Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 249
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Благодаря за мненията и прегръдките. Когато ме преглеждаха с вагинален ехограф имаше малко зацапване по него, но на бельото още нищо. Четох в чужди сайтове, че със седмици може да чакаш за да се изчистиш сама (при риск от инфекция) и нали там преглеждат в 12 г.с., жените се оплакваха след мисед или кухо яйце как не искат да ги прегледат изобщо до 12 г.с. и те са на тръни. Ще чакам или да се изчистя или за някакво чудо, но ехографа е качествен (в Щерев), а вече трябваше цял ембрион да се вижда. Знам кога съм забременяла, не съм правила секс след това, тестове за овулация също +. Лошото е, че трябва да се върна на работа и влизам в други релси, мъжа ми е доста по-възрастен и това е риск (макар че вече даже жени раждат на 40-45), отделно не ми се чака пак 6м. ако се наложи аборт. Много голямо емоционално разочарование, радвам, че няма поне ембрион като предишния път. И ме е яд, че послушах гинеколога и не пуснах и други изследвания.
 На тези с първи бременостти се радвайте, защото тя е най-лесна, предвид това, че не се грижите за дете. На мен ми беше много приятно. Успех!!

# 436
Балтазара много съжалявам за случилото се Sad Аз имам един мисед, кухо яйце, чаках като теб сама да се изчистя.Чаках цяла седмица, а се оказа че не е трябвало.Вместо да се изчистя се беше получила инфекция, та се наложи незабавен кюртаж.Моя съвет е да не чакаш сама да се изчистиш а да отидеш в болница!За чакането е по-добре да изчакаш 6 месеца, за да може да ти заздравее и да се възтанови организма.Аз чаках точно 6 мес и на 6-я забременях, а после и родих моето прекрасно момченце Simple Smile Пожелавам ти и на теб  Hug

Сега да се похваля и оплача Simple Smile Вчера ми беше дългоочаквания преглед.Чухме с ММ сърчице.В 8 г.с. съм, но по ембрион съм в 7 г.с. предполагам че заради по-късната ми овулация.За сега всичко е наред.Проблема е че сега съм отпуска след майчинство и се оказа че трябвало да се върна на работа за една седмица за да мога да изляза пак болнични.Работата ми е много тежка, а и не знам как ще реагират шефовете на информацията че се връщам само за 2-3 дена.Да не говорим че не знам как ще им обясня че няма да мога да вдигам тежко, да бързам....ми то все едно се връщам да се размотавам 2-3 дни  newsm78 От сега усещам че много ще ми се зарадват  Confused

# 437
И не на последно място пак да ви подсетя Simple Smile Който желае да се присъедини към групата ни във фейсбук нека да ми пише на лично съобщение  newsm03

# 438
Привет  Hug  с първата бременност усетих бебето в 15г.с, описвам го като 'почукване', таткото имаше късмета да си е в къщи и веднага си сложи ръката и той и го усети 4-5 пъти да го побутва по дланта  Heart Eyes, иначе около 12-13г.с усещах само пърхане и бях сигурна,че е бебето а не стомаха ми, после на ФМ в 12г.с се потвърди защото го виждах как шава и го усещах, беше много странно и приятно чувство  Flutter

# 439
  • София
Да видиш колегите как са за няколко дена, да полафите Simple Smile Да им правиш компания. А платена отпуска не може ли?

Аз чаках точно 6 м. след първия, явно трябват и изследвания вече.

# 440
Не трябвало да съм на работа, аз иначе си мислех и за неплатена ако трябва,ама не можело Sad

# 441
Baltazara ..съжалявам много за случилото се ooooh! Пожелавам ти бързо възстановяване и да се похвалиш с хубава новина в най скоро време  Praynig Hug

# 442
  • София
Балтазара много съжалявам за случилото се Sad Аз имам един мисед, кухо яйце, чаках като теб сама да се изчистя.Чаках цяла седмица, а се оказа че не е трябвало.Вместо да се изчистя се беше получила инфекция, та се наложи незабавен кюртаж.Моя съвет е да не чакаш сама да се изчистиш а да отидеш в болница!За чакането е по-добре да изчакаш 6 месеца, за да може да ти заздравее и да се възтанови организма.Аз чаках точно 6 мес и на 6-я забременях, а после и родих моето прекрасно момченце Simple Smile Пожелавам ти и на теб  Hug

Ванина как разбра за инфекцията-ехограф, температура или?

# 443
Балтазара, съжалявам. Всичко ще е наред! Аз май не познавам жена без неуспешна бременност  Confused За щастие обикновено не се случва при първа бременност. Съвсем различно е, когато вече имаш детенце, поне при мен.
Ванина, според мен потърси информация и другаде. Това не може да е вярно според мен. Познавам майки, които не са се връщали на работа (освен ако не са минали с уговорка с работодателя).
Аз знам, че не усещам бебето толкова рано. Някакви газове вероятно.
Мен докторът ме гледа с коремен ехограф в 5 г.с. Много се учудих. Защо ли така?!

# 444
 Biskvitka87  може би си по-слабичка, тогава има вероятност да се види добре.

# 445
Аз сега нищо не усещам, но с миналата бременност точно в такава ранна седмица усещах нещо като гъделичкане, много преди да усетя ритник от бебето, което пък стана в 17-та седмица.
Така че напълно възможно е да усещате нещо и то наистина да е свързано с движенията на бебето. То е специфично и не прилича на друго, което сте усещали преди бременността, така че лесно се разпознава.

аз с предишните ми бременности не съм усещала неща в ранните седмици, затова сега се зачудих дали не си въобразявам. Но смятам, че има нещо. Явно си е различно

# 446
Здравейте,момичета!!!
Току що се връщам от преглед-имаме си тупкащо сърчице !!!Видяхме крачета,ръчички,пъпна връв...!Плацентата е започнала да се образува и засега всичко е ок!!!Даже по време на прегледа бебчо се размърда !!!
Определиха ми термин за 13.09!Да споделя само,че аз съм на 13.11,а сина ми е на 13.12 !!!
Съжалявам за лошите новини,но смело напред и в най-скоро време чакаме добри новини!!!
Хубав ден на всички!!!

# 447
браво браво браво
!!![/b]   bouquet

само да спомена - ако все още не сте регистрирани за консултация,  - ако вземат да обявят във вашия регион грипна епидемия, гинекологът няма да иска да ви регистрира докато не мине. епидемията трае към 2-3 седмици и не е същото като грипната ваканция. Мисълта ми е, ако очаквате всеки момент да обявят епидемия - побързайте и опитайте да се регистрирате, иначе после няма да може докато не мине епидемията.

не че е фатално но аз не обичам да отлагам

# 448
Ако е на частно,няма проблеми.

# 449
Здравейте, момичета

Днес се регистрирах за женска консултация и се оказаха нещата доста по-различни от първата ми бременност. Взеха ми проба за цитонамазка и микробиологично изследване, дадоха ми направления за кръвни изследвания, HIV, Wassermann....

Вече имам час за биохимичен скрининг.

Т.е. приятно съм изненадана..................

Записването ми стана със седмица по-късно заради грипната епидемия....

Общи условия

Активация на акаунт