Банята - тема 22

• 88 910
  • 770
  •   1
Отговори
# 75
Верка а дали е възможно да качиш снимки? Стана ми много любопитно Simple Smile

Добре, чакай да поснимам и ще изпратя.

Направих снимки, но не виждам опция да изпратя.

# 76

Трябва да се качат първо в snimka.bg или prikachi.com,например, от там се използва дадения линк за качване тук, като първо натиснеш по-горе "вмъкни връзка"..... Дано да съм обяснила както трябва Simple Smile))))

# 77
Привет на всички! Въпросът ми не е много по темата, но все пак е свързан с нея - с какво почиствате пластмасовите си шкафчета в баните? Доскоро за целта използвах разреден Цитросепт, но му мина годността, а нов не съм купувала в предвид цената. Не искам силни химии, защото вътре са четките за зъби. Така че очаквам да споделите  Simple Smile!
Заради четките не е лошо да се дезинфекцира шкафа, ползвам Доместос, понякога препарат за прозорци.

# 78

Трябва да се качат първо в snimka.bg или prikachi.com,например, от там се използва дадения линк за качване тук, като първо натиснеш по-горе "вмъкни връзка"..... Дано да съм обяснила както трябва Simple Smile))))

нещо направих, дано да стане

# 79
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

нещо направих, дано да стане
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 80
Получи се! Не бях виждала такива тапети, наистина изглеждат като истинска керамика! Благодаря много!   Hug

# 81
Получи се! Не бях виждала такива тапети, наистина изглеждат като истинска керамика! Благодаря много!   Hug

Моля, отдолу плочките са тъмно зелени сини. Като направя банята ще кача още снимки. Сега е грозна и тъмна.
Приятна вечер!

# 82
  • Русе
Преди 12-3 г слагахме такива подобни тапети в тоалетната. Вярно здрави, но с времето взеха да се разлепят ъгълчета и малко ме дразнеше. За тоалетна и мокро помещение - ок, но за баня - не съм съгласна много.

# 83
Верка, доста добре се е  получило. А и предвид минималните разходи е направо страхотно.
Ако знаех за тази опция, още преди години щях да се възползвам, а не като сега всеки път като вляза в банята да се ядосвам.
Но поне му се вижда края на скапаната ни баня.

# 84
Дами, как ви се струват тези плочки? Нужно ми е и женско мнение  Grinning

http://baniastil.com/%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%B7 … 2814%29-6320.html

# 85

http://baniastil.com/%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%B7 … 2814%29-6320.html

На мен ми харесват Simple Smile От тази серия, но в лилаво, си взехме подовата плочка и тези плочките на малки квадратчета (ползвахме ги за "вертикален декор" зад душа). Имай предвид, че малките квадратчета се фугират (не само между двете плочки) и моят съвет е да проверите дали има подходящ цвят фуга. Ние се озорихме с лилавото, в крайна сметка малките квадратчета са с бяла фуга, за да контрастира.

Успех Simple Smile

# 86
Дами, как ви се струват тези плочки? Нужно ми е и женско мнение  Grinning

На мен ми харесват Simple Smile От тази серия, но в лилаво, си взехме подовата плочка и тези плочките на малки квадратчета (ползвахме ги за "вертикален декор" зад душа). Имай предвид, че малките квадратчета се фугират (не само между двете плочки) и моят съвет е да проверите дали има подходящ цвят фуга. Ние се озорихме с лилавото, в крайна сметка малките квадратчета са с бяла фуга, за да контрастира.

Успех Simple Smile

Благодаря ти за включването  Grinning

Нямам място за душ кабина и тези полчки на малките квадратчета няма да ми влязат в употреба.
Идеята ми е да използвам стенните бели + зелени + 2 бамбука на две стени + подовите зелени.  Wink

Имате ли впечатление от продуктите на ИнтерКерамик - http://www.interceramicbg.com/interceramic/bg/index.html ? Като цени са доста приемливи, но като качество нямам инфо.

# 87
  • Под Сините камъни
И аз се чудя за Интеркерамик  newsm78 Харесала съм си тяхна душ кабина

# 88
Пепински, плочките, които си показала на мен страшно ми харесват. Аз обичам семпли решения. Не означава, че не са интересни. Просто не ме кефи да е натрупано и да "тормози" очите.

Мираж, бойлера ви в друго помещение ли е?
Иначе плочките са хубави, на мен флоралните метови ми идват струпани така. Дори и като изключа този зад паравана. Обаче, пусто, не мога да дам конструктивно решение, тотално съм зациклила днес.

Нашите врати на баня, мокро и тоалетна ще са ПВЦ. А те трите пък ще са зад интериорна врата, която "гледа" към коридора вече. Така че естетически не ми пречи. Важно ми е да не мисля за влага, надуване и мокрене. Сега сме с такива, само че с огледала, и съм много доволна.
За плъзгащите врати - чак пък да се чува на другия етаж Shocked Освен ако не става дума за панелен блок, не ми се вярва. То по същия начин, ако някой си тръшка вратата, пак ще се чува. Въпрос на експлоатация е Mr. Green Ние ще слагаме плъзгаща към кухнята, защото така доста разширихме площта на трапезната част в нея. Иначе вратата трябваше да се отваря навътре, а така посмъртно не можеше да съберем масата със столовете без да са направо наврени едно в друго.
Вярно, естетиката е важен момент, но някъде трябва да намери пресечна точка и с разума и практичността. Такава е моята философия Mr. Green

Нашите баня, мокро и тоалетна са с почти залепени плочки, ама сме далеч от финала - тепърва ще се прави хънтър, тавани, подовете.

Плочките, дори и 1-во качество да са, пак няма гаранция, че не са криви. Обаче с добър майстор ядовете остават основно за негова сметка. Нашите едните са испански, другите - турски, и двата вида са криви в някаква степен. Хубавото е че аз не забелязвам нищо като ги гледам.

# 89

Успех Simple Smile

Яяяяя това е моята баня! Simple Smile Лилз е права - малките квадратчета ги фугирахме със зелено - стана страхотно! Освен това аз смених и подовите плочки - не исках зелено,а кафяво. Пак от Баня Стил. Много хубаво се получи! Ние също нямаме душ кабина,ами сложихме прагче - кафяв и стъклен параван - матиран.

Според мен, много свежичко се получи, много си я харесвам банята Simple Smile Simple Smile

Успех и от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт