Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 215
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Гери, стискам палци всичко да е ок, ама утре на лекар веднага. fingerscrossed

Ние дори го чухме сърчицето, пусна го на апарата и се чу Heart Eyes
На всички препоръчвам да си купите инхалатор, не са много евтини, но определено си заслужава покупката. Ние взехме преди 4 години заради честите кашлици на каката, обаче и ние го ползваме.
Редовно при хрема си правех инхалации с физиологичен разтвор и кармолис и много бързо ми минаваше, а по принцип хремата ми е доста упорита. При кашлица също си правех инхалации с физиологичен разтвор.
Има различни накрайници и е много удобен. Peace (егати рекламата направих Laughing)
А миризмите...нямам класация, но има неща, от които много гадно ми става. Например препарат за под (уж на хубаво мирише) Sick, тежък парфюм и лак за нокти и лакочистител, за друго не се сещам, обаче всичко усещам. А в градския транспорт си имам тактика, и без това сега е сезона на шаловете, моят си мирише хубаво, та си го слагам на носа и не усещам нищо около мен.
Радвам се, че ми мина зверския апетит, но ми става много зле, ако огладнея и не хапна нещо. Sick
Иначе вечер към 19,00 часа все едно Сънчо ме посича и ставам като парцал, нямам сили нищо да направя. Добре, че ММ много ми помага. И в 21,30 си лягам да спя newsm46
И ми продължават пробождащите болки в корема, но били нормални, та и това не ме плаши.
Спирам, че стана роман, лека нощ Hug

# 556
Добро утро и добре дошли на новите мами. В петък видяхме сърчице и сега очаквам следващия преглед при д-р Кирякова в Токуда при която смятам да си следя бременоста и живот и здраве да родя.
derelli, и аз първите два прегледа ходих при д-р Кирякова в Токуда, но сега си записах час за рег.ЖК при д-р Евтимова, защото тя работи по ЗК. При Кирякова мисля да ходя от време на време и живот и здраве и аз съм решила при нея да раждам Simple Smile

# 557
  • Северо=Западналия край
мИ Мен ме гледат с коремен, за това питах, но апарата е от старите, може би затова не ми спомена. Все пак изображението е още безформено и може би не се вижда.

В коя г.с си? Може и да има пулс, но лекаря да не ти е казал. Моята не ми каза, аз я питах има ли и тя потвърди.
Ако ходиш по здравна каса и имаш едни бележки, там пише дата на термин, дата на закъснение, сърдечни пулсации..
В 7 г.с. съм, ще питам другия път че ми е любопитно. По ЗК съм, на мен нищо ми не даде док, писа на компютъра и после сложи документите в папка. newsm78

# 558
Здравейте,

Ние чухме сърчице с вагинален ехограф, беше много интересно Simple Smile И наистина се вижда как тупка, то сърцето е половината от плода   Laughing

За миризмите, на мен от няколко седмици ми е лошо по цял ден, но не твърде много и не повръщам. Освен в случаите от разни силни миризми, общо взето всичко, което е по наситено не ми действа добре - ароматизатори, парфюми, цигари и т.н. Ние сега се местим в ново жилище и е ужас просто, първо ми миришеше на куче, т.к. предишните ползватели са имали куче, сега мирише на новия диван от лак и не можа да се насиля да се пренесем, всеки път като отида и повръщам  Cry За това сега живеем временно при моите родители Simple Smile А мъжът ми се чуди кога ще идем в новия апартамент без да повръщам Rolling Eyes

Здравей Lili_f, вчера ме регистрираха и ми пуснаха направление за първите изследвания - микробиология и цитонамазка (на мен цитонамазка ще ми пусне по-късно, защото правя терапия за задържане), пълна кръвна картина, глюкоза, урина. Може да пускат и допълнителни, като TSH, които минават по здр. каса, но са по твое желание.
Mi6ka а ти в коя седмица си?

# 559
  • Ботевград
Момичета,от понеделник нямам нет..някаква повреда и не съм много активна..Но от телефона не е много удобно..Ще добавя на първя страничка при първа възможност днес или утре надявам се...
При мен нищо ново..Леко съм болна,но днес се чувствам по-добре и се надявам да премине и тази гадост  #2gunfire
Чакам понеделник за ФМ с нетърпение  Heart Eyes

# 560
Момичета,

на мен днес сутринта ми потече кръв от носа. На някоя от вас случвало ли се е ?

# 561
Здравейте мамчета. Следя ви с интерес и ми направи впечатление, че чета отговори пък незнам в коя седмица сте. Предполагам, че доста по лесно и удобно за всички ни ще е, когато публикуваме да вписваме и коя седмица сме.

Аз съм вече 9г.с. и днес имам час при доки. За първи път ще ми е, тъй като от 5г.с. до 7г.с. бях в болница (Пещерска или Хирургиите в гр. Пловдив) заради прокървяване и докато не спря не ме изписаха. Доста се бях притеснила. Това ми е и първа бременост и се надявам вече всичко да е наред.
Сърчицето го чух в 7г.с. с вагинален ехограф в болницата.
Стискайте ми палци днес  Praynig

# 562
Аз съм в 11-та седмица  Peace Peace
Бях си взела направление от личния лекар още в 5-та седмица и същия ден ме записаха гинеколожката и на женска конкултация, но и направлението ми беше за такова. Не ми е казвала, че ми е рано, дори още тогава ми пусна и изследвания.
На 23-ти имам час за ранен БХС.
За първа страница - втора бременност, термин 06.09.2015г.  Peace
Хубав ден на всички Hug

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 10:20 от Анонимен

# 563
_Мама_, виждам, че на първата страничка за дата 14.09.2015 няма вписана мама Wink

Когато се добереш до компютър, впиши мен - ако обичаш впиши трета бременност. Да бъдем позитивни и да броим само успешните!

Wink

# 564
  • Ботевград
Радвам се ,че се увеличаваме мамите с трето бебче Simple Smile Ще ви впиша при първа възможност..Аз от днес влизам в 12 г.с  и се надявам на ФМ в понеделник да ми дадът предположение за пол Simple Smile Дано всичко е наред с всички ни  Praynig Hug

# 565
за направлението - благодаря за съвета. Ще се обадя на личната действително, за да не се случи така, че да изтече, и после да не желае да ми даде друго. Малко се съмнявам дали ще стане това с анулирането, защото тя ми го е издала януари, а вече сме февруари.?
  bouquet
да, най добре и звънни.., с анулирането в случая може наистина да не стане, но тя най добре ще каже. Аз моето го върнах след няколко дена.

# 566
Сърчицето май никоя от нас не го чува, просто така си казваме.

Зависи от това колко е добър ехографа.При първата ми бременност ехографа беше по-стар и само се видяха пулсациите.Сега обаче ехографа е нов и доста добър и се чуват директно пулсациите и на монитора се вижда самата червена линия на ритъма на пулса  newsm53

cvete26 на мен от 5 седмица някъде постоянно ми тече кръв от носа.

# 567
Радвам се ,че се увеличаваме мамите с трето бебче Simple Smile Ще ви впиша при първа възможност..Аз от днес влизам в 12 г.с  и се надявам на ФМ в понеделник да ми дадът предположение за пол Simple Smile Дано всичко е наред с всички ни  Praynig Hug
_Мама_, и аз тайничко се надявам другата седмица на ФМ да ми кажат за пола Simple Smile. Успех на всички!

# 568
аз смятам, че всичко ще е наред с всички ни, и дори ... ще ни се "падне" желаният пол   newsm68

аз имам две  newsm05 и се надявам на newsm18

полът миналия път ми казаха в първия ден на 4-ия месец, със абсолютна сигурност. В нета четох, че с ехограф може да се определи пола в 11-12та седмица, тъй като през 11-та седмица се развиват външните полови органи на детенцето.

Пожелавам ти късмет да видите пола.

Може би, да добавиш в последствие на началната страница и пола на бебенцата, ако не ти представлява трудност (не знам какво време отнема цялата процедура по поддръжка на страничката)   love001

# 569
  • Ботевград
Ще слагам щъркелчета Simple Smile и статистика колко мъжки и колко женски са се показали..То да дойде това време Simple Smile Иииии интернета ми...И двата пъти на първа ФМ са ми казвали пола на девойките и грешка няма  Laughing Та се надявам и сега да се види Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт