Банята - тема 22

• 88 946
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
valmigo ние правим един шкаф сами и да ти кажа ни излиза много по-скъпо защото майстора трябва да направи скица и пр. .. и да реже и сглабя по поръ4ка . Абе да не ти казвам колко ни иска за шкафа  Shocked Но имам скицата с предложение за 2 вида материали - по-евтин и по-скъп. Могат да се купят в Баухаус или Практикер или където искаш. Единия може да се излага директно на вода, другия не ... зависи къде ти е шкафа . Искаш ли имената на материалите да ти копирам?

# 646
  • Пловдив
Здравейте, и ние започваме ремонт на баня. Ще се кърти до основи и разширява (с един излишен вграден гардероб от коридора)... та имам няколко въпроса.
1. Какво ви е мнението за фиоре? Много харесвам серията Неос и Бали и се чудя, като качество как са.
Освен това имат обикновена права плочка и с фасет мисля се води... кой да избера?
2. Мнение за мебели от Vicard и Inter Ceramic?
3. Параван с плъзгащи или отварящи врати? 6мм или 8 мм.
Благодаря предварително.

Ние сме с фиоре неос. Аз съм много доволна. Ето при нас как се получи

# 647
Здравейте момичета,
гледам че от четвъртък пускат в промоция мебели за баня в Лидл newsm78 Някой някакви отзиви за мебели от Лидл. Озадачава ме ниската цена - иначе ме грабна много Smile И някой знае ли нещо относно сглобяването им?

Здравейте,
Миналата година си купих шкаф за баня. На крачета с една врата и 4 рафтчета. Не е променил цвета си, не се е раздул. Цената му беше около 50-тина лева може и малко отгоре.

# 648
  • Бургас
лято лято, аз искам имената на материалите Praynig

# 649
Здравейте момичета,
и на мен най-накрая след три години в този апартамент ми предстои ремонт на банята. Събирам идеи всякакви. Апартаментът е панелен, двустаен, краен. Банята е супер малка и е обща с тоалетна. Душ-кабината си я избих тотално от главата.По-късно ще се върна да чета и най-вече да гледам снимки, та ще съм благодарна ако някой може да ми покаже идеи точно за такава баня.

# 650
  • Берлин
Здравейте момичета,
и на мен най-накрая след три години в този апартамент ми предстои ремонт на банята. Събирам идеи всякакви. Апартаментът е панелен, двустаен, краен. Банята е супер малка и е обща с тоалетна. Душ-кабината си я избих тотално от главата.По-късно ще се върна да чета и най-вече да гледам снимки, та ще съм благодарна ако някой може да ми покаже идеи точно за такава баня.

Добре де, тук има много компетентни момичета. Но дай ориентировъчни размери все пак.
Аз съм готова с банята /почти/. Не знам как да кача снимка тук и затова и не качвам....

# 651
valmigo ние правим един шкаф сами и да ти кажа ни излиза много по-скъпо защото майстора трябва да направи скица и пр. .. и да реже и сглабя по поръ4ка . Абе да не ти казвам колко ни иска за шкафа  Shocked Но имам скицата с предложение за 2 вида материали - по-евтин и по-скъп. Могат да се купят в Баухаус или Практикер или където искаш. Единия може да се излага директно на вода, другия не ... зависи къде ти е шкафа . Искаш ли имената на материалите да ти копирам?

Много ще съм ти благодарна ако ми ги изпратиш   bouquet

# 652
Здравейте момичета,
гледам че от четвъртък пускат в промоция мебели за баня в Лидл newsm78 Някой някакви отзиви за мебели от Лидл. Озадачава ме ниската цена - иначе ме грабна много Smile И някой знае ли нещо относно сглобяването им?

Здравейте,
Миналата година си купих шкаф за баня. На крачета с една врата и 4 рафтчета. Не е променил цвета си, не се е раздул. Цената му беше около 50-тина лева може и малко отгоре.

Оф то хубаво ама аз се отказах от техните шкафове. Много груби и неподходящи за баня ми се сториха. Подобни имаше и в Кауфланд даже ги бяха сглобили и не ми вдъхнаха доверие Cry Confused Sad

# 653
по-евтиния, който не може директно да се мокри е : Dekorspan weiß, 19 mm.
http://www.behrens-woehlk-gruppe.de/files/pdf-kataloge/neue-kata … en_s49-72moni.pdf
ползват ги за всякакви мебели вкл. кухненск ии в банята ни са такива (лидл - ските Simple Smile)

другия е по-скъп и аз не го избрах, защото на мен шкафа ще ми е в то4но противоположния ъгъл на вана и мивка, т.е най-много да се влажни от пара, но аз имам и вентилатор и прозорец и ще оставим отгоре и отдолу отвори за вентилация ... сложих Декоршпан-а

другия е
HPL belegt weiß, Trägerplatte wasserfest V 100, гледам ползват го за плотове на кухни.
нещо такова:

http://www.wedig-labortischplatten.de/content/hpl-verbundplatten

# 654
Здравейте момичета,

Здравейте,

Оф то хубаво ама аз се отказах от техните шкафове. Много груби и неподходящи за баня ми се сториха. Подобни имаше и в Кауфланд даже ги бяха сглобили и не ми вдъхнаха доверие Cry Confused Sad

да, не стават ако много се запарва или се мокри  Peace

# 655
Здравейте момичета,

Добре де, тук има много компетентни момичета. Но дай ориентировъчни размери все пак.
Аз съм готова с банята /почти/. Не знам как да кача снимка тук и затова и не качвам....

Банята е около 1.6м/широка/ и около 2м дълга, като в едната си част е по-тясна  заради пакета. Вратата е по средата на едната дълга стена, като вляво е тоалетната, срещу вратата е мивката/като тоалетната и мивката са свързани с пакета/, а от ляво е душа. Доста е тясничко

# 656
  • Берлин
Здравейте момичета,

Банята е около 1.6м/широка/ и около 2м дълга, като в едната си част е по-тясна  заради пакета. Вратата е по средата на едната дълга стена, като вляво е тоалетната, срещу вратата е мивката/като тоалетната и мивката са свързани с пакета/, а от ляво е душа. Доста е тясничко

Значи почти като моята 1,50 на 2,25... Сега някой да даде инструкция как се качват снимки и ще ти предложа план - с тоалетна и параван. И мога да кажа,че банята ми е една от най-красивите,които съм виждала.  Peace макар и недовършена...

# 657
  • София
Здравейте!
От известно време чета старите теми, защото ни предстои основен
ремонт на банята и откривам в тях доста полезна информация.   bouquet
Като наближи още малко ремонтът, ще почна и да питам.  Simple Smile

Сега някой да даде инструкция как се качват снимки и ще ти предложа план - с тоалетна и параван.

PAPURCHE MEHURCHE, първо трябва да качиш снимките в някой
сайт, например http://imgur.com/. След това да копираш
директния линк, който ще ти даде сайтът и да го сложиш тук,
използвайки опцията "Вмъкни изображение" - .
Ще ми бъде интересно да видя снимки на твоята баня.  Hug

# 658
0844699

Значи почти като моята 1,50 на 2,25... Сега някой да даде инструкция как се качват снимки и ще ти предложа план - с тоалетна и параван. И мога да кажа,че банята ми е една от най-красивите,които съм виждала.  Peace макар и недовършена...

И на мен ми стана интересно да видя снимки, събирам идеи всякакви.
Като почнеш да пишеш съобщение, над полето в което въвеждаш текста има два реда с бутони. Вторият бутон на втория ред/като снимка/ е за вмъкване на изображения, но снимката трябва да е с определен размер/ да не е много голяма/

За момента съм решила, че пакета ще го затворя с плочки, тип мозайка/като за басейн/ като от същите ще сложа и на стената с душа. Цветът мисля да е в светло и тъмно бежово, а всички плочки искам да са матирани. Фризове искам с орнаменти, не със шарки, като искам и огледалото да е обкантено със същия фриз и да е като "вградено".

# 659
Марсинка, аз качвам снимки в snimka.bg Правя албума публичен и давам линк към него тук.
Вероятно има по-лесен начин, но аз не знам.

Може ли да ме ориентирате за добри марки за аксесоари за баня. Трябват ми само 2-3 закачалки за кърпи и таолетна хартия. Нищо претенциозно, но ми се иска качествено. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт