Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 271
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, нуждая се от бърз отговор на един въпрос. Мога ли да си взема болничен за бременност, въпреки че още не съм в 12-та седмица?

# 361
Здравейте сладурки    bouquet

Много сте изписали Simple Smile аз вчера бях на консултация ..теглиха ме,мериха ме..обичайните неща,резултатите от изследванията са в норма . Сега си чакам с нетъпение прегледа за  ФМ на 17 -ти  да видим бебчо. И при мен гаденето си продължава с пълна сила... Sick

Пожелавам на всички болни мамчета бързо оздравяване...и препоръчвм Клеева тинктура да се пие. Тя е напълно естествен продукт и казват за нея ,че е естественния антибиотик...мисля,че по никакъв начин няма да навреди !

Shmoksi ще чакам да побликуваш тоя метод с пръстена да го изпробваме Wink newsm53

Хубав ден на всички!

# 362
Здравейте, нуждая се от бърз отговор на един въпрос. Мога ли да си взема болничен за бременност, въпреки че още не съм в 12-та седмица?

Разбира се,че можеш да зи вземеш болничен..аз също си вземах вчера ,а съм в 9 седмица Simple Smile

# 363
мисля че само ако гинеколога ти ти измисли някакъв проблем и след престои в болницата по някаква клинична пътека

# 364

Разбира се,че можеш да зи вземеш болничен..аз също си вземах вчера ,а съм в 9 седмица Simple Smile

Аз в 7 седмица се записах на ЖК и още тогава ме питаха дали искам болничен , трябва да може.

# 365

Аз в 7 седмица се записах на ЖК и още тогава ме питаха дали искам болничен , трябва да може.
А за София ли става въпрос?

# 366

Не за Варна , но би трябвало навсякъде да е еднакво Simple Smile
А за София ли става въпрос?

# 367
Да, за София.

# 368

Къде си на ЖК, при кой лекар? Моята лекарка ми каза, че чак в 12 седмица ще ме запише..
Ако не ми даде болничен обаче другия път ще я сменя, защото не издържам на работа вече с тези нощни смени.
До края на бременността ли излезе, в смисъл ще ти дава без да те кара да ходиш в болница нали? А плаща ли се за болничните?

Hug

# 369
Аз не си взех болничен , защото работата ми е лека и ще карам докато мога Simple Smile яя

# 370
А, значи не съм разбрала, извинявай.  Hug

И все пак са ти предложили болничен? Пиши ми на лични ако искаш, къде ходиш?
  bouquet

ПС И аз чакам поверието с пръстена да го пробвам за пола!

# 371
  • София
Това с пръстена аз доколкото знам е, че се връзва на конец, залюлява се и се оставя да спре. Ако се клати напред назад като махало е момче, а ако е в кръг е момиче. Други гадания за пола са със смяната на кръвта на партньорите икитайски хороскоп за пола, може да потърсите в нета.
Всички сашета, които са на основата на парацетамол могат да се пият при бременност и кърмене.

# 372
Елсол е описaлa опитa с пръстенa много точно, единствено стaрите бaби кaзвaт, че ще е по-достоверно aко имa дългa косa бъдещaтa мaйкa дa си откъсне косъм и дa го ползвa вместо конецa. Пробвaйте вие, aз ще пробвaм със сигурност, но кaкво ще покaже зa две бебетa незнaм  hahaha

# 373
  • Ботевград
С косъм пробвах и се клати напред назад с халката ми Laughing
Нооо не мисля,че това ще познае..Ще си чакаме ФМ 😁😁😁

# 374
На мен това с пръстена са ми го правили отдавна показва 2 момичета.Първото ми го позна ще видим за второто.

Общи условия

Активация на акаунт