6320.html Тези зелени плочки са готини, но белите от комплекта са като за болница  Rolling Eyes

http://baniastil.com/%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%B7 … -colors-4698.html
Тези също са симпатични, има зелени и оранжеви

# 407
Преди няколко страници говорихме за цветните плочки ... ориентирай се към някакви други плочки, много крещяши цветове.

# 408
Преди няколко страници говорихме за цветните плочки ... ориентирай се към някакви други плочки, много крещяши цветове.

Идеята ми е да се получи свежо, а не сиво или тъмно + това банята е малка и тъмни цветове допълнително биха я смалили визуално.  Confused Нещо не можах да намеря дискусията ви за цветните плочки. Cry

# 409
http://www.tera-in.com/promo.php?l=b
тук ще ти направят проект и ще те консултират има страхотни плочки Hug, много сме доволни Peace

# 410
  • София
Здравейте   bouquet
Можете ли да ми дадете идеи за плочки и как да се подредят? Ако някой качи и снимки как се е получило ще съм мнооого благодарна.  Grinning Банята ми е малка, а стените са с различна височина, т.к. покривът е скатов и много съм объркана в аранжировката на плочките  Embarassed Embarassed Embarassed
Аз имам зелена баня, с такива плочки:
http://www.opoczno.eu/aranzacje/pokaz/ashow/__pl__aranzacje__pokaz__86/
Ще ти пратя няколко снимки на лични  Simple Smile   

# 411
Здравейте   bouquet
Можете ли да ми дадете идеи за плочки и как да се подредят? Ако някой качи и снимки как се е получило ще съм мнооого благодарна.  Grinning Банята ми е малка, а стените са с различна височина, т.к. покривът е скатов и много съм объркана в аранжировката на плочките  Embarassed Embarassed Embarassed
Аз имам зелена баня, с такива плочки:
http://www.opoczno.eu/aranzacje/pokaz/ashow/__pl__aranzacje__pokaz__86/
Ще ти пратя няколко снимки на лични  Simple Smile  

Супер, мерси много.Изглеждат много приятни.  Grinning

http://www.tera-in.com/promo.php?l=b
тук ще ти направят проект и ще те консултират има страхотни плочки Hug, много сме доволни Peace

Благодаря ти  Grinning

# 412

Идеята ми е да се получи свежо, а не сиво или тъмно + това банята е малка и тъмни цветове допълнително биха я смалили визуално.  Confused Нещо не можах да намеря дискусията ви за цветните плочки. Cry

Точно защото банята ти е малка и ти трябват някакви светли плочки, а това което си избрала е крещящо, а не светло. Също така ти гарантирам, че само след година и сама ще се дразниш от толкова шарения.

# 413

Точно защото банята ти е малка и ти трябват някакви светли плочки, а това което си избрала е крещящо, а не светло. Също така ти гарантирам, че само след година и сама ще се дразниш от толкова шарения.

Може би си права, ще разгледам и други варианти  Wink

# 414
# 415
Защо така се опитвате да промиете желанието на  petkova8887, та чак и да й е омръзнало след 1 година?
Една приятелка с две бани, казва, че светлата баня й доставя радост и положително настроение, за разлика от бежовата  Mr. Green

petkova8887, получава се свежо с бяло и зелено, в магазин ще ти наредят проект, и ще се ориентираш.

# 416
Като мечтател за зелена баня ще кажа, че е хубаво да е в съчетание с бяло. Има и вариант предимно бели стени с акценти в зелено и мебелите за баня също в зелено. Приятели имат така изпълнен дизайн и е много свежо.
Така си направих лайм залено едната стена и в спалнята за акцент другите стени са много светли и стана добре. Всичко зелено и на мен ми идва в повече.
- акцент

# 417
Е, чак да промиваме  Laughing Тя ако е сигурна какво иска, въобще няма да се вслуша в какъвто и да е съвет, така и трябва да бъде. Само изказваме мнение. За мен "свежа" баня може да се постигне и без зелено/оранж, които, за жалост, неизменно и аз свързвам с омръзване след малък брой години. Може и да греша. Ти имаше зелена баня, нали? Може да си от полза на момичето   bouquet

# 418
Петкова887, според мен малката баня изисква светли плочки. Бялото си е класика, а зеленото е много свеж цвят, стига да не я направиш цялата зелена. Преди 25 години си направихме банята с бели правоъгълни плочки, зелени фуги, зелена вана и зелено огледало. Ами и до сега си звучи добре, не е омръзнала, даже и на младото поколение, което живее в жилището. Според мен е въпрос на добро дизайнерско решение и мярка.

# 419
Ами на мен ужасно много ми хареса тази например :

Обаче на живо плочките са снежнобели, а не както изглеждат на снимката, та затова ми се искаше да разгледам някакви реализирани проекти със зелени или оранжеви плочки  Grinning
Също така на снимката имаме два цвята зелено - за стенни и подови плочки, а на практика плочките са кажи речи едни и същи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт